sajdol1 Opublikowano 19 Lutego 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Lutego 2018 (edytowane) Z roku na rok coraz mocniej odciągają mnie od łowienia sporty zimowe, więc dla odmiany podrzucam filmik z kilku meczy hokejowych. Tak ...tak.... hokejowych Dla mnie wspaniały i twardy sport, który jak najbardziej zasługuje na miano sportu walki .https://www.youtube.com/watch?v=WH6VXsRjzLg Edytowane 19 Lutego 2018 przez sajdol1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Wszytko wskazuje, że to jednak się stanie. https://www.youtube.com/watch?v=QbXoYzB1eyw 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Już myślałem, że będą się tak w siebie wślepiali do końca świat a może nawet dzień dłużej?! i do walki by nie doszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 1 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Marca 2018 Wszytko wskazuje, że to jednak się stanie. https://www.youtube.com/watch?v=QbXoYzB1eywOby, oby. Gdybym miał stawiać postawiłbym na Ortiza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 (edytowane) Ja nie wierzę w Ortiza. Co prawda ma umiejętności, cios i doświadczenie ale także swoje lata i słabą szczękę. Sądzę, że Wilder wygra przed czasem, a nawet nie zdziwiłbym się gdyby walka wyglądała podobnie jak Wilder - Stiverne II Poza tym wygrana Wildera przybliża nas do walki na którą wszyscy czekają Edytowane 2 Marca 2018 przez Grzegorz B. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadi Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Z Antkiem? Ja czekam na Furego. Mam nadzieję że wróci i jeszcze sporo namiesza. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurrican Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Ortiz i słaba szczęka? Po czym wnioskujesz? Miał sporą przerwę, ma swoje lata, ale i tak napsuje sporo krwi Wilderowi, Nie będzie żadnej powtórki z ostatniego pojedynku Wildera. Natomiast Ortiz ponoć ma kontuzję dłoni i o to można się martwić w kontekście walki. On już nie ma czasu, a za tę walkę weźmie pewnie największe w karierze pieniądze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Naturalnie z Antkiem.Lubię Furego, ale niestety ciężko mi wierzyć w jego powrót z formą z walki z Kliczką. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Ortiz i słaba szczęka? Po czym wnioskujesz? Na chwilę podłączył go wystraszony Malik Scott, który poza tym przez całą walkę uciekał. Pamiętam, że na moment podłączył go też jakiś nikomu nie znany gość podczas gali w Anglii (to była chyba następna walka po Maliku). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Hehe , ten alfonsowaty styl Wildera ... jaka tandeta, ale cóż oni tak lubią . Co do samej walki to już Ortiza skreśliłem a jednak dane mu jest zawalczyć . Cieszę się , że doszło do tej walki . Niech wygra lepszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurrican Opublikowano 2 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2018 Na chwilę podłączył go wystraszony Malik Scott, który poza tym przez całą walkę uciekał. Pamiętam, że na moment podłączył go też jakiś nikomu nie znany gość podczas gali w Anglii (to była chyba następna walka po Maliku). Ortiz nigdy nie był zagrożony, nie był w tarapatach, a tych podłączeń w ogóle nie pamiętam. Zresztą jak piszesz, że "na chwilę" - więc nie powinno to oznaczać słabej szczęki. Jest co najwyżej nie przetestowana porządnie bo Ortiz na razie nikomu na to za bardzo nie pozwolił. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Ortiz w formie ośmieszył solidnego boksera Jenningsa z, którym to problemy miał Kliczko gdy był w lepszej formie niż podczas walki z Joshua za co zyskał szeroki szacunek. W primie miał duże szanse na pasy, natomiast dostał dopiero teraz walkę o mistrzostwo i czy już nie za późno, być może amerykanom udało się przetrzymać Ortiza wiedząc, że jest starszy od Wildera a może się przeliczyli i pas stracą. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Pomimo mojej sympatii do Ortiza jego wygrana będzie dla mnie sporym zaskoczeniem . Wątpię aby dotrwał do 12 rundy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bar888 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 STAWIAJCIE ALL NA ORTIZA LETS GO CHAMP .WIDER LEŻY DO 5 RUNDY LETS GO CHAMP Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadi Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 Szczerze to nie lubię tego Wildera, nie wiem jak aktualnie ma się Antek bo dawno nie walczył. Zobaczymy co pokaże z Parkerem a później można go konfrontować z Wilderem. Swoją drogąWilder teraz chyba jest najlżejszy w karierze, ma dobre warunki, szybkości i siła. Ortiz znowu jest dość szczelny, jak nie da się trafić i będzie wchodził w półdystans to ma szanse wygrać. A nasze KSW gdzieś da się obejrzeć bez ppv? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 A o której walka? Ktoś wie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 A o której walka? Ktoś wie?Od 3.00 jest transmisja w Canal + Sport 2 , walka pewnie dużo później 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 3 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 3 Marca 2018 To mamy chyba kilka ciekawych wyników w KSW Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Wynik Mameda mnie jakoś nie dziwi... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadi Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Ortiza szkoda! So close. Ale Wilder pokazał że szczękę ma konkret. Ortiz ma kopnięcie w łapie a nie położył go pomimo niskiej wagi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Faktycznie, po takim bombardowaniu jakie przeszedł bodajże w 7' Szpilka rozłożył by się jak szwajcarski scyzoryk. Walka bardzo dobra, Ortiza szkoda, ale Wilderowi trzeba przyznać, że pokazał się z dobrej strony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurrican Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 (edytowane) Wilder -Ortiz, tak jak zakładałem. Kubańczyk napsuł sporo krwi Wilderowi, a w 7 rundzie był nawet blisko wygranej. Do czasu tko w mojej ocenie wygrywał. Ortiz to kawał boksera, bardzo dobrze wyszkolony pięściarz, z mocnym ciosem. Ktoś pisał, że walka może być podobna do Wilder -Stiverne II. Przecież Ortiz to sam top. Pamiętam, a nie było to tak dawno, jak sponiewierał Jenningsa, a więc zawodnika z szerokiej czołówki. Wilder jednak potwierdził, że jest bardzo mocny. To nic że ma ograniczenia techniczne. Bardzo mocny cios, gabaryty, szybkość i dynamika, instynkt walki, mądrość ringowa, a także mocną szczęka (w 7r przyjął mocne ciosy i przetrwał) czynią go bardzo niebezpiecznym. Sporo tych atutów. Może wygrać z każdym i w ewentualnej potyczce z AJ stawiał bym chyba na niego. Dlaczego on wnosi tak małą, jak na dzisiejsze HW, wagę? Gdyby ważył więcej byłby wolniejszy, a przez to bokser z większymi umiejętnościami (techniką) bokserskimi mógłby go wyboksować. On musi być szybki i dynamiczny, eksplozywny, z dobrą kondycją, bo to niweluje jego braki techniczne. Ma naturalny talent fizyczny przy jego gabarytach i na tym bazuje. Edytowane 4 Marca 2018 przez Hurrican Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 (edytowane) Brak techniki to jedno , ale bicie nasadą rękawicy to faul . To jedno z ''koronnych'' uderzeń Wildera - powinien mieć za to zwróconą uwagę.Szczęka faktycznie mocna , regenerował się długo , ale zwyciężył . W konfrontacji z koksownikiem ma szanse , faworytem jednak Antek. Edytowane 4 Marca 2018 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurrican Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Z tymi nasadami to bym tak nie przesadzał. Na urywkach widać, że te decydujące ciosy były prawidłowe, tak jak wcześniej parę bardzo precyzyjnych prawych kontr. Te nasady były zadawane w "amoku" po zranieniu Ortiza i większość nich szła na gardę. Decydujące ciosy były prawidłowe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 (edytowane) W boskie nie trzeba trafić faulującym ciosem aby być od sędziego za to upomnianym.Faktycznie ciosy te nie wypaczyły wyniku walki , ale...Co do wagi ciężkiej , jest nawet ciekawie . Jeszcze niech wróci ten cudak, narkoman z cyklofrenią - Fury , będą jaja Edytowane 4 Marca 2018 przez Szymon82 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi