Skocz do zawartości

SPORTY - WALKI

biosteron

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Myślę ze Adamek zle wybrał przeciwnika na pierwszą walkę w wadze ciężkiej.

Ja osobiście jestem za Andrzejem i mam nadzieje że będzie ciężki nokaut na Adamku.

Na pewno walka będzie bardzo ciekawa,a wygrana Gołoty czy Adamka nie będzie tak samo cieszyła jak zwycięstwo nad obcokrajowcem.

No i dobrze zrobilem, ze gali nie ogladalem. Szkoda Goloty, ale wiedzial na co sie pisze. Ciekaw jestem czy Adamek sobie poradzi w ciezszej kategorii wagowej, bo tej walki raczej na powaznie traktowac nie mozna. A kto wygral? Oczywiscie organizatorzy!

ja w życiu chyba nie widziałem nic bardziej słabego niż ta gala. walka wieczoru ,no cóż śmiesznie to wygląda jak dobry bokser bije w worek ziemniaków :wacko: Andrzej po prostu musi zrozumieć że to już nie te lata i każda taka walka w jego wykonaniu sprawia że w końcu zapomnimy jakim na prawdę był bokserem. Tomek ,no cóż , musi zdać sobie sprawę że reszta przeciwników w tej kategorii nie pozwoli się tak obijać jak Gołota i ta walka praktycznie nic mu nie daje,poza tym zajebistym pasem ze słoneczkiem polsatu :wacko:

Ibiszowi proponuję zając się prowadzeniem teleturniejów a nie gal bokserskich :wacko:

szkoda bo następny pojedynek miał toczyć z Nikołajem Wałujewem, a to prawdziwy kolos, byłoby na co popatrzeć...

a tak to już chyba koniec kariery bokserskiej Andrzeja

a jednak był jeszcze epilog w roli głównej z Adamkiem

choć podobno są tacy, którzy wierzą jeszcze w kolejne starcie Andrzeja z Riddickiem Bowe :mellow:

pzdr

Grzecho

Nie rozumiem tego użalania się nad Gołotą. Dla mnie to ewidentne połaszczenie się na kasę. Miał obiecane 33% udziału w zyskach, nie mniej niż 300tyś, tak podobno jest skonstruowany kontrakt z Polsatem. Mam dosyć ciągłych jego gadek o złym wejściu w walkę o kontuzji etc...

Brawa dla zwycięzcy, pytanie tylko czy naprawdę będzie się potrafił odnaleźć w wyższej kategorii. Dają przykład Holyfielda lub Tysona. Jednak Tyson to ewenement.

Ja jestem fanem Adamka ale to zwycięstwo nad Gołotą mnie nie wprawiło w euforię. To był żenujący spektakl. Miała być Walka Stulecia a było Lanie Stulecia. Ademek stłukł wielkie bezbronne dziecko. Trzeba wiedzieć kiedy odejść, kasa to nie wszystko :angry:

Nie rozumiem tego użalania się nad Gołotą. Dla mnie to ewidentne połaszczenie się na kasę. Miał obiecane 33% udziału w zyskach, nie mniej niż 300tyś, tak podobno jest skonstruowany kontrakt z Polsatem. Mam dosyć ciągłych jego gadek o złym wejściu w walkę o kontuzji etc...

Brawa dla zwycięzcy, pytanie tylko czy naprawdę będzie się potrafił odnaleźć w wyższej kategorii. Dają przykład Holyfielda lub Tysona. Jednak Tyson to ewenement.

Mowiac, ze mi go szkoda, nie mialem na mysli uzalac sie. Chodzilo mi o to, ze nie rozumiem, dlaczego nie potrafil odejsc z klasa. Mial swoje chwile swietnosci, zarobil sporo kasy i chyba dobrze ja zainwestowal, wiec lasy na kase chyba nie jest. Tak jak pisalem wczesnije, walke wygrali organizatorzy, bo tylko oni na tym skorzystali. Kibice dali sie raczej zrobic w balona.

Pozdrawiam

Mowiac, ze mi go szkoda, nie mialem na mysli uzalac sie. Chodzilo mi o to, ze nie rozumiem, dlaczego nie potrafil odejsc z klasa. Mial swoje chwile swietnosci, zarobil sporo kasy i chyba dobrze ja zainwestowal, wiec lasy na kase chyba nie jest. Tak jak pisalem wczesnije, walke wygrali organizatorzy, bo tylko oni na tym skorzystali. Kibice dali sie raczej zrobic w balona.

Nie było tak źle,bo jak wróciłem z ubikacji to ludzie jeszcze byli :lol: Bałem się, że Gołota w 1-2 rundzie się podda, to była by już całkowita klapa.

PS. Dorwano tego gościa co rzucił butelką???

Szacunek dla obu Panów - Gołota za podjętą walkę i przyjęcie tyle ciosów - nie jeden by nie wstał, Adamkowi za zaprezentowaną serię ciosów - niesamowite, aby ktoś posiadał tyle siły na oddanie aż tylu ciosów.Zbyt łatwo go pokonał, by mówić o jego przyszłej karierze.

List Adamka do Gołoty KLIKNIJ

• 1 miesiąc temu...

Jaka dla mnie wynik tej walki jest jasny, Pudzian by totalne zniszczenie :lol: A tak serio to pewnie mają z góry ustalone, w której rundzie ma paść, widowisko musi być.

Po tych filmikach można zobaczyć klasę Marcina El Progesteron Najmana...

http://w692.wrzuta.pl/film/5Z4G191fUqA/najman_usa

http://www.youtube.com/watch?v=TmjjmeN3Ir8

I trening miszcza :mellow:

Dobry tekst,będziesz błagał o litość głosem szopa pracza :mellow: .Pudzian jest tu faworytem,nie tylko ze względu na siłę oraz posturę,on zawsze z wielką powaga i zaangażowaniem przygotowuje się do takich akcji...lecz wszystko się może wydarzyć,po prostu niech wygra lepszy :D.

Myślę że Pudzian nie ma szans, siłą nie da się nadrobić techniki. Jedyna szansa dla Pudziana to walka w parterze. Może Najman jako bokser jest cienki, ale na człowieka który nigdy nie walczył zawodowo może to być próg nie do przeskoczenia. No chyba że to będzie zwykła ustawka.

W

A mi się wydaje że Pudzianowski rozniesie Najmana, ten drugi będzie miał szanse jedynie wykręcając mu rękę albo nogę jakimś chwytem, nie to żebym specjalnie kibicował Pudzianowskiemu ale Najman to żadna czołówka :D

osobiście chciał bym zobaczyć Pudzianowskiego w walce z Popkiem, to by była ciekawa walka...

A ja tak sobie myślę że cienki bokser ma bardzo cienką technikę,do tego dochodzi brak talentu do sportów walki,do boksu w szczególności.Mówię o Najmanie.Pudzianowski to inna bajka.Za co by się nie brał zaczynając od karate wychodziło bardzo fajnie a momentami nawet nadspodziewanie dobrze.To ich wyróżnia. W przypadku Najmana nie można mówić o jakimkolwiek zawodowstwie,wystarczy prześledzić jego opłakane postępy.Myślę panowie że należy realnie oceniać tą walkę.

Pozdrawiam!