chlodnica Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 Jak dla mnie to Borys więcej trafiał...To obalenie na końcu zadecydowało...Dałbym remis. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 27 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Maja 2017 (edytowane) Dla mnie Mamed z powodu większej różnorodności zastosowanych i skutecznych technik. A walka równa i brawo dla Borysa Edytowane 27 Maja 2017 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DamianeQ Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Wiecie może gdzie można obejrzeć całą walkę khalidova z mańkowskim? Wstyd się przyznać, ale przed walką wieczoru zasnąłem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pit1982 Opublikowano 28 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Maja 2017 Na youtube jest ,masz link na priv. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vuko Opublikowano 29 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2017 (edytowane) Dla mnie to wygląda tak: w pierwszej walce z Karaoglu powinna być dogrywka, 2 pierwsze rundy 1 punktem dla Mameda, Aziz wygrał 3 rundę 2 punktami. Po dogrywce myślę, że górą byłby Turek, ale można gdybać.Walka z Borysem: pierwsza runda dla Mameda- więcej trafiał, był bardziej kreatywny, ciosy Mańkowskiego wyglądały efektownie, ale w większości nie dochodziły celu, 2 rundę wygrał Borys, był agresywniejszy, częściej trafiał. W trzeciej rundzie Borys z początku przeważał, ale kopnięcia i kolano po ucieczce z próby obalenia + obalenie w końcówce rundy i skontrolowanie do końca przeważyły na rzecz Khalidova. Nie widzę co niby w tej walce dostał w prezencie od sędziów, ale oczywiście nie musisz się ze mną zgadzać. Edytowane 29 Maja 2017 przez Vuko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblery z Bielska Opublikowano 13 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2017 Pozamiatałem.Przyznam szczerze, nie chciało mi się. Wątek zaczynał przypominać stajnie Augiasza, a ja mam dość innych, dla mnie ważniejszych spraw do załatwienia. Jeśli sami nie zadbacie o porządek i będziecie tolerować pisaninę co komu ślina na język, tfu, na klawiaturę przyniesie, zamknę wątek definitywnie. Pisać można z kulturą, bez wulgaryzmów i wyzwisk, nawet o sprawach trudnych i kontrowersyjnych. Wzajemny szacunek, tylko tyle. Punkt pierwszy naszego regulaminu. Jeśli będzie przestrzegany, a jego naruszenie zgłaszane, wątek potrwa jeszcze wiele lat. Jeśli nie, to nie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 http://legia.com/aktualnosci/odszedl-pierwszy-legijny-mistrz-olimpijski-55636 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 18 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2017 (edytowane) Kiedyś byliśmy bokserską potęgą . Dziś jeden po drugim odchodzą pięściarscy bohaterowie tamtej epoki. Edytowane 18 Czerwca 2017 przez pisarz 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 24 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2017 Chłopaki ktoś ma namiary na PBN? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 (edytowane) Dzisiaj 51 urodziny obchodzi Michał Tyson Dla mnie jeden z najlepszych... 8:42 poezja Edytowane 30 Czerwca 2017 przez Qcyk 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubazmech Opublikowano 30 Czerwca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2017 A propos najlepszych- walka Fedora z Matt'em Mitrione tydzień temu na Bellator 180- "double knockdown", niestety pierwszy podniósł się Mitrione, chwilę później knockout na Fedorze. https://www.youtube.com/watch?v=dCbKLwD7LeU 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 15 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Lipca 2017 (edytowane) Dziś o 2:00 w nocy walka szpilka - Kownacki. Będę kibicował Babyface'owi Transmisja w Polsat sport. Edytowane 15 Lipca 2017 przez coma 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 (edytowane) Pięknie! Szpilka skończony w 4 rundzie Brawo Adam! Edytowane 16 Lipca 2017 przez coma 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 koniec szpilki , juz nie wroci Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Prawidłowo, nie znoszę tego patola. Jedyny krajan, któremu nigdy nie kibicowałem za to co sobą reprezentuje.Teraz na pożegnanie walka z Zimnochem i koniec balonika. 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 koniec szpilki , juz nie wrociWróci , to był lucky punch tak jak ten od Wildera Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rothen Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Dla tych co nie oglądali https://www.youtube.com/watch?v=HO6rlwCMYZI .Dobre komentarze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Wczoraj Michał Syrowatka dał najlepszą, najbardziej dramatyczną walkę w życiu i w ostatniej rundzie znokautował faworyzowanego Anglika. Tutaj cała walka:http://sport.tvp.pl/33233476/piekny-nokaut-syrowatka-zdobyl-pas-wba-continental 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 (edytowane) Tomku, piękna impreza u ciebie i mnie nie zaprosiłeś?! NIE ŁADNIE!!! Edytowane 16 Lipca 2017 przez BOB1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
osiemnastak Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Wróci , to był lucky punch tak jak ten od Wildera Właśnie jak widać po tym strasznym ko. Które Wilder mu zafundował , Artur jest całkowicie rozbity.Raczej z czołówką , bez najmniejszych szans.Zostają dla niego płatne gale Polsatu.Gdzie można zobaczyć dziadka Adamka.Szkoda że Kownacki reprezentuje USA. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 Wróci , to był lucky punch tak jak ten od Wildera oby nieale zawsze zostaja ustawkiwidac jak na dloni cala kariere tego kolesia,gratulacje dla tych co sie do niej przyczynili,tak wyglada dzisiejsza rzeczywistosc!!!zalosne 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 (edytowane) oby nieale zawsze zostaja ustawkiwidac jak na dloni cala kariere tego kolesia,gratulacje dla tych co sie do niej przyczynili,tak wyglada dzisiejsza rzeczywistosc!!!zalosneChyba nie odczytałeś ironii Edytowane 16 Lipca 2017 przez coma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 16 Lipca 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Lipca 2017 bynajmniej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cristovo Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Sierpnia 2017 Nie mogłem się powstrzymać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 16 Sierpnia 2017 Ciekawa sytuacja, zachowanie zawodnika bardzo fair: 7 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi