Skocz do zawartości

SPORTY - WALKI

biosteron

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Tyle że, nie o to chodzi.Szpilka to jest leń śmierdzący.Ma predyspozycję w postaci wzrostu itd,ale sam nie robi z tym nic,by to rozwinąć. Widziałeś jego "cycki"?Kurde,no przecież to nie dopuszczalne żeby dorosły facet miał cycki jak byle podlotek .On ma w dupie trening,on myślał że w ringu jest jak na osiedlowej ustawce.Nie tędy droga,nawet obrażający mnie @grunwald i inni to widzą,ale nie napiszą ,bo to przecież Polak walczył o mistrzostwo świata. Łysa głowa,kryminalna przeszłość,trochę dziar , to nie sposób na mistrzostwo świata. Ring to zweryfikował.

Czlowieku, ty uprawiales jakikolwiek sport procz walenia gruchy i walki z cieniem, ktora zawsze przegrywales?Wiesz co to sa uwarunkowania genetyczne oraz rodzaje wlokien miesniowych?Sylwetka boksera zalezy tylko i wylacznie on warunkow genetycznych.Treningi na sali bokserskiej to nie rzezbienie ciala na silowni.Sa ludzie co w zyciu nie cwiczyli i wygladaja lepiej od innych cwiczacych kilka lat.Zawodnik cwiczacy pewna dyscypline sportu, bedzie wygladl tak jak jego organizm zareaguje na trening.Spojrz tylko jak wygladaja sprinterzy a jak maratonczycy, to bieg i to bieg, inny trening, ktory wymusza prace pewnych grup miesniowych.Do tego dochodzi intensywnosc treningu , przemiana materii i wiele czynnik, ktore decyduja o wygladzie.W glowie mi sie nie miesci to, ze piszesz takie glupoty .Lysa glowa i kryminalna przeszlosc, i co z tego?Siedziales kiedys? Znasz ludzi, ktorzy siedzieli?Dziarales innych badz siebie, ze wtracasz watek o tatuazach? Kim ty wlasciwie jestes .... W jednym sie zgodze , ring zweryfikowal.Moim zdaniem Szpilka wypadl dobrze, braklo konsekwencji .Odgrazal sie ze bedzie wojna a byly szturchance, podskoki i odskoki, przyzwyczail nas klitschko do takiego stylu walki.Samo punktowanie.Kiedys walki wygladaly inaczej, wychodzilo dwoch silnych chlopow i prali sie po mordach.

P.s pokarz swoje cycki, moze sam jestes plaski jak deska badz masz cyce jak karmiaca suka.

Dla uspokojenia proponuję coś na wieczór  ;)

https://www.youtube.com/watch?v=vKG3m2jysF8

Biorąc pod uwagę aspekt kryminalny w sportach walki to trzeba pamiętać, że wiekszosć zawodników( nie mówiąc już o mistrzach) to samce alfa....a nie jakieś cipy....a ich cechy charakteru w połączeniu z umiejętnościami mogą byc destrukcyjne w obie strony ;) ...a noga może powinąć się każdemu....wiadomo

..... moi najlepsi pięściarze wszechczasów ....Mike Tyson i Bernard Hopkins....wiadomo.....łyse wydziarane garusy ;)

....Tofik reprezentacja potrzebuje trenera....a Ziobro ludzi w resorcie........

• Like 7

W formie, brzmieniu i agresywnej formie. Tak odebrałem to ja. I jest to moja subiektywna ocena. Uważam, ze nie ma w jakimkolwiek temacie (po za tematami dla których na koleżeńskim forum publicznym , nie ma miejsca i powinny być z założenia usuwane) miejsca obrażanie/urażanie kogokolwiek. Wiem coś na ten temat bo sam zostałem tym dotknięty. I dla tego (wybacz) będę wyrażał swoje opinie, starając się nie obrażać atakującego (w mojej ocenie). I mam nadzieję, że Ty nie czujesz się urażonym 

Nie no bob ty jesteś w porządku facet. Nie czuję się urażony bo niby czym, wyraziles swoją opinię i jest w porządku. Do każdego podchodzę indywidualne, tamtego chłopaka też nie obrazilem :) wczytaj się to sam się przekonasz. Życzę miłego wieczoru. Pzdr

• Like 1

I ja naprawdę lubię Ciebie i większość Twoich wpisów. A jestem pewien, że polubili byśmy siebie jeszcze bardziej w atmosferze tradycyjnego, wędkarskiego, Polskiego spotkania ;) Ale kiedy jutro się obrzydzisz, wstanie słonko a świat będzie taki piękny i przeczytasz krytycznie swój wpis, to pomyślisz ... może? :)

Czlowieku, ty uprawiales jakikolwiek sport procz walenia gruchy i walki z cieniem, ktora zawsze przegrywales?Wiesz co to sa uwarunkowania genetyczne oraz rodzaje wlokien miesniowych?Sylwetka boksera zalezy tylko i wylacznie on warunkow genetycznych.Treningi na sali bokserskiej to nie rzezbienie ciala na silowni.Sa ludzie co w zyciu nie cwiczyli i wygladaja lepiej od innych cwiczacych kilka lat.Zawodnik cwiczacy pewna dyscypline sportu, bedzie wygladl tak jak jego organizm zareaguje na trening.Spojrz tylko jak wygladaja sprinterzy a jak maratonczycy, to bieg i to bieg, inny trening, ktory wymusza prace pewnych grup miesniowych.Do tego dochodzi intensywnosc treningu , przemiana materii i wiele czynnik, ktore decyduja o wygladzie.W glowie mi sie nie miesci to, ze piszesz takie glupoty .Lysa glowa i kryminalna przeszlosc, i co z tego?Siedziales kiedys? Znasz ludzi, ktorzy siedzieli?Dziarales innych badz siebie, ze wtracasz watek o tatuazach? Kim ty wlasciwie jestes .... W jednym sie zgodze , ring zweryfikowal.Moim zdaniem Szpilka wypadl dobrze, braklo konsekwencji .Odgrazal sie ze bedzie wojna a byly szturchance, podskoki i odskoki, przyzwyczail nas klitschko do takiego stylu walki.Samo punktowanie.Kiedys walki wygladaly inaczej, wychodzilo dwoch silnych chlopow i prali sie po mordach.

P.s pokarz swoje cycki, moze sam jestes plaski jak deska badz masz cyce jak karmiaca suka.

odp.

Widzisz,słoma i brak wychowania zawsze wyjdą na wierzch. Wciąż atakujesz mnie ,bo zdałeś sobie sprawę że Szpilka to temat skończony.Walenie gruchy ,jak to nazywasz,to wiesz........w tym wieku który wynika z Twojego avataru,powinieneś już dawno zapomnieć..........ale wciąż pamiętasz.........Ja żyję w normalnym związku małżeńskim od ponad 10 lat więc zapomniałem ten termin. Co do boksu,uprawiania jakiś sportów itd. Trenowałem kolarstwo,trochę sobie okazjonalnie boksowałem,nic wartego szczególnej uwagi. Moje cycki są w normie . Natomiast jako syn boksera walczącego w pierwszej lidze powiem Ci tylko tyle, że nawet w latach 60'tych ubiegłego stulecia bokserzy chodzili na siłownię.Ci co sumiennie pracowali to umierali(mój ojciec w ubiegłym roku mając 76 lat) z bicepsem i klatką piersiową której pozazdrościł by nie jeden facet w sile wieku. Co do więzienia,dziar itp- nie siedziałem,ale znam sporo ludzi którzy siedzą,siedzieli bądź wkrótce pewnie będą siedzieć,tylko nie wiem co to ma za znaczenie?Bynajmniej nie krzyczą PDW ani też nie obnoszą się kryminalną przeszłością,są sobą i żyją dalej.Jeśli chcesz coś odpisać w moim kierunku,to proszę Cię ,zrób to na jakimś poziomie,jeśli natomiast zapomniałeś już ogólnie przyjęte normy panujące w Polsce ,to podaj adres,a wyślę Ci jakiś podręcznik .Pozdrawiam :)

Edytowane przez tofik

Hm...

http://static1.sfd.pl/1/images2010/20101211153105.jpg

Nie wiem co z tym małżeństwo ma wspólnego.

Kolego @witeg-przeczytaj proszę jeszcze raz ,jak sformułował zdanie kolega @grunwald1980,chodzi oczywiście o zdanie z waleniem gruchy w tle :) Walenie gruchy ,a walenie w gruchę, to naprawdę spora różnica :)

Mało że zima za oknem,to jeszcze Polak nie jest mistrzem świata HW............nic tylko się chlastać ..................to oczywiście ironia :lol:

Poważnie ,to zastanawiam się kto przypnie do statystyk Wildera pierwszą przegraną? 36-0 robi wrażenie........

• Like 1