Skocz do zawartości

SPORTY - WALKI

biosteron

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 2 tygodnie później...
  • 2 tygodnie później...

Za dużo Joshua miał do stracenia w razie jakiegoś lucky punchu. Gdyby przegrał, to walka z Wilderem byłaby utrudniona bo ten by chciał pasy w pierwszej kolejności. My byśmy tylko stracili na przegranej Antonego.

Walka pomimo, że nie widowiskowa to rozegrana z głową przez obu pięściarzy.

Za dużo Joshua miał do stracenia w razie jakiegoś lucky punchu. Gdyby przegrał, to walka z Wilderem byłaby utrudniona bo ten by chciał pasy w pierwszej kolejności. My byśmy tylko stracili na przegranej Antonego.

Walka pomimo, że nie widowiskowa to rozegrana z głową przez obu pięściarzy.

Bartek , wszystko się zgadza . :)

Pamiętam takie walki w wadze ciężkiej  ,po których kładłem się spać i  miałem problem z zaśnięciem :)   , a na tej walce to przysypiałem już w 9 rundzie :( .

Ja tam się nie nudziłem.Dobry boks , taktyczny i bardzo dobrze rozegrany przez obu pięściarzy .Joshua świetny lewy prosty , Parker fajne odchylenia - nie dał sobie zrobić krzywdy a i sam się kilka razy odgryzł.Fajerwerki zafundował nam Sasza kosztem zdrowia Price'a :)

https://youtu.be/WW6bepJbUK0

• Like 1

Ja tam się nie nudziłem.Dobry boks , taktyczny i bardzo dobrze rozegrany przez obu pięściarzy .Joshua świetny lewy prosty , Parker fajne odchylenia - nie dał sobie zrobić krzywdy a i sam się kilka razy odgryzł.Fajerwerki zafundował nam Sasza kosztem zdrowia Price'a :)

Jeśli  o bokserze który walczył o zunifikowanie tytułów mistrza świata można tylko powiedzieć , że miał fajne odchylenia i nie dał sobie zrobić krzywdy :o Bo z tym odgryzaniem , to chyba mu nie wyszło , skoro AJ po walce wyglądał lepiej jak przed walką  :D  ......................To omg.gif

Edytowane przez pisarz
  • Like 1

Dla mnie dobra walka dwóch dobrych zawodników . Parker jest pierwszym , który wytrzymał 12 rund z AJ na ringach zawodowych , przy czym wcale nie uciekał po ringu przed anglikiem.Kilka razy próbował zaatakować , nie wyszedł tylko po wypłatę .Boks to nie tylko atak , jest jeszcze obrona , a że obaj to inteligentni ludzie to potrafili z niej korzystać.Tym bardzij AJ , który po prostu w najłatwiejszy sposób bez ryzyka i strat energetycznych wygrał walkę

Wklejam statystyki ciosów , faktycznie Piotrze - Parker nic nie pokazał , no po prostu słabiznaaaa ...Sorry , ale nie dogadamy się .

Joshua 139/383 (36,3%) - Parker 101/492 (20,5%)

Ciosy proste:
Joshua 93/270 (34,4%) - Parker 49/316 (15,5%)

Tzw. mocne uderzenia, czyli sierpy i haki:
Joshua 46/113 (40,7%) - Parker 52/176 (29,5%)

• Like 1

Dla mnie dobra walka dwóch dobrych zawodników . Parker jest pierwszym , który wytrzymał 12 rund z AJ na ringach zawodowych , przy czym wcale nie uciekał po ringu przed anglikiem.Kilka razy próbował zaatakować , nie wyszedł tylko po wypłatę .Boks to nie tylko atak , jest jeszcze obrona , a że obaj to inteligentni ludzie to potrafili z niej korzystać.Tym bardzij AJ , który po prostu w najłatwiejszy sposób bez ryzyka i strat energetycznych wygrał walkę

Wklejam statystyki ciosów , faktycznie Piotrze - Parker nic nie pokazał , no po prostu słabiznaaaa ...Sorry , ale nie dogadamy się .

Joshua 139/383 (36,3%) - Parker 101/492 (20,5%)

Ciosy proste:

Joshua 93/270 (34,4%) - Parker 49/316 (15,5%)

Tzw. mocne uderzenia, czyli sierpy i haki:

Joshua 46/113 (40,7%) - Parker 52/176 (29,5%)

Szymon , dogadamy się :):good:

Mamy inne oczekiwania i poglądy na to co zobaczyliśmy , ale ja szanuję Twoje i mam nadzieję że TY moje.

Obydwaj Panowie , to wybitni bokserzy z wielkimi umiejętnościami i możliwościami .Gdyby w tej walce było mnie zachowawczości i kalkulacji , to mogli stworzyć widowisko o którym mówiło by się nawet za kilkadziesiąt lat , a tak to za rok nikt nie będzie pamiętał .  :( 

• Like 2

Szymon , dogadamy się :):good:

Mamy inne oczekiwania i poglądy na to co zobaczyliśmy , ale ja szanuję Twoje i mam nadzieję że TY moje.

Obydwaj Panowie , to wybitni bokserzy z wielkimi umiejętnościami i możliwościami .Gdyby w tej walce było mnie zachowawczości i kalkulacji , to mogli stworzyć widowisko o którym mówiło by się nawet za kilkadziesiąt lat , a tak to za rok nikt nie będzie pamiętał .  :(

Myślę , że już teraz emocje opadły i nie ma zbytnio co rozpamiętywać :)

Czekamy na coś ciekawszego a zapowiada się nieźle ten rok ;)

• Like 1