PaNeK Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Na Adamka, jeśli nie przez nokaut to zmęczy Gołote po 3 rundach i będą same klincze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Ja na sedziego A tak na poważnie, lubię obydwoje ale chciał bym żeby wygrał Adamek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Ciekawi mnie jak będzie z szybkością Adamka w nowej wadze. Andrzej jeżeli się nie spali psychicznie to myślę, że powinien dać dobrą walkę i po niej odejść z godnością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomarek1 Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 Myślę ze Adamek zle wybrał przeciwnika na pierwszą walkę w wadze ciężkiej.Ja osobiście jestem za Andrzejem i mam nadzieje że będzie ciężki nokaut na Adamku.Na pewno walka będzie bardzo ciekawa,a wygrana Gołoty czy Adamka nie będzie tak samo cieszyła jak zwycięstwo nad obcokrajowcem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 I po Andrzeju... Za wolny, mocno spięty, za to Adamek wielkie pokłady agresji i doskonała szybkość i siła. Serce do walki u niego wielkie, ciekawe kto następny w wadze ciężkiej, i czy pójdzie tak samo łatwo ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 24 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Października 2009 No i poległ Andzej, tylko jakaś gorycz pozostała ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 ...i po ptokach... a najgorsza ta bezradność... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 No i dobrze zrobilem, ze gali nie ogladalem. Szkoda Goloty, ale wiedzial na co sie pisze. Ciekaw jestem czy Adamek sobie poradzi w ciezszej kategorii wagowej, bo tej walki raczej na powaznie traktowac nie mozna. A kto wygral? Oczywiscie organizatorzy! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 ja w życiu chyba nie widziałem nic bardziej słabego niż ta gala. walka wieczoru ,no cóż śmiesznie to wygląda jak dobry bokser bije w worek ziemniaków Andrzej po prostu musi zrozumieć że to już nie te lata i każda taka walka w jego wykonaniu sprawia że w końcu zapomnimy jakim na prawdę był bokserem. Tomek ,no cóż , musi zdać sobie sprawę że reszta przeciwników w tej kategorii nie pozwoli się tak obijać jak Gołota i ta walka praktycznie nic mu nie daje,poza tym zajebistym pasem ze słoneczkiem polsatu Ibiszowi proponuję zając się prowadzeniem teleturniejów a nie gal bokserskich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Grzecho Opublikowano 25 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Października 2009 szkoda bo następny pojedynek miał toczyć z Nikołajem Wałujewem, a to prawdziwy kolos, byłoby na co popatrzeć...a tak to już chyba koniec kariery bokserskiej Andrzeja a jednak był jeszcze epilog w roli głównej z Adamkiemchoć podobno są tacy, którzy wierzą jeszcze w kolejne starcie Andrzeja z Riddickiem Bowe pzdrGrzecho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReddyS Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 Nie rozumiem tego użalania się nad Gołotą. Dla mnie to ewidentne połaszczenie się na kasę. Miał obiecane 33% udziału w zyskach, nie mniej niż 300tyś, tak podobno jest skonstruowany kontrakt z Polsatem. Mam dosyć ciągłych jego gadek o złym wejściu w walkę o kontuzji etc...Brawa dla zwycięzcy, pytanie tylko czy naprawdę będzie się potrafił odnaleźć w wyższej kategorii. Dają przykład Holyfielda lub Tysona. Jednak Tyson to ewenement. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 26 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2009 http://www.onet.tv/co-czul-endriu-gdy-lal-go-goral,5624058,1 ,klip.html# Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Ja jestem fanem Adamka ale to zwycięstwo nad Gołotą mnie nie wprawiło w euforię. To był żenujący spektakl. Miała być Walka Stulecia a było Lanie Stulecia. Ademek stłukł wielkie bezbronne dziecko. Trzeba wiedzieć kiedy odejść, kasa to nie wszystko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lukomat Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Nie rozumiem tego użalania się nad Gołotą. Dla mnie to ewidentne połaszczenie się na kasę. Miał obiecane 33% udziału w zyskach, nie mniej niż 300tyś, tak podobno jest skonstruowany kontrakt z Polsatem. Mam dosyć ciągłych jego gadek o złym wejściu w walkę o kontuzji etc...Brawa dla zwycięzcy, pytanie tylko czy naprawdę będzie się potrafił odnaleźć w wyższej kategorii. Dają przykład Holyfielda lub Tysona. Jednak Tyson to ewenement. Mowiac, ze mi go szkoda, nie mialem na mysli uzalac sie. Chodzilo mi o to, ze nie rozumiem, dlaczego nie potrafil odejsc z klasa. Mial swoje chwile swietnosci, zarobil sporo kasy i chyba dobrze ja zainwestowal, wiec lasy na kase chyba nie jest. Tak jak pisalem wczesnije, walke wygrali organizatorzy, bo tylko oni na tym skorzystali. Kibice dali sie raczej zrobic w balona.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ReddyS Opublikowano 27 Października 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Mowiac, ze mi go szkoda, nie mialem na mysli uzalac sie. Chodzilo mi o to, ze nie rozumiem, dlaczego nie potrafil odejsc z klasa. Mial swoje chwile swietnosci, zarobil sporo kasy i chyba dobrze ja zainwestowal, wiec lasy na kase chyba nie jest. Tak jak pisalem wczesnije, walke wygrali organizatorzy, bo tylko oni na tym skorzystali. Kibice dali sie raczej zrobic w balona. Nie było tak źle,bo jak wróciłem z ubikacji to ludzie jeszcze byli Bałem się, że Gołota w 1-2 rundzie się podda, to była by już całkowita klapa. PS. Dorwano tego gościa co rzucił butelką??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 27 Października 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Października 2009 Szacunek dla obu Panów - Gołota za podjętą walkę i przyjęcie tyle ciosów - nie jeden by nie wstał, Adamkowi za zaprezentowaną serię ciosów - niesamowite, aby ktoś posiadał tyle siły na oddanie aż tylu ciosów.Zbyt łatwo go pokonał, by mówić o jego przyszłej karierze. List Adamka do Gołoty KLIKNIJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Relacja z konferencji prasowej zorganizowanej przed walką MMA Pudzianowski - Najman. FILM Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Jaka dla mnie wynik tej walki jest jasny, Pudzian by totalne zniszczenie A tak serio to pewnie mają z góry ustalone, w której rundzie ma paść, widowisko musi być.Po tych filmikach można zobaczyć klasę Marcina El Progesteron Najmana...http://w692.wrzuta.pl/film/5Z4G191fUqA/najman_usahttp://www.youtube.com/watch?v=TmjjmeN3Ir8I trening miszcza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 4 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Dobry tekst,będziesz błagał o litość głosem szopa pracza .Pudzian jest tu faworytem,nie tylko ze względu na siłę oraz posturę,on zawsze z wielką powaga i zaangażowaniem przygotowuje się do takich akcji...lecz wszystko się może wydarzyć,po prostu niech wygra lepszy . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jeziorm 1 Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 I trening miszcza popłakałem sie ze smiechu dzieki Flls za link Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 4 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 4 Grudnia 2009 Pudzian win by fatality Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Myślę że Pudzian nie ma szans, siłą nie da się nadrobić techniki. Jedyna szansa dla Pudziana to walka w parterze. Może Najman jako bokser jest cienki, ale na człowieka który nigdy nie walczył zawodowo może to być próg nie do przeskoczenia. No chyba że to będzie zwykła ustawka. W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 A mi się wydaje że Pudzianowski rozniesie Najmana, ten drugi będzie miał szanse jedynie wykręcając mu rękę albo nogę jakimś chwytem, nie to żebym specjalnie kibicował Pudzianowskiemu ale Najman to żadna czołówka osobiście chciał bym zobaczyć Pudzianowskiego w walce z Popkiem, to by była ciekawa walka... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
barwena1977 Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 A ja tak sobie myślę że cienki bokser ma bardzo cienką technikę,do tego dochodzi brak talentu do sportów walki,do boksu w szczególności.Mówię o Najmanie.Pudzianowski to inna bajka.Za co by się nie brał zaczynając od karate wychodziło bardzo fajnie a momentami nawet nadspodziewanie dobrze.To ich wyróżnia. W przypadku Najmana nie można mówić o jakimkolwiek zawodowstwie,wystarczy prześledzić jego opłakane postępy.Myślę panowie że należy realnie oceniać tą walkę.Pozdrawiam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 5 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 5 Grudnia 2009 Ja wiem jedno, że jak bym był tak pewny swoich opinii jak niektórzy, to bym obstawił zakłady (póki to jeszcze możliwe) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi