Skocz do zawartości

SPORTY - WALKI

biosteron

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Jak dla mnie to walka nie zachwyciła...Brakowało "bomb" ,zwrotów w akcji poza tą w ostatniej przewracance...

Mamed zakończył karierę i chyba dobrze...Jego czas już minął...

Czekam na bokserski hit i obstawiam Wildera... :)

Live Canal+Sport

Edytowane przez chlodnica

Wg mnie nie było żadnego oszustwa. Trzeba punktować runda po rundzie i wystarczyło dać 3 rundy (oprócz tych z deskami) Wilderowi i wychodzi remis. Początkowe rundy były wyrównane i można było punktować dla mistrza. Fury sam sobie winien, że dał się 2x przewrócić, w szczególności te pierwsze deski po pajacowaniu. 

• Like 1

Wg mnie nie było żadnego oszustwa. Trzeba punktować runda po rundzie i wystarczyło dać 3 rundy (oprócz tych z deskami) Wilderowi i wychodzi remis. Początkowe rundy były wyrównane i można było punktować dla mistrza. Fury sam sobie winien, że dał się 2x przewrócić, w szczególności te pierwsze deski po pajacowaniu.

Hahaha, „wystarczyło dać”... No i dali - za darmo. Bo Wilder wygrał tylko i wyłącznie dwie rundy, w których Fury był na deskach. Żeby punktować inaczej trzeba mieć dużo złej woli albo mało umiejętności. Edytowane przez coma
  • Like 1

Jedno jest pewne, rozbili skarbonkę tym remisem. Nie popieram bo takie wypaczone decyzje zabijają sport natomiast marketingowo to znakomity werdykt, oderwany od rzeczywistości ale bardzo opłacalny. Pomiędzy AJ, DW i TF może dojść teraz do dowolnego zestawienia i każdy będzie chciał to zobaczyć.

• Like 4

Wygrał Fury.
Żeby nie było, nie jest moim ulubieńcem. Ale poza 2 nokdaunami, zabrał Wildera do szkoły. Spokojnie zbierał rundy i zasłużył na wygraną.
Ten od 115:111 to jakiś żart i powinien zakończyć karierę sędziowską.
Teraz jeszcze bardziej cenię Władimira.

Jaki będzie rewanż? Boksersko deklasacja, bo Anglik wracał po chlaniu, ćpaniu, zapuszczeniu do 180kg i depresji, po niemal 3 letniej przerwie i tylko 2 ogórkach na  przetarcie. Nie jest jeszcze w pełni formy. Organizm  osłabiony zbijaniem masy. Ale Wilder zawsze może trafić swojego cepa, także kto wie? Ja na pewno obejrzę.

PS
Nawet Eddie Hearn widział zwycięstwo Tysona, a powszechnie wiadomo, jak za nim przepada....

Edytowane przez korol
  • Like 3