Skocz do zawartości

SPORTY - WALKI

biosteron

Rekomendowane odpowiedzi

Dobra walka Adamka , jeszcze nie jednemu by nosa utarł . Wilder , Antek inna liga - Parker chyba też za wysoko . Ale taki Whyte ? Do ogrania , znaczy wyskakania w takiej formie :) Ale może to tylko iluzja ? Adamek był tutaj cięższy chyba z 8 kg od przeciwnika , to był praktycznie Cruiser .Mimo wszystko nieźle.

Edytowane przez Szymon82

• Odpowiedzi 2.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Obawiam się, że Whyte to już by było za wiele, widać, że trenował i chce, ale już ciało odmawia posłuszeństwa, brak dynamiki. Zawalczył fajnie, na tle tego zawodnika pokazał się dobrze, ale raczej może toczyć już widowiskowe walki za pieniądze a nie tytuły, biologii się nie oszuka.

Adamek bez szybkości i dynamiki, na początku ruszał się wóz z węglem.  Nadrabiał jednak serduchem i "bitką". Walka bardzo równa, również dobrze mogła pójść dla Kassiego, a przecież to journeyman. Bez szans nie tylko z mistrzami ale i szeroką czołówką. Taki np. Wach dużym faworytem z obecnym Adamkiem. Niestety wiek robi swoje, no i spapranie stylu przez Rodżera:)  

• Like 3

Bardzo lubię Adamka i przykro mi o tym pisać ale wczorajszą walkę oglądało mi się ciężko. Adamek niestety powinien już zawiesić rękawice na kołku. Większość jego ciosów nie dochodziła przeciwnika a sam zbierał sporo. Po szybkości zostało tylko wspomnienie, dynamitu w ręce nigdy nie było więc czym miałby sobie poradzić z szeroko pojętą czołówką? Serducho jedynie jak zawsze na miejscu. Do momentu ogłoszenia wyniku walki byłem przekonany, że ją przegrał. Szkoda mi resztek zdrowia Tomka. Niech pójdzie w trenerkę, otworzy szkołę boksu lub zajmie się czymś innym, byle już nie walczył.

Edytowane przez coma
  • Like 5

• 2 tygodnie później...
  • 2 miesiące temu...

Widzę, że nic się nie dzieje w temacie a w toku rozgrywki WBSS o puchar imienia Muhammada Allego.

O godzinie 22.00 w Soczi gala na, której odbędzie się jak dla mnie najciekawsze starcie całego turnieju mianowicie Dorticos - Gassijev. Transmisja w Rosyjskiej telewizji Match.tv , transmisje online tego kanału w internecie, zapinajcie pasy :)

https://www.youtube.com/watch?v=SAUmz1FMD-Q

Edytowane przez Tomek88
  • Like 1

Obaj to geniusze i obaj zasługiwali na wygraną w turnieju, niestety ktoś musiał przegrać. Dorticos starał się intensywnością przełamać Gassieva i wymusić jakiś błąd, ale przez 6 rund nie zdołał obejść żelaznej obrony i się wystrzelał, druga część walki należała do tego co zachował więcej sił.

Ktoś myśli, że Usyk ma jakieś szanse? Ledwo wypunktował znakomitego również bądź co bądź Łotysza w półfinale a Gassiev to już moim zdaniem będzie dla niego za dużo.

Edytowane przez Tomek88