Hurrican Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Fury chyba nie wróci na najwyższy poziom. Jest za to paru młodych, którzy w przeciągu 1,5 -2 lat zapukają po pasy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kadi Opublikowano 4 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Marca 2018 Niech wróci byle jaki Barwna postać w heavy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 8 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Marca 2018 Jeszcze niech wróci ten cudak, narkoman z cyklofrenią - Fury , będą jajaI pozamiata cały top to dopiero będą jaja 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 17 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Marca 2018 Janek dziś da radę !Mam nadzieję. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 18 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Marca 2018 Janek ! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 19 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Marca 2018 Sędzia Steve Willis kocha swoją pracę 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 (edytowane) Nie zapomnijcie, już jutro na żywo na tvp sport lub na stronie sport.tvp.pl Edytowane 30 Marca 2018 przez Tomek88 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 30 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Marca 2018 No co Ty?! oczywiście, że nie zapomnimy! ...kiedy to i gdzie??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TAURUS1989 Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 dzisiaj o 21 start Parker jest wędkarzem więc trzymam za niego kciuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 (edytowane) Parker jest wędkarzem więc trzymam za niego kciuki Co Ty nie powiesz ??? Ja za Antkiem Edytowane 31 Marca 2018 przez sajdol1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 no dobra wędkarze...gdzie można to zobaczyć? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 tvp sport teraz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 piąteczka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MarasR Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Albo tu http://sport.tvp.pl 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Walka fajnie się rozkręcała,ale im dalej tym mniej ciekawa...A.J. wygrał zasłużenie na punkty... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 31 Marca 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 31 Marca 2018 Zasłużenie na punkty wygrywa AJ , Parker wypłata życia i szacunek . Brawa dla obu , walka jak walka - dobry boks bez fajerwerków. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Gdyby nie 6 runda , to cała walka nudna jak mongolski balet. Kiedy walczy dwóch utytułowanych i niepokonanych bokserów z takim bilansem nokautów , to można się spodziewać wojny na śmierć i życie , a zobaczyliśmy polityczne rokowania pokojowe. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Za dużo Joshua miał do stracenia w razie jakiegoś lucky punchu. Gdyby przegrał, to walka z Wilderem byłaby utrudniona bo ten by chciał pasy w pierwszej kolejności. My byśmy tylko stracili na przegranej Antonego.Walka pomimo, że nie widowiskowa to rozegrana z głową przez obu pięściarzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Za dużo Joshua miał do stracenia w razie jakiegoś lucky punchu. Gdyby przegrał, to walka z Wilderem byłaby utrudniona bo ten by chciał pasy w pierwszej kolejności. My byśmy tylko stracili na przegranej Antonego.Walka pomimo, że nie widowiskowa to rozegrana z głową przez obu pięściarzy.Bartek , wszystko się zgadza . Pamiętam takie walki w wadze ciężkiej ,po których kładłem się spać i miałem problem z zaśnięciem , a na tej walce to przysypiałem już w 9 rundzie . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Ja tam się nie nudziłem.Dobry boks , taktyczny i bardzo dobrze rozegrany przez obu pięściarzy .Joshua świetny lewy prosty , Parker fajne odchylenia - nie dał sobie zrobić krzywdy a i sam się kilka razy odgryzł.Fajerwerki zafundował nam Sasza kosztem zdrowia Price'a https://youtu.be/WW6bepJbUK0 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 (edytowane) Ja tam się nie nudziłem.Dobry boks , taktyczny i bardzo dobrze rozegrany przez obu pięściarzy .Joshua świetny lewy prosty , Parker fajne odchylenia - nie dał sobie zrobić krzywdy a i sam się kilka razy odgryzł.Fajerwerki zafundował nam Sasza kosztem zdrowia Price'a Jeśli o bokserze który walczył o zunifikowanie tytułów mistrza świata można tylko powiedzieć , że miał fajne odchylenia i nie dał sobie zrobić krzywdy Bo z tym odgryzaniem , to chyba mu nie wyszło , skoro AJ po walce wyglądał lepiej jak przed walką ......................To Edytowane 1 Kwietnia 2018 przez pisarz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Dla mnie dobra walka dwóch dobrych zawodników . Parker jest pierwszym , który wytrzymał 12 rund z AJ na ringach zawodowych , przy czym wcale nie uciekał po ringu przed anglikiem.Kilka razy próbował zaatakować , nie wyszedł tylko po wypłatę .Boks to nie tylko atak , jest jeszcze obrona , a że obaj to inteligentni ludzie to potrafili z niej korzystać.Tym bardzij AJ , który po prostu w najłatwiejszy sposób bez ryzyka i strat energetycznych wygrał walkęWklejam statystyki ciosów , faktycznie Piotrze - Parker nic nie pokazał , no po prostu słabiznaaaa ...Sorry , ale nie dogadamy się .Joshua 139/383 (36,3%) - Parker 101/492 (20,5%)Ciosy proste:Joshua 93/270 (34,4%) - Parker 49/316 (15,5%)Tzw. mocne uderzenia, czyli sierpy i haki:Joshua 46/113 (40,7%) - Parker 52/176 (29,5%) 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Dla mnie dobra walka dwóch dobrych zawodników . Parker jest pierwszym , który wytrzymał 12 rund z AJ na ringach zawodowych , przy czym wcale nie uciekał po ringu przed anglikiem.Kilka razy próbował zaatakować , nie wyszedł tylko po wypłatę .Boks to nie tylko atak , jest jeszcze obrona , a że obaj to inteligentni ludzie to potrafili z niej korzystać.Tym bardzij AJ , który po prostu w najłatwiejszy sposób bez ryzyka i strat energetycznych wygrał walkęWklejam statystyki ciosów , faktycznie Piotrze - Parker nic nie pokazał , no po prostu słabiznaaaa ...Sorry , ale nie dogadamy się .Joshua 139/383 (36,3%) - Parker 101/492 (20,5%)Ciosy proste:Joshua 93/270 (34,4%) - Parker 49/316 (15,5%)Tzw. mocne uderzenia, czyli sierpy i haki:Joshua 46/113 (40,7%) - Parker 52/176 (29,5%)Szymon , dogadamy się . Mamy inne oczekiwania i poglądy na to co zobaczyliśmy , ale ja szanuję Twoje i mam nadzieję że TY moje.Obydwaj Panowie , to wybitni bokserzy z wielkimi umiejętnościami i możliwościami .Gdyby w tej walce było mnie zachowawczości i kalkulacji , to mogli stworzyć widowisko o którym mówiło by się nawet za kilkadziesiąt lat , a tak to za rok nikt nie będzie pamiętał . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Kwietnia 2018 Szymon , dogadamy się . Mamy inne oczekiwania i poglądy na to co zobaczyliśmy , ale ja szanuję Twoje i mam nadzieję że TY moje.Obydwaj Panowie , to wybitni bokserzy z wielkimi umiejętnościami i możliwościami .Gdyby w tej walce było mnie zachowawczości i kalkulacji , to mogli stworzyć widowisko o którym mówiło by się nawet za kilkadziesiąt lat , a tak to za rok nikt nie będzie pamiętał . Myślę , że już teraz emocje opadły i nie ma zbytnio co rozpamiętywać Czekamy na coś ciekawszego a zapowiada się nieźle ten rok 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Kwietnia 2018 Jakie rokowania przed walką rewanżową Jędrzejczyk? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi