Skocz do zawartości

SPORTY - WALKI

biosteron

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Ja Aśke sledze juz ladnych pare lat jak wiekszosc ludzi o niej nie slyszala a zaczelo sie to od artykulu w takiej gazecie "Logo".

Dżoana bedzie trzymac ten pas przez dlugi czas nie widze dla niej przeciwniczki.

Namajunas to rozchwiana emocjonalnie beksa. Aśka wsadzi jej pare prostych nie da sie obalic i Rose bedzie plakac ze jej nic nie wychodzi.

Co do walki z Ronda to nie chciałbym aby na siłę robiła mase. Ma kategorie w ktorej dlugo nikt jej nie zagrozi.

Edytowane przez alfaiomega

• 3 tygodnie później...

...plotki głoszą, że UFC Kraków tylko w Extreme Sport Channel...

Nie wiadomo czy będzie na tym kanale. Ja mam wykupiony Fight Pass, więc się nie martwię :)

Miałem być na żywo w Krakowie, ale plany dwóch imprez się nałożyły i trzeba było coś na to poradzić - będziemy oglądać UFC na kompie podczas zlotu pstrągowego :)

typy z mma mozna wrzucac??

Pewnie że można :) (chociaż nie wiem o co dokładnie chodzi :P)

Heldzik klasa! Zapaśniczo i stójkowo z walki na walkę progres, może stojkowo w tej walce nie było tego widać przez doskonały gamę plan, bo akurat rusek w stójce najgroźniejszy. Szkoda, ze tylko raz oddał pozycje pod koniec 2 rundy próbując trojkata, ale to chyba jedyny błąd. Cardio także z walki na walkę coraz lepsze. Ankos i rufus zrobiły robotę! Teraz Brooks, potem ufc. Gość imo najbardziej ogarnięty ze wszystkich polskich zawodników. No i wypadało by w końcu w rankingu polskim p4p dać heldizka na nr 1 przed muslemem.

Dzisiaj na dokładkę Janek, kluczowe uważać z angolem w 1 rundzie i nie tłuc sie z nim, zreszta nie wyobrażam sobie aby Janek zdecydowanie bardziej przekrojowy zawódnik bardziej doświadczony z koscielskim w narozniku nie będzie starał sie przeniesc walki na ziemie i tam ja kontrolować. Skoro guss moim zdaniem może mieć nawet gorsze ofensywne zapasy od Jana (nie mylić z defensywnymi) był w stanie obalić i przez jakiś czas pracować w paterze, Jan zrobi to samo. Będziemy mieli dziś święto pl mma. 3j na janaka po 2,25. Poz tym życzę wszytkim Polakom zwycięstw ale jakoś w ogóle nie widzę zarówno Pawlaka i Badurek także dubel przeciwko nim.

Edytowane przez fiszka