Tomek88 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Jennings to w ogóle świetny bokser moim zdaniem jeden z lepszych technicznie obecnie występujących, jednak okazał się nie tak twardy jak Ortiz, który wyrasta również na mocny punkt światowego boksu, przypomina mi trochę Foremana nie sądzicie 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Ortiz jest super , jest teraz moim największym idolem .Wygląda jakby się teleportował z lat 90 , mi trochę przypomina Riddicka Bowe , o ile wogóle można ich porównać . Super technika , i te ataki po odejściu/odchyleniu , zmiany tempa ... bajeczka.https://www.youtube.com/watch?v=luvHV4n1RWU 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 15 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Stycznia 2016 Lewy prosty robi ładne spustoszenie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Ortiz jest super , jest teraz moim największym idolem .Wygląda jakby się teleportował z lat 90 , mi trochę przypomina Riddicka Bowe , o ile wogóle można ich porównać . Super technika , i te ataki po odejściu/odchyleniu , zmiany tempa ... bajeczka.https://www.youtube.com/watch?v=luvHV4n1RWUPomyliłem się o Bowe właśnie mi chodziło a nie Foremana Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Jennings to w ogóle świetny bokser moim zdaniem jeden z lepszych technicznie obecnie występujących, jednak okazał się nie tak twardy jak Ortiz, który wyrasta również na mocny punkt światowego boksu, przypomina mi trochę Foremana nie sądzicie Dokładnie Wykapany Foreman (po powrocie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurrican Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Pod względem umiejętności bokserskich Ortiz to klasa, albo dwie wyżej niż Jennings. Szpilka nie ma żadnych argumetów na Wildera, jedynie lucky punch, na co przy dość przeciętnej obronie mistrza, można liczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 (edytowane) Mike Mollo , Brian Minto , Jameel McCline , Tomasz Adamek - ja bym powiedział, że to są nawet ekskluzywni testerzy , tutaj się nie zgodzę.Takim porządnym elitarnym i w pełnej formie (w sile wieku a nie wypalony) był Jennings , który go usadził ... Miałem na myśli nie tylko nazwisko a przede wszystkim formę podczas walki . PS. Forma Adamka w walce ze Szpilką to była kpina . Edytowane 16 Stycznia 2016 przez Lars 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Budziki na 3 nastawione? Ja już nogami przebieram... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Walka o 3.00 czy o 5.00? Będzie w otwartym Polsacie? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Ja znowu słyszałem, że o 2...zdecydujcie się, bo muszę budzik nastawić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 O 3 to raczej gala , będzie później pewnie . Lepiej kontrolować temat jak chcecie na żywca oglądać.Ja prostacko wstanę prosto na powtórkę Na przystawkę Haye na żywo : 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 (edytowane) Już wiem. Trochę po piątej walka. Transmisja w Polsacie od 03:00. http://sportowefakty.wp.pl/boks-zawodowy/573164/szpilka-vs-wilder-wszystko-o-transmisji-gali-z-nowego-jorku Edytowane 16 Stycznia 2016 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zależy, ile potrwają wcześniejsze walki. No nic, trzeba będzie przestawiać budzik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Jak będą trwały tyle co powrót Davida to nie kładźcie się spać lepiej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Ja mam budzik na 4:50. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Haye vs Mark De Mori ŻENADA.Liczę że Szpilka zawiesi trochę wyżej poprzeczkę . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David77 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Miejmy nadzieję ze jutro rano Artur nas nie zawiedzie.Jeśli wygra to od jutra byłby królem Arturem! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 (edytowane) Haye vs Mark De Mori ŻENADA.Fatalnie wyglądała ta ustawka . Edytowane 16 Stycznia 2016 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Ja asekuracyjnie ustawiam na 4:20 Mimo że nie kibicuje Szpilce jako osobie to mam nadzieję, że jako sportowiec da radę. Jedyną szansą na jego wygraną zdaje się być jakiś zdecydowany atak w ostatnich rundach. Ta mnie wydaje sieee Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Ja asekuracyjnie ustawiam na 4:20 Mimo że nie kibicuje Szpilce jako osobie to mam nadzieję, że jako sportowiec da radę. Jedyną szansą na jego wygraną zdaje się być jakiś zdecydowany atak w ostatnich rundach. Ta mnie wydaje sieee Taaak, tylko myślę, że tymi ostatnimi rundami będą 4 i ewentualnie 5 Tą walkę będę oglądał dość komfortowo bo nie kibicuję żadnemu. Szpilka poprawił mi nieco budżet porażką z Jenningsem, tym razem kurs był zbyt słaby Jak jednak sprawi niespodziankę i wygra będę mu bił szczere i niewymuszone brawa Udanego kibicowania. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 (edytowane) Fajny wywiad: http://eurosport.onet.pl/boks/liczy-sie-tylko-zwyciestwo-czy-artur-szpilka-rzuci-swiat-na-kolana/pl5ykf 11:20 jest nieźle. Goła Kamila Może da radę. Edytowane 16 Stycznia 2016 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Jedyną szansą na jego wygraną zdaje się być jakiś zdecydowany atak w ostatnich rundach. Ta mnie wydaje sieee Dobra opcja , jak już będzie ostatnia runda to zębami w tętnicę szyjną gorylowi mnie sie wydaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Mam nadzieję że się nie zawiodę i zobaczę tego buraka (Szpilkę)na deskach,nawet sobie budzik nastawiłem żeby to widzieć na żywo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 Aby to przynajmniej potrwało trochę. Wk.... się jak tyle godzin do rana się przemęczę a tu koniec po minucie.Szpilki nie lubię ale i tak mu kibicuję. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 16 Stycznia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Stycznia 2016 heh,jak można kogoś nie lubić ,ale i tak mu kibicować? Że co? że Polak? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi