Skocz do zawartości

SPORTY - WALKI

biosteron

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

• 3 tygodnie później...

Najlepiej poruszajacy sie facet w ciezkiej, kontra najciezsze lapy. Data: 22 luty.

https://sport.interia.pl/boks/news-boks-znamy-date-rewanzu-deontaya-wildera-i-tysona-fury-ego,nId,4230601

Na pewno bedzie ciekawiej niz w ostatnim starciu na szczycie????

Edytowane przez madmatt
  • Like 1

• 1 miesiąc temu...

Pierwsze dwie rundy Michala swietne-podwajany prawy, lewy z zejsciem na zewnatrz, podbrodkowe w zwarciu.. Nie do konca rozumiem, co sie zepsulo-to, ze brak doswiadczenia etc to jeszcze ogarniam ale dla kogos, kto boksuje od 11 roku zycia i ma na koncie kilkanascie zawodowych walk, nie moze byc tak, ze paliwa starcza tylko na 5 rund; zwlaszcza, ze technika i refleks (o charakterze nie wspomne) na swiatowym poziomie.. Szkoda, szkoda, szkoda..

https://www.youtube.com/watch?v=J0agA-KNatw&feature=emb_logo

tu myślę że jest odpowiedź na pytanie co się stało. Nabrałem do niego szacunku po tej całej akcji przed i po walce. Po tym wywiadzie też. Polecam. Obejrzyjcie też Garnka, jeśli to prawda z Wasylem i Babilonem to ja bym tam do ringu nie wyszedł. Chłopak ma papiery i na moje jeszcze będzie mistrzem. Pozdro

• Like 1

• 2 tygodnie później...

Patrząc na ostatnie walki Jones'a to tak jakby nie ten dzik, nie ma już takiej dominacji, finezji itp itd... Ostatnia z reyesem... No imo zachował pas tylko dlatego że wychodził jako mistrz mistrzów. Żeby go zdetronizowac trzeba go zdominować, a tego reyes nie zrobił... choć tanio skóry nie sprzedał :)

Tylko czekać az dwa Janki się w oktagonie spotkają. Sercem za polską, rozum mówi że będzie kolejna obrona na koncie mistrza.