hlehle Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Ja mam nadzieję, że dojdzie do walki Jędrzejczyk - Kowalkiewicz. Jeśli Karolina będzie się dobrze rozwijać i łapać doświadczenie to wcale nie jest z góry skazana tym bardziej, że kiedyś już walczyły i walka była b.bliska. Szczerze mówiąc ja bym nie chciał tej walki. Ogólnie nie lubię jak Karolina walczy z dobrymi strikerkami. Nie pasuje mi je buzia do MMA Jednak odkładając walory estetyczne na bok. Nie widzę szans żeby Karolina mogła coś ugrać w tej walce. W stójce jest olbrzymia różnica, a na glebę Joanna nie da się sprowadzić.Chyba że Jędrzejczyk zlekceważy Kowalkiewicz i sama z nią zejdzie do parteru...A co do rozwoju i postępów, to chyba mistrzyni zrobiła większe od czasów ich potyczki amatorskiej. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antoni Opublikowano 10 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 10 Marca 2016 Witam panowie chciałem tylko powiedzieć : Gratulacje pani Joanno jest pani najlepsza , pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 12 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2016 ...McGregor strasznie niedocenił umiejętnosci Diaza..a to duszenie dał sobie założyć jak początkujący zawodnik podczas 1szego sparingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Ogląda ktoś FEN? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Ogląda się Ale szału nie ma... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
David77 Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 Gdzie można obejrzeć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 polsat sport 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 19 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2016 (edytowane) Rodzina ogląda jakieś bajki to i ja włączyłem, szału niema , ale zawsze miło pooglądać mordobicie samemu leżąc sobie bezpiecznie na łóżeczku Mnie najbardziej urzekł anonser Adrian Walczyk - miał werwy jak Ci wszyscy dzisiejszy fighterzy razem wzięci , chyba się wspomagał jakimś testosteronem czy cuś... Edytowane 19 Marca 2016 przez Szymon82 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Faktycznie szału nie było. Ring z linami to jakieś nieporozumienie jeśli chodzi o formułę MMA. Chcieli zrobić uniwersalną arenę i na dole dali siateczkę Ostatnio natomiast oglądałem powtórkę PLMMA. Wspaniale zaprezentował się Dawid Żywica, będę śledził jego karierę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 20 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Marca 2016 Na mnie dobre wrażenie zrobił Roman Szymański. Jest potencjał w tym chłopaku. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 Polecam walkę Andre Ward vs Sullivan Barrera. Kawał świetnego boksu.Powtórki dzis w Polsat sport o 16.30 i 23.00 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 31 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2016 (edytowane) Fajna walka , typowe szachy W sobotę czeka nas na naszym podwórku kilka pojedynków - zaczynamy typować ? Edytowane 31 Marca 2016 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) Dobrze to ująłeś ....prawdziwe szachy:) ...technika i przewidywanie. Fanom urywania głów może się nie podobać typowanie:Adamek vs Molina - nie mam pojęcia Wawrzyk vs Rekowski - WawrzykJackiewicz vs Syrowatka - Syrowatka UFCKarta UFC 200 zapowiada się wspaniale.Rewanż Connora z Diazem,Walka o tymczasowy pas Aldo z Edgaremi krążą plotki, że Tate zawalczy Rondą. Nie wiadomo jednak co z walką wieczoru na najbliższej gali. Jones podobno siedzi Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez sajdol1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) To i ja dorzucę swoje typy PBN:Adamek vs Molina - Adamek na punkty po wyrównanej i trudnej walceWawrzyk vs Rekowski - RekowskiJackiewicz vs Syrowatka - Syrowatka Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Coma....zmyliłem Cię.....sorry Nie Masternak tylko Syrowatka Pomyliło mi się 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) No problem - poprawione. Oprócz walki Adamka nie znałem karty Przez chwilę mnie to zastanowiło czy to nie mały missmatch wagowy MICHAŁ CIEŚLAK - FRANCISCO PALACIOS - Cieślak przed czasem, moim zdaniem ciekawie się zapowiada ten zawodnik i warto zwrócić na niego uwagęMATEUSZ MASTERNAK - ERIC FIELDS - Masternak Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antoni Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 (edytowane) Moim zdaniem Cieslak jest naprawdę dobry choć nie jestem znawca boksu a Adamek panowie co mogę powiedzieć , nie wiem czy klepie biedę czy jest skończonym idiota , ale swojego czasu naprawdę dażyłem go szacunkiem pomimo , iż przeważnie pierdoli bzdury ,ale teraz to już jest takie przeciąganie kariery , tylko po co.Panie Tomaszu zrobił pan sporo dla polskiego boksu ale czas już pakować manatki i zając się czymś innym , bo tylko niszczy pan to co pan kiedyś osiagnął . Edytowane 1 Kwietnia 2016 przez antoni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 No cóż, nikt już raczej nie bierze na poważnie walk Górala. To już tylko odrywanie kuponów i odkładanie na emeryturę w jego wydaniu. Ale szacunek mu się należy za osiągnięcia. Być może jeśli dziś wygra ogłosi zawieszenie rękawic. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 No cóż, nikt już raczej nie bierze na poważnie walk Górala. To już tylko odrywanie kuponów i odkładanie na emeryturę w jego wydaniu. Ale szacunek mu się należy za osiągnięcia. Być może jeśli dziś wygra ogłosi zawieszenie rękawic.Jeżeli wygra to na 100 % będzie walczył dalej . Moje typy , które i tak się nie sprawdzą Adamek - Molina - Molina wygra przez TKO w drugiej połowie walkiWawrzyk - Rekowski - Wawrzyk na punktyCieślak - Palacios - CieślakMasternak - Fields - MasternakJackiewicz - Syrowatka - Syrowatka na punkty Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurrican Opublikowano 1 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2016 MolinaWawrzykCieślak, choć jeśli Palacios będzie przygotowany - w co nie wierzę - to wypunktuje Cieślaka.MasternakJackiewiczBrodnicka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) No i jak??? Oglądali już??? Ja póki co obejrzałem tylko walkę Adamka.Co tu dużo mówić Adamek przy Molinie wyglądał jak dziecko. Co z tego, że zadawał dużo ciosów......wszystkie odbijały się jak od tarczy. Nie było momentu, żeby Adamek zagroził Molinie.Ciosy Moliny nawet te bite przez gardę siały spustoszenie. Wyczekał moment i stało się to czym pachniało od pierwszych minut walki. A jeżeli ktoś nie ma pakietu ze sportowymi kanałami takimi jak extreme a chciałby UFC oglądać to polecam stronę telewizjada.net Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez sajdol1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Ja nie oglądałem. Z zasady nie oglądam emerytów. Nie cierpię, gdy zawodnik nie potrafi zejść ze sceny... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Nie cierpię, gdy zawodnik nie potrafi zejść ze sceny...Nie sposób się nie zgodzić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 6 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Kwietnia 2016 (edytowane) Nie cierpię, gdy zawodnik nie potrafi zejść ze sceny...@hlehle więcej optymizmu - nosze jeszcze nie są potrzebne Edytowane 6 Kwietnia 2016 przez Szymon82 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2016 Sobota Panowie ciekawa walka przed nami 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi