Skocz do zawartości

SPORTY - WALKI

biosteron

Rekomendowane odpowiedzi

• 3 tygodnie później...
  • Odpowiedzi 2.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Tak obstawiałem. Alkohol.

Tak czy inaczej szacunek dla Canelo i jeszcze większy podziw dla Floyda za to, co z Canelo zrobił...

Dla tego rudego koksa nigdy nie będę miał szacunku. On w robieniu wałków z sędziami przebił nawet Sauerlandów i Hucka. Floyd mu pokazał miejsce w szeregu, z resztą w sumie to komu nie pokazał?

Canelo jest dobrym bokserem z kapitalnym PR i jeszcze lepszymi plecami. Historia ze "skażonym mięsem" to wybitnie udowodniła. 

Co do krushera to już w poprzednich walkach nie było już to samo. A w boksie na tym poziomie zjazd w dół jest z reguły stromy i szybki :) 

Edytowane przez goliatwielki
  • Like 1

Też go nie lubię, ale 3 ostatnich przeciwników mial mocnych. Ruski to nie to co kiedyś, ale nie ogórek. Zobaczmy z kim będzie walczył GG.. którego bardzo lubię i uważam, że został zwariowany z rudym.

A Floyd do zera. Jeszcze trochę to by wymeczonego położył.

• 3 tygodnie później...

Dzisiaj w nocy rewanżyk Wilder-Ortiz...Las Vegas.W pierwszej walce było wielkie bomby...Ortiz mógł skończyć Bombera ale to jednak on skończył Ortiza...

Bardzo ciekawy rewanż...Transmisja live TVP Sport.. ;)

Wilder do 7 rundy KO. Będzie miał łatwiej niż w 1 walce. Tak typuję, pierwsza ich walka była bardzo emocjonująca, teraz dzikus powinien mieć łatwiej. Widziałem ważenie, Wilder z walki na walkę jeszcze bardziej się "buduje" fizycznie. Jak tak dalej pójdzie to nikt go nie ruszy dopóki nie wyjdzie z prime. Mega fenomen fizyczny...

Wilder do 7 rundy KO. Będzie miał łatwiej niż w 1 walce.

I tak też było.

Wilder uderzył raz i porządnie.

7 runda=1 cios=koniec walki...[emoji2]

Zaskoczył mnie swoim pozytywnym zachowaniem wobec rywala po walce.[emoji6]

Wysłane z mojego SM-G935F przy użyciu Tapatalka

O ile sedzia znów policzy do 14stu

O ile go Alabama trafi. Po tej jednej bombie już na pewno w 2 walce Fury nie będzie w końcówce pajacował. To jedyny gość który może wypunktować dzikusa.

Swoją drogą AJ by zginął w ringu z Alabamą. Teraz myślę że już to dokładnie widać. Jeszcze 2 lata temu jak tak pisałem to wszyscy się śmiali. AJ ze swoim stylem walki i szklanką to byłby easy job dla Wildera.