patu Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Borys mega kozak!!Brawo Gambler i Nsrkun! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) i poooooo 'Pudzilllliiiii'' słabiutki ojjjjj słabiutki Edytowane 31 Października 2015 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Pudzian moim zdaniem nie będzie nigdy w superlidze.Borys cudem uniknął przegranej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 ...Rożal do tańca z gwiazdami, Pudzian już chyba tańczył .Szkoda Moksa,brak stójki...czekamy na Materla-Khalidow 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 (edytowane) Jak ubić Pudziana wie każdy dobry zawodnik w formie i prawie każdemu się to uda - tyle z mojej strony. Edytowane 31 Października 2015 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 A to na rękę włodarzom KSW (i samemu Pudzianowi), bo odsunie to go od walki o tytuł..zwiększając oglądalność i przychody.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiszka Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 cos w tym jest Patu, Kita wygrywa z bedorfem i robię długo oczekiwana walkę bedorfa z pudzilla;) medialńie pięknie sie sprzeda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fiszka Opublikowano 31 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Października 2015 Aha zapomniałem KSWŁogic obaj po porażkach, wiec niekoniecznie dojdzie do skutku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 ..gala na dniach, jak typujecie? fight card wygląda bardzo ciekawie...Będę poza domem, także nie dam tym razem zarobić włodarzom KSW.Wrzucajcie live streamy, coś się może wybierze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 (edytowane) Przy okazji Dr. Stalowe nerwy ...https://youtu.be/vHZbH1HkMUE Edytowane 24 Listopada 2015 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 24 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Listopada 2015 Fury zaciągnięty jak Tony Montana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 25 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Listopada 2015 (edytowane) Polecam walkę Francisco Vargas - Takashi MiuraNie wiem z czego japoniec ma szczękę ale napewno nie jest to zaion ani CI4+ skrót walkihttp://www.polsatsport.pl/Film/Ringowa-Wojna-Dla-Vargasa-Skrot-Walki-Z-Miura_6341593/index.html Edytowane 25 Listopada 2015 przez sajdol1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Może posiada ktoś dobry stream na KSW? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 ..wrzucajcie panowie sprawdzone linki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 I na Kliczkę też poproszę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 KSW, może nie jest taki idealny, ale nie tnie. http://sportnazywo.biz/channel14.php 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 KSW, może nie jest taki idealny, ale nie tnie. http://sportnazywo.biz/channel14.phpDobrze jest Dzięki! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Od lat oglądam tutaj, pewnie ciężko będzie wbić bez premium, warto założyć konto i zapłacić - 4zł za 3 dni, kanałów jest mnóstwo. Nic nie tnie, jakość HD. Płatność w niektórych bankach online. Człowiek się nie wkurza, że nagle stream wywaliło. http://weeb.tv/channels Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Od lat oglądam tutaj, pewnie ciężko będzie wbić bez premium, warto założyć konto i zapłacić - 4zł za 3 dni, kanałów jest mnóstwo. Nic nie tnie, jakość HD. Płatność w niektórych bankach online. Człowiek się nie wkurza, że nagle stream wywaliło. http://weeb.tv/channelsNie ma żadnych wywałów? Podaję numer tel. a tam rachunek na 1000 zł przychodzi albo też abonament 100 zł za miesiąc. Strasznie dużo teraz tego typu przekrętów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Nie ma żadnych wywałów? Podaję numer tel. a tam rachunek na 1000 zł przychodzi albo też abonament 100 zł za miesiąc. Strasznie dużo teraz tego typu przekrętów.Nie, mam tam konto od kilku lat (3 na pewno) i nic złego się nie przytrafiło. Wiele razy płaciłem przez konto. Podajesz tylko adres e-mail, po wpłacie przychodzi kod, aktywujesz i oglądasz. Fajna alternatywa jeśli ktoś nie ma telewizji, albo jest często poza domem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Nie wiesz jak to pakiet internetowy zjada? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Nie ma żadnych wywałów? Podaję numer tel. a tam rachunek na 1000 zł przychodzi albo też abonament 100 zł za miesiąc. Strasznie dużo teraz tego typu przekrętów.Kilka lat temu mieszkając w Szwecji korzystałem z tej strony i Pl tv. Było oki, przelew i tv latało jak trzeba! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Moje typy na dzisiejszy wieczór :Szymuszowski-Zawada Chlewicki-KurczewskiLubońska-LipskiKaraoglu-FalcaoErbst-SowińskiBedorf-KitaMaterla-ChalidovNie wiesz jak to pakiet internetowy zjada?Nie mam pojęcia niestety... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Nie, mam tam konto od kilku lat (3 na pewno) i nic złego się nie przytrafiło. Wiele razy płaciłem przez konto. Podajesz tylko adres e-mail, po wpłacie przychodzi kod, aktywujesz i oglądasz. Fajna alternatywa jeśli ktoś nie ma telewizji, albo jest często poza domem. Różnie to bywa z tymi płatnymi stronami. Zdażało się , że cięło niemiłosiernie i nie szło oglądać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Od lat oglądam tutaj, pewnie ciężko będzie wbić bez premium, warto założyć konto i zapłacić - 4zł za 3 dni, kanałów jest mnóstwo. Nic nie tnie, jakość HD. Płatność w niektórych bankach online. Człowiek się nie wkurza, że nagle stream wywaliło. http://weeb.tv/channelsMam i ja. Ale przy necie 6 MB buferuje co minuta Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi