pirania74 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 No i po ptokach Pudzian zdmuchnął Najmana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 PS. Nawet sędzia się załapał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Szkoda, że techniki w tym nie było w ogóle. Po prostu przespacerował się po nim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 11 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Nie rozumiem po co tak kozaczył Najman przed walką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maxtip Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 ...trochę go zmielił... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Fajnie, że galę prowadził Waldemar Kasta-wrocławski raper Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Czad. Pudzian mnie nie zawiódł. Profesjonalista. Czekam na prawdziwe walki z prawdziwymi przeciwnikami. Holendrami, Amerykaninami. Brawo Pudzian! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 PS. Nawet sędzia się załapał To niesprawiedliwe <_< Dwóch na Pudziana? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 To była prymitywna bijatyka ale mimo tego jestem ciekaw czy ktoś się odważy stanąć przed Pudzianem. Facet się nie zna na żartach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 To była prymitywna bijatyka ale mimo tego jestem ciekaw czy ktoś się odważy stanąć przed Pudzianem. Facet się nie zna na żartach. Tak, dokładnie - Pudzian nie żartował Poszedł jak czołg i to było do przewidzenia Ma szanse na wyniki w MMA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 11 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Facet się nie zna na żartach. Pewnie tak myśli teraz Najman w szatni Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Niech Pudzian trenuje i powbija w ziemie przeciwników i zarobi wielką kase. Nie mam nic przeciwko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zamiótł tymi lowkickami aż Najmana znisło z nóg Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
biosteron Opublikowano 11 Grudnia 2009 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Walka MMA : Pudzian - Najman KLIKNIJ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Robert Pudzian już o przłość finansową się nie musi martwić. Nazbijał bombli juz na strongmanie a mma to nie boks zawodowy, tam wielkiej kasy nie ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Chciałem wytrzymać minute , niestety sie nie udało Marcin Najman Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 11 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 11 Grudnia 2009 Może ktoś o podobnej masie teraz?? I lepszy technicznie Może Semmy Schilt lub Hong Man Choi? Rozmarzyłem się Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 no cóż, techniką nie zgrzeszył ale te końskie kopniaki chyba nosorożca by obaliły Walka z Pudzianem to będzie pewnie spora kasa, szkoda by było gdyby w którejś z następnych walk nie pokazał techniki i jakiś Emelianenko rozkwasi go po 42s po czym Pudzianowi padnie ambicja chciał bym usłyszeć z jego ust jeszcze kilka razy ,,Polska górą dla tego trzymam kciuki za jego dalszą karierę na ringu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Daniel Wirek Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Najman latał po kopniakach Pudziana jak by mu podłożono kilogram dynamitu pod tyłek Szacunek dla Najmana że wyszedł na ring:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maynard Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 A dlaczego sędzia przerwał walkę, to nie wiem.Najman już juz łapał Pudziana rękę ! Szkoda ze nie poboksowali sie troche dluzej... w ogole walki nie bylo.A Pudzian fakt, poczuciem humoru na ringu nie grzeszyl <_< Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Ogladam duzo walk w MMA i boksu ....to co przed chwila obejrzalem to ani boks ani MMA ...prymitywna sila , kopy i mlotek ...Najman probowal uciekac ale nawet tego nie umial zrobic . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARMAGEDDON Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Moim zdaniem ani jeden ani drugi zielonego pojęcia o biciu nie mają, to była istna żenada Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Nie oglądałem walki na żywo bo ... mnie trochę to nie interesuje ale ... dzięki biosteronowi obejrzałem i ... dla mnie walkę bez wątpienia wygrał sędzia - końcówkę miał na prawdę profesjonalną. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Mnie ta walka przypominała jedną z komedii Chaplina, kiedy ten uciekając po ringu przed rywalem wskoczył mu na plecy a sędzia dostał po mordzie przez przypadek. Szkoda, że TV już nie emituje tych filmów. Można się pośmiać bez wielogodzinnego oczekiwania okraszonego wywiadami z podnieconymi samicami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 To? http://www.youtube.com/watch?v=zskO9O3hF78 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi