coma Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Taka ciekawostka. Pewnie nic z tego nie wyjdzie ale propozycja ciekawa http://www.sport.pl/inne/1,102005,19992453,mma-conor-mcgregor-wystapi-w-ksw-moze-zarobic-fortune.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Też to widziałem. Byłoby super Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Panowie nie wyłapaliście szydery. Zresztą redaktor sport.pl także (ach ci dzisiejszy dziennikarze) ...KSW jaja sobie robi. Dłuższa historia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
antoni Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Witam jak man zaplacic tym zlodziejom od ksw to wole zapodac jakiegos woba a za darmo ogladnac ufc ktore jednak odstaje od polskiego odpowiednika poziomem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 29 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2016 (edytowane) Panowie nie wyłapaliście szydery. Zresztą redaktor sport.pl także (ach ci dzisiejszy dziennikarze) ...KSW jaja sobie robi. Dłuższa historia.Przyznaję się ...nie wyłapałem . Na szybko czytałem ale faktycznie trochę dziwne się wydawało.Na ostatniej gali UFC były 2 na prawdę fajne walki ale poza Danielem i Patrykiem chyba nikogo to za bardzo nie interesuje więc stwierdziłem, że nie będę zaśmiecał. Na marginesie to robi się z UFC coraz większa komedia. Edytowane 29 Kwietnia 2016 przez sajdol1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 30 Kwietnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2016 (edytowane) Jest jeszcze drugi jak Asia wysyła Claudie do dżungli hehe uśmiałem się... Edytowane 30 Kwietnia 2016 przez pawlica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 1 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2016 (edytowane) Bardzo dramatyczny pojedynek z wczoraj , warto zobaczyćhttps://www.youtube.com/watch?v=qqV4ywIyzTw Edytowane 1 Maja 2016 przez Szymon82 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 (edytowane) Dziś KSW 35, jakoś cicho w wątku Obstawiamy? Mamed vs Aziz - 2 runda poddanie dla Mameda(może skrętówka, klucz na stopę)Różal vs Pudzian - Różal ubije Pudziana 2-3 rundaMaterla vs Chmielewski - Materla wygra na punkty po parterowej wojnieGamrot vs Masouri - nie znam drugiego, ale Gamrot wygra Chlewicki vs Thomas - ChlewickiMoks vs Radomski - Moks wygra w stójce a zakończyć może gilotynąWrzosek vs Wolański - nie wiem, niech się dziejeFijałka vs Wójcik - FijałkaSzymuszowski vs Verzbickas - Verzbickas Edytowane 27 Maja 2016 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 (edytowane) . Edytowane 27 Maja 2016 przez pawlica Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pawlica Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Fakt.Dzisiaj. No i jutro GRAND DERBY! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Panowie , a to nie jest czasami Aziz Karaoglu w towarzystwie byłego boksera , zawziętego salafity Pierra Vogela i innych islamskich ekstremistów?Pojawia się w czasie 31:44? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 (edytowane) Heh , to on ...Sam znalazłem odpowiedź.Jest chyba nawet ochroniarzem Vogela. http://cohones.mmarocks.pl/threads/zawodnik-ksw-aziz-karaoglu-na-zdj%C4%99ciach-z-radykalnymi-salafitami.26472/ Ciekawe , czy przywiezie ze sobą bombę...? Edytowane 27 Maja 2016 przez makamba 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 (edytowane) Panowie streama poproszę na priv jak ktoś znajdzie , akurat dzisiaj nie mam czasu na szukanie ( ostatnio 1,5 h się bawiłem zanim znalazłem dobry ).Z góry dziękuję Edytowane 27 Maja 2016 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Undercard całkiem miło upłynął, dalej będzie tylko lepiej zapewne Najlepsze KSW a tu taka cisza?! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Ludzie streamów nie mają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 (edytowane) Mi zajęło to dzisiaj 3 minuty Edytowane 27 Maja 2016 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 no to podziel sie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 No to Panowie rozkręca się, nie mrugamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 no to podziel siePriv Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Piokowal Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 PrivPodłączam się do priva Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Działa wam ten link ? Ja oglądam w super jakości , ale jak chcę otworzyć nowy obraz to już nie mogę wejść Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Koledzy podeślijcie na Priv link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tommek Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Nie działa niestety, pewnie był limit wejść czy coś Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Artur1125 Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 ktoś coś ma jeszcze do sprawdzenia ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 27 Maja 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2016 Czyli mój link spalony dla nowych widzów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi