Skocz do zawartości

SPORTY - WALKI

biosteron

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Główka robi Szpile jeszcze łatwiej niż Diabeł. Z taką presją Szpila by nie wytrzymał 3 rund, Główka potrafi "usiąść" na przeciwniku, a wtedy Szpila ma najczęściej ręce na jajach :D 

Master to chyba ma bardzo daleką drogę jeszcze do Tokio. Chłopak niby ma wszystko, zmarnował trochę swój potencjał na zawodowstwie. Częściowo przez promotorów, w kilku walkach sędziowie go oszukali, sam też mądrze nie prowadził kariery, a szkoda bo niezły bokser.

• Like 2

To ja dorzuce wywiad z Wachem przed sobotnia gala. Trudno goscia nie lubic  :)

https://sport.interia.pl/boks/news-mariusz-wach-kocham-sie-bic-ale-nie-potrafie-boksowac-urodzi,nId,3368229

Masterowi i innym chlopakom zycze na igrzyskach jak najlepiej, chociaz troszke czarno to widze - na mistrzostwach swiata na szesciu uczestniczacych Polakow, wygralismy az jedna walke  :unsure:

Edytowane przez madmatt
  • Like 1

A ja, troche z przekory ;)  na grubego. Jak uda mu sie wypedzic AJ ze srodka ringu i sprowokowac do bijatyki, to wygra. Na wadze dzis roznica ponad 20 kilo. To chyba dosc dobitnie posumowuje jaka strategie z obu stron bedziemy ogladac.

Po cichu mam nadzieje, ze Mariusz napsuje Whytowi krwi i ze niedzwiedz Powietkin wleje Hunterowi :D

• Like 1

Panowie jak obstawiacie na jutro ? Ja stawiam na AJ przed czasem.

Ostatnio byś przegrał u buków ????????

Moim zdaniem na pewno bedzie KO ale walka wcale nie musi szybko sie skonczyc. Beda ostrożni bo znaja siłę swoich ciosów. Oboje maja wiecej do stracenia niz w 1 walce. Jesli AJ znow przegra spadnie z wysokiego konia na dół tabelek. Ruiz jest bohaterem w Meksyku wiec ma motywacje. Lubie chłopaka.

Wach jak bedzie zadawał ciosy to bedzie można chociaż oglądać. Jak bedzie chciał przestać walkę to go Whyte obskoczy jak mlodego bo jest dość szybki. No i chce sie pokazać po dyskwalifikacji i wrocic do rankingow (i pieniedzy)

Powietkin juz poza primem IMO ale technikę ma i nadal jest wystatczajaco szybki wiec powinien wygrac przez Tko lub KO.

Jutro sie przekonamy.

Edytowane przez Krzysiek P
  • Like 2

Wach do 5 rundy robil za worek. Zobaczymy co dalej. Walka troche jak w zwolnionym tempie

Celny komentarz " trener Wilczewski wiecej krzyczy w narozniku niz Mariusz zadaje ciosow" :D :D

No i po walce, szkoda bo Wach mogl ospalego i bez formy Whita polożyc...gdyby boksowal

Byl. Dzis nie ma formy ani kondycji. Wach niestety nie nauczyl sie wyprowadzac wiecej ciosow. A ze mozna wystarczy popatrzec na walki Kownackiego. Adam by go zjadł

Krzysiek znasz nazwiska oglædasz walki,ale skoro twierdzisz że Wach ma walcZyć jak Kownacki,to poprostu się nie znasz na boksie.Wybacz bezpośredniość.

Adam to inna liga, inny typ boksera. O 10 lat mlodszego na dodatek.

A Wach przynajmniej ma serce do walki - na pewno wieksze niz, np. Molina.

Dla boksera, zwlaszcza w ciezszych wagach, 40lat to juz emerytura. W boksie amatorskim po 40 roku zycia boksowac juz nie wolno.

Ja jestem usatysfakcjonowany, Mariusz dal dobra walke. Chcial zmeczyc Whyte'a i mu sie udalo. Kto wie, co by bylo gdyby walczyli pelny mistrzowski dystans dwunastu rund.

Edytowane przez madmatt
  • Like 2

Krzysiek znasz nazwiska oglædasz walki,ale skoro twierdzisz że Wach ma walcZyć jak Kownacki,to poprostu się nie znasz na boksie.Wybacz bezpośredniość.

Gdzie wyczytales ze radze mu walczyc jak Kownacki ? Jest sporo przestrzeni miedzy wyprowadzaniem kilkuset ciosow w walce a kilkudziesieciu. To byla walka dwóch emerytow. White nie ma co szukac z taką "formą" w top 10. Wach nigdy nie byl wybitny a od dawna wychodzi po wyplate. Nawet Szpilki nie umial/mogl skonczyc choc mial go na widelcu. Whytowi wygrana tez nic nie zmieni w karierze. Moze dostanie szanse z kims powracajacym. Mariusz robi dobra mine i brawo za serce ale sportowo poza gale w PL nie powinien juz jezdzic. Oczywiscie, zarobkowo rozumiem, bo z czegos trzeba zyc.

To nie forum bokserskie zeby porownywac style i omawiac rundy tylko moje luzne spostrzezenia w przerwach.

• Like 1