coma Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Czy dzisiaj przypadkiem nie walczy Joanna Jędrzejczyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Takie informacje to ja lubię Rewanż Jona Jonesa z Danielem Cormierem potwierdzony na 23 kwietnia !!! http://www.mmarocks.pl/jon-jones/rewanz-jona-jonesa-z-danielem-cormierem-potwierdzony-na-23-kwietnia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Lutego 2016 Czy dzisiaj przypadkiem nie walczy Joanna Jędrzejczyk?..z tego co sie orientuję wszystkie gale UFC przypadają na weekend... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Takie informacje to ja lubię Rewanż Jona Jonesa z Danielem Cormierem potwierdzony na 23 kwietnia !!! http://www.mmarocks.pl/jon-jones/rewanz-jona-jonesa-z-danielem-cormierem-potwierdzony-na-23-kwietnia Jones znowu coś nabroił za kółkiem, więc cholera wie jak to będzie z tym rewanżem ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 Jones znowu coś nabroił za kółkiem, więc cholera wie jak to będzie z tym rewanżem ...Dzięki Daniel Długo się nie nacieszyłem.Nadrabiam teraz bellatora. Oczywiście są ciekawe walki ale to już nie to samo co UFC. Znacie może jeszcze jakieś federacje warte uwagi dostępne w mediach?Coś kojarzę, że Patu pisał coś kiedyś o "chłopakach z mozilla " czy jakoś tak To federacja ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 blackzillians - to klub...mieli fajne reality Ultimate Fighter z American Top team Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 9 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Lutego 2016 blackzillians - to klub...mieli fajne reality Ultimate Fighter z American Top teamDzięki, poszukam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 10 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Lutego 2016 Dzięki Daniel Długo się nie nacieszyłem.Nadrabiam teraz bellatora. Oczywiście są ciekawe walki ale to już nie to samo co UFC. Znacie może jeszcze jakieś federacje warte uwagi dostępne w mediach?Coś kojarzę, że Patu pisał coś kiedyś o "chłopakach z mozilla " czy jakoś tak To federacja ? Nie wiem czy znacie czeczeńską ACB?Zrobili nawet dwie gale w Polsce.Mają bardzo dobrych zawodników, którzy jak do tej pory głównie zamiatają naszymi rodakami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Nie wiem czy znacie czeczeńską ACB?Zrobili nawet dwie gale w Polsce.Mają bardzo dobrych zawodników, którzy jak do tej pory głównie zamiatają naszymi rodakami Czeczeni mają mocnych zawodników to fakt, który nawet w rodzimym KSW widać dobitnie. Z innej beczki natomiast porywające starcie Kimbo z innym dużym czarnym, przed wami:Kimbo Slice vs Dada 5000 ! https://www.youtube.com/watch?v=_8otgu6fsXk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 (edytowane) Kto wygrał ? Bo chyba obu znosili z klatki Edytowane 21 Lutego 2016 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Ktoś oglądał walkę Zimnocha z Mollo? Ja czekam na powtórkę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Szkoda czekać ... włącz na YouTube ... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurrican Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Zminoch - Mollo. Wyciągnięty z szafy "trup" pozamiatał naszym "prospektem":) Pomimo jakiś tam kontrowesji co do ciosu Mollo po komendzie, to słabo to wygądało ze strony Zimnocha. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Właśnie miałem o to pytać, nikt nie komentuje fenomenalnego występu Zimnocha ....? Jak dla mnie i tak za długo wytrzymał, źle mu nie życzyłem, ale po żenującym ,,spektaklu" z Oluokunem sympatią go nie darzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Po walce zimnocha mozna zobaczyc jaki postep zrobil szpilka.Kiedys dawano 50/50 teraz jak byscie obstawiali?Ja 95/05 na Szpile. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Już widziałem. Faktycznie się nie popisał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David77 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Zimnoch przypominał Gołote z "najlepszych lat". Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurrican Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Tylko, że taki Gołota, już dawno po swoim prim, wygrał z Mollo, który był wówczas w formie. Aż strach pomyśleć co taki Mike od Gołoty zrobiłby wczoraj Zimnochowi:) A takze Szpilce, którym co by nie było też zamiatał, a był wyrwany z 3-letniego letargu:) To tylko pokazuje, jak słabą mamy dziś polską HW. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Tylko, że taki Gołota, już dawno po swoim prim, wygrał z Mollo, który był wówczas w formie. Aż strach pomyśleć co taki Mike od Gołoty zrobiłby wczoraj Zimnochowi:) A takze Szpilce, którym co by nie było też zamiatał, a był wyrwany z 3-letniego letargu:) To tylko pokazuje, jak słabą mamy dziś polską HW. No niestety, może wiele powiedzieć o gołocie, ale naszych dzisiejszych polskich championów w latach swojej świetności zjadłby na śniadanie. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David77 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 No niestety, może wiele powiedzieć o gołocie, ale naszych dzisiejszych polskich championów w latach swojej świetności zjadłby na śniadanie.Gołota był oczywiscie lepszy od obecnych HW w Polsce,miałem na myśli zachowanie Zimnocha w ringu w pierwszej rundzie, wydawało się jakby niewiedzial gdzie jest, także przed nokautem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 No niestety, może wiele powiedzieć o gołocie, ale naszych dzisiejszych polskich championów w latach swojej świetności zjadłby na śniadanie.Myślę , że i zagranicznych . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 Myślę , że i zagranicznych .Tutaj trzeba by podumać, na pewno od razu nie wszystkich, ale nic odkrywczego, że miałby większe szanse teraz niż wtedy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurrican Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 David77, z tym "nie wiedział gdzie jest" to pełna zgoda:) A wystarczyło poskakać, pounikać bójki ze dwie, trzy rundy i Mollo sam przewróciłby się pewnie ze zmęczenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 (edytowane) A wystarczyło poskakać, pounikać bójki ze dwie, trzy rundy i Mollo sam przewróciłby się pewnie ze zmęczenia. Jakie to wszystko proste - Wyzwę Mollo i zastosuję się do wskazówek Edytowane 21 Lutego 2016 przez Szymon82 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 21 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2016 David77, z tym "nie wiedział gdzie jest" to pełna zgoda:) A wystarczyło poskakać, pounikać bójki ze dwie, trzy rundy i Mollo sam przewróciłby się pewnie ze zmęczenia. Szkoda, że Zimnoch tego nie wiedział 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi