Skocz do zawartości

SPORTY - WALKI

biosteron

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Zawsze śmiałem się z tego ksw... w tą sobote przyszli znajomi wiec wykupiłem ten zasrany cyrk...przy wejciu pudziana na ring transmisja sie zawiesiła (ksw.tv) i udało nam sie podnieśc przy tłumaczeniu popka dlaczego przegrał. no ja pitole to jest masakra, płacisz za gówno i dosłownie dostajesz gówno...w jakosci walk i w jakości przesyłanych danych.

NIGDY WIECEJ NIE WYKUPIE TEGO SYFU I NIKOMU Z WAS NIE POLECAM!!!

ps bardzo słaba jakość 

pzdr

• Like 2

Zawsze śmiałem się z tego ksw... w tą sobote przyszli znajomi wiec wykupiłem ten zasrany cyrk...przy wejciu pudziana na ring transmisja sie zawiesiła (ksw.tv) i udało nam sie podnieśc przy tłumaczeniu popka dlaczego przegrał. no ja pitole to jest masakra, płacisz za gówno i dosłownie dostajesz gówno...w jakosci walk i w jakości przesyłanych danych.

NIGDY WIECEJ NIE WYKUPIE TEGO SYFU I NIKOMU Z WAS NIE POLECAM!!!

ps bardzo słaba jakość 

pzdr

mam te same odczucia. Kupiłem raz to mnie zażenowała napinka jacy to nie jestesmy zajebiści w zestawieniu do poziomu walk, kupiłem drugi raz - pomyślałem a federacja sie rozwija, może cos lepiej - ni huhu. Nigdy więcej. na YT se oglądałem nastepnego dnia. 

Co do KSW 37 to przegrana Bedorfa (obił go jak dziecko ten powiedzmy sobie średniej klasy zawodnik) jest nic do tego jak to tłumaczył. Bo brzuch, bo plecy, bo musiał sponsorom pomagać - żenada. 

Nie to żebym mial coś przeciwko chłopakom, bo mogą być fajne typy ale jak przyjedzie do Polski zawodnik co dostawał cięgi w innych federacjach (np. silva) i nasz miszcz ma z nim problem albo przegrywa to jakoś świadczy o poziomie naszych ...

Ostatni Finał UF ktoś oglądał? Że nie wspomnę o np. UFC205 ... nie mam pytań

• Like 1