coma Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Trzeba przyznać, że oprawa KSW bardzo fajna. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Ktoś stawia kiedy Kułak padnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Punkt dla mnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Irokez zrobił to co miał zrobić 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Chyba wszyscy oglądają, bo nikt nie pisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Chyba wszyscy oglądają, bo nikt nie pisze Bo nie ma o czym, gala średnia w moim odczuciu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Chyba wszyscy oglądają, bo nikt nie pisze Ja jednym okiem zerkam. Jutro na rybki koło 10.00 ruszamy. Wiesz gdzie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 W moim mniemaniu galę uważam za udaną, te walki na, które liczyłem nie zawiodły mnie, były zacięte pojedynki i nokauty, dobre zestawienia a zapowiedź jeszcze lepszych walk na kolejne gale podkręca ciekawość. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 (edytowane) Ja po ostatniej gali w ktorej Pudzian walczyl wykupilem ppv ,to powiedzialem sobie ,ze to była ostatnia gala ksw za która place ogladajac ja w tv.Wiec 35ki na pewno nie obejrze live Edytowane 5 Marca 2016 przez pawlica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Masz prawo w ogóle już nic nie oglądać. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 5 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Marca 2016 Dzieki za cenną informacje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba1981 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) Miesha Tate nową mistrzynią, Holly Holm przegrywa przez duszenie za pleców, a Nate Diaz wygrywa z MCGregorem, ( duszenie za pleców), Edytowane 6 Marca 2016 przez ryba1981 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Miesha Tate nową mistrzynią, Holly Holm przegrywa przez duszenie za pleców, a Nate Diaz wygrywa z MCGregorem, ( duszenie za pleców),Wow !!! To się teraz porobiło... Nie mogę się doczekać, żeby obejrzeć galę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Miesha Tate nową mistrzynią, Holly Holm przegrywa przez duszenie za pleców, a Nate Diaz wygrywa z MCGregorem, ( duszenie za pleców),Obejrzałem przed chwilą walkę Diaz vs McGregor. Wyraźnie Conorowi zabrakło tlenu, i nie mówię o duszeniu zza pleców . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) W nocy walczył Ortiz - jeszcze jeden szczebel i będzie walka mistrzowska.Oj ciężka ta lewa ... Edytowane 6 Marca 2016 przez Szymon82 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Ciężka ,ciężka .Ale overhead bity w tył głowy,każdy by się przewrócił.Co nie zmienia faktu,że Ortiz to king Kong.Jestem ciekaw co pokaże dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 overhead bity w tył głowy Wszystko chirurgicznie na ucho , jak najbardziej prawidłowo. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Wszystko chirurgicznie na ucho , jak najbardziej prawidłowo.Faktycznie prawidłowo, Ortiz wie co robi. Ortiz dla mnie to nr1. Nienaganny technicznie, ułożony bokser, inteligentny, zdeterminowany, szybki, twardy, silny i z dobrą kondycją.Nie mogę się doczekać zestawień na poziomie Ortiz-Wilder-Joshua...to będą historyczne walki a Tysona Fury'ego pierwszy z nich wciągnie nosem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) Podobno ma teraz walczyć z Ustinovem w eliminatorze , jeżeli do tego dojdzie to walczy ze zwycięzcą walki Klitschko - Fury.Coś tam jest pogmatwane , może inaczej się to ułoży - zobaczymy. Edytowane 6 Marca 2016 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Co prawda butelkę wina już wypiłem ,ale przedostatni i ostatni cios powalający Thompsona,może nie bity z premedytacją za ucho ,ale jednak wylądował za ,powyżej ucha. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Może... jednak to boks a nie geometria, jakby się zasłonił albo zrobił unik to by nie przyjął a cios bity z zamierzeniem zgodnym z prawidłami, nie gloryfikuję tu na siłę Ortiza, ale wiadomo jak to w boksie jest, ferwor walki i te sprawy a sędzia nic nie widział 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 (edytowane) To ten ostatni , na granicy - bez kontrowersji wg.mnie.Ucho ubite ? Ubite Swoją drogą sędzia stał bardzo dobrze . Edytowane 6 Marca 2016 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Oponent skręcił głowę i dlatego. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Rękawica Ortiza zasłoniła sędziemu obraz sytuacji.Pozatym Ortiz po mimo swojego nie imponującego rekordu ( ilością stoczonych walk) to top cwaniactwa ringowego dzisiejszej wagi ciężkiej.Ortiz po pierwszym nokdaunie wiedział że lewy overhead wchodzi i że Tony nie nadąża chowć głowy a pomimo to ponawiał tą akcję do skutku .Jestem,, święcie'' przekonany że wiedział ze może z tego wyjść faul którego sędzia nie zauważy.Ale na tym poziomie szczęście i cwaniactwo sprzyja lepszym.Lepszy okazał się Ortiz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 6 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2016 Przyznam , że dobrze mówisz.Dobre podsumowanie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi