coma Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Walka Joshua vs. Miller oficjalnie odwołana. Miller złapany na dopingu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzegorz B. Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Szkoda, czekałem na tą potyczkę. Swoją droga cóż to za brak rozsądku - przepuścić koło nosa 6 mln dolarów.W zastępstwie chętnie bym zobaczył Ortiza, o ile byłby gotowy (mało czasu). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Też chciałem to zobaczyć. Oprócz tego, że Miller nie dostanie kasy za walkę prawdopodobnie sam jeszcze będzie musiał zapłacić odszkodowanie. Nigdy nie rozumiałem takich gości - wiedzą, że będą kontrole ale i tak biorą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 (edytowane) Bo bez ciągłego brania nie byłby tam gdzie jest dziś...Dobrze że Adaś K. nie dał się podpuścić na zastepstwo. Edytowane 18 Kwietnia 2019 przez Krzysiek P 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Nie tam gdzie dziś czyli w głębokiej du... bo jak mu przywalą odszkodowanie to zbankrutuje. Głupotą niezmierną jest brać przed najważniejszą walką w życiu gdy wiesz, że kontrola jest pewna. Inna sprawa, że mało jest pewnie czystych zawodników ale jakoś tamci nie dają się złapać... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2019 Czysty sport to chyba tylko na zawodach przedszkolaków.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2019 Już jutro trzech naszych kontra trzech ruskich w największej organizacji. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 21 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2019 i 2 do 1 dla nas , szkoda najlepszego polskiego cieżkiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 27 Kwietnia 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Kwietnia 2019 http://www.ringpolska.pl/maciej-sulecki/64261-hearn-potwierdza-walke-suleckiego-z-andrade-28-czerwca Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 12 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 UFC 237...Dupy nie urywało...ALe specjalnie czekałem na walkę Rose z Andrade...Rose robiła z nią w stójce co chciała...Aż do momentu w połowie drugiej rundy..Dała sobą rzucić o matę i koniec walki...Ciekawe czy teraz Aśka dostanie walkę z Andrade?... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BOB1 Opublikowano 12 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Byłem zaskoczony z takiego zakończenia walki choć były wcześniej dwa wyniesienia. Pierwszy raz widziałem taki "nokaut" kończący i do tego w walkach kobiet. Ostatnie walki Aśki nie wróżyły powrotu na tron Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jabadaon Opublikowano 12 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2019 Wyglądało to strasznie...mam nadzieję, że nic się nie stało amerykance. Ufff, brrrr... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Dziś w nocy Wilder - Breazeale. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hurrican Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 A wcześniej Glasgow i b. ciekawy pojedynek Inoue vs Rodrigues. Co prawda to nie jest królewska kategoria, ale ten Japoniec ma niesamowite kopyto. Warto zobaczyć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Zaraz Grand Prix Speedway w Warszawce no i oczywiście gala KSW.Zapowiadają się ciekawe walki... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Jakby ktoś miał link do KSW niech poratuje na priv 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ŻoliborzFishingTeam Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Zaraz Grand Prix Speedway w Warszawce no i oczywiście gala KSW.Zapowiadają się ciekawe walki... ;) Nie ma takiego miasta dzbanie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 (edytowane) Ty jesteś DZBANEM ...Bez odbioru... Edytowane 18 Maja 2019 przez chlodnica 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Dziś w nocy Wilder - Breazeale.i...? jakieś typy? mój - Wilder kolejna wygrana przez KOIMO na tą chwilę tylko Joshua jest w stanie go zastopować i wygrać. Ew Gypsy King woim stylem "walki bez walki" /;-) ale ost mało brakowało.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Jakby ktoś miał link do KSW niech poratuje na priv Gdzie puszczają walki..? Wysłane z mojego SM-G965F przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TOMI803 Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Jakby ktoś miał link do KSW niech poratuje na priv I ja się przyłączam do prośby, jeśli ktoś posiada linka i jest w stanie podrzucić na priv, to będę wdzięczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Skalaar Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 a czemu na priv? Tu wstawcie.. może na meczyki pl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Wilder zakończy walkę przed czasem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 Pewnie Wilder wygra ale trzymam kciuki za Bryzola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 18 Maja 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2019 a czemu na priv? Tu wstawcie.. może na meczyki pl ? Nie, bo takie linki są szybko znajdowane i blokowane. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi