Qcyk Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 (edytowane) Zgadzam się Joanna jest niezwykle skuteczna w stójce.Dlatego widzę też pozasportowe powody ze względu na które szkoda mi Karoliny... Edytowane 19 Października 2016 przez Qcyk 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 19 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Października 2016 Chciałbym Karolinę zobaczyć z Gadelhą po walce z Aśką. Z jednej strony mi jej szkoda a z drugiej to wielki honor walczyć z taką mistrzynią 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Jak ja lubię takie akcje https://www.youtube.com/watch?v=GQecxVbWXl0 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 (edytowane) Też mi się gęba śmieje jak widzę takie sytuacje. Szkoda tylko, że to w 6 rundzie. Ale film i tak na plus Edytowane 21 Października 2016 przez Qcyk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 (edytowane) Stare, ale tu masz w pierwszej I coś z MMA https://www.youtube.com/watch?v=ExdD3sLBoTY Edytowane 21 Października 2016 przez coma 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 21 Października 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Października 2016 Dzięki teraz mogę zaczynać dzień...to będzie dobry dzień Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pieczywko Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 http://forum.mmatd.com/f1-f38/diego-sanchez-vs-marcin-held-t89595.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 6 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Listopada 2016 Szkoda Marcina. Pierwsza runda ładna, później się uparł na skrętkę i nie poszło. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 No to historyczny moment w polskim MMA właśnie się rozpoczyna! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Dobre tempo...nie ma zamulania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 No i mało knockout'u nie było w czwartej dla Kowalkiewicz, poczekajmy do końca, ale na punkty cienko to widzę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Jest grubo, pierwszy raz widzialem Aske tak blisko nokautu. Karola nieprzypadkowo walczy o pas. Aska porozbijana bardziej niż jej oponentka, chyba pierwszy raz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Piękna walka....za chwilę werdykt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Czyli tak jak miało być. ....ale Karolina zostawiła po sobie baaaardzo dobre wrażenie. ..mamy dwie topowe zawodniczki; -) 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Powalczyły ostro, ale to Jędrzejczyk o wiele gorzej wyglądała i dłużej będzie leczyć rany. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Aska baardzo pewnie wyszła do tego starcia, podobnie jak Ronda wyszła do Holm, mało brakowało do powtórki. Myślę, że mamy być z czego dumni - Mistrzyni i zawodniczka z czołowej trójki. Mam nadzieje, że dojdzie do walki Karola - Gadelha. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 13 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Listopada 2016 Jak ktoś nie widział - cała walka w 6 częściach:http://www.mma-core.com/videos/Joanna_Jedrzejczyk_vs_Karolina_Kowalkiewicz_UFC_205_Part_1/10154456 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 Polki przyćmiły Connora !!! Takie rzeczy tylko w Polsce Widzę, że boksu już nikt nie ogląda. http://www.polsatsport.pl/wiadomosc/2016-11-20/pindera-o-walce-kowaliow-ward-wyszarpane-zwyciestwo/ 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 22 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Listopada 2016 ...ogląda. Ale to już było dawno !? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 23 Listopada 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Listopada 2016 ...ogląda. Ale to już było dawno !?nawet baaardzo dawno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 1 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Grudnia 2016 No i nie wiem....tutaj, czy do "jerkbait się śmieje"? A 3 grudnia powinno być jeszcze bardziej zabawnie http://www.sport.pl/inne/10,102005,21054763,ksw-37-rozal-o-popku-jego-cialo-bylo-zniszczone-przeksztalcilem.html#BoxSportImg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
majatony Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Jak obstawiacie walkę świra Popka z Pudzianem Tak szczerze to chciał bym żeby Pudzian oberwał po twarzy ale jest to chyba mało realne Chociaż przy tej masie obydwu zawodników jedna bomba może załatwić sprawę i może byc koniec walki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Jak Popek czysto trafi zgasi światło Pudzianowi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
damien79 Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 (edytowane) Myślę że przy takiej wadze to w drugą stronę może być tak samo. Edytowane 3 Grudnia 2016 przez damien79 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 3 Grudnia 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Grudnia 2016 Jeśli trafi. A jak nie to będą się tulić przez większość walki. Tak czy siak też liczę na Popka mimo że gimbazę mam już dawno za sobą ;-) Bardzo mnie interesuje co pokaże Borys bo dla mnie jest najlepszym fighterem na tym Ksw... Wysłane z mojego Sony Xperia za pomocą Taptalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi