Robert Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Dokładnie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Dokładnie Dobre! Po prostu 6 (prawie) minut mistrzowskiego scenariusza Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gumofilc Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 A ja tak mysle, ze malo ktory by wyszedl, nawet do takiej ustawionej walki. To zapewne miala byc pokazowka ale zobaczymy, czy rzeczywiscie w tym sporcie cos z Pudziana bedzie.Warunki ma. Gumo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Z takimi warunkami, jak popracuje nad techniką może zajść naprawdę daleko. Te lowkicki mimo że do ideału im wiele brakowało były chyba jednymi z najpotężniejszych jakie do tej pory widziałem, a biorąc pod uwagę masę Mariusza były na prawdę szybkie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 A jakie miały być jak przeciwnik szybko uciekał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Szybko to to miało być, ale nawet to mu nie wyszło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Standera Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Wyglądało to trochę jak pancernik atakowany przez motorówkę. Jeden stoi w miejscu, drugi biega wokół. Później salwa ze wszystkich dział i do widzenia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lesiewicz Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 A na mnie Pudzian zrobił wrażenie swą szybkością. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Ma predyspozycje ale musi się nauczyć walczyć z takimi co nie uciekają i za sędziów się nie chowają Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Flls Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Spodziewałem się, że walka potrwa trochę dłużej, dobrze że przed nią nie poszedłem po coś do picia bo bym jej nie zobaczył A tak poważnie to mimo iż te lowkicki były dalekie od ideału, to na bank były pioruńsko mocne, i jak na masę Pudziana bite szybko. Moim zdaniem jak na te 3 miesiące treningu to Mariusz wypadł dobrze, chociaż przeciwnik nie był zbyt wymagający.U Najmana zaraz po walce pojawiło się mnóstwo pokory, nie wiedzieć czemu Może ktoś o podobnej masie teraz?? I lepszy technicznie Może Semmy Schilt lub Hong Man Choi? Rozmarzyłem się Marzyć każdy może Schilt to jeszcze nie ta klasa, co prawda w MMA nie błyszczy ale w K1 reprezentuje stały poziom ścisłej czołówki.Za to tak jak piszesz, Choi, może Akebono, Bob Sapp, Zuluzinho, Butterbean, dobrze powyżej setki, parę lat już walczą na zawodowych ringach, mogło by być ciekawei. Edit: Zapomniałem napisać, że inne walki podobały mi się bardziej niż main event. Zawodnicy naprawdę nieźli, szkoda, że Dowdzie się nie udało powrócić po kontuzji no i szkoda trochę Karola Bedorfa. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LASSOjbait Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Może ktoś o podobnej masie teraz?? I lepszy technicznie Może Semmy Schilt lub Hong Man Choi? Rozmarzyłem się Semmy Schilt vs Pudzian - czadowa walka. Jestem pewien, że Pudzian by okrutnie oberwał, ale przy sporym farcie mógłby troszkę powalczyć. Oj chciałbym to obejrzeć. Z techników to widzę dla Pudziana Feitoshę albo (OBY!!!) Boniaskyego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Nie mam polsatu i nie ogladałem na żywo, ale z tego co zobaczyłem na youtubie to nic nie straciłem. Zwykła kopanina spod remizy strażackiej. Pudzian ze swoimi lowkickami wyglądał jakby kopał piłkę. Dla mnie masakra. Ostatnio oglądałem finałową walkę Giorgio Petryosana który został mistrzem K1 MAX. Walka półfinałowa to było coś pięknego, wspaniała technika i świetny styl walki, a ten zawodnik zadebiutował w tym roku. Nie ma co porównywać. Pudzian zanim wyszedł na ring powinien trochę złapać obycia i techniki żeby walki były w dobrym stylu, na razie to tylko rąbanka. Poczekamy ze 2 lata i zobaczymy.W Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARMAGEDDON Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Ja to bym Pudziana z miłą chęcią obejżał w starciu z z tym gościem, heh http://www.youtube.com/watch?v=7VS_owlvq8g&feature=relat ed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARMAGEDDON Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 klasa sama w sobie http://www.youtube.com/watch?v=geJteSA6LCo&feature=relat ed sprowadza do parteru i kończy, chociaż radzi sobie raczej w każdej sytuacji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Igor dobry był - teraz jest biznesmenem, ma kilka śrub w ręku i powrotu do mma raczej nie przewiduje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ARMAGEDDON Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 szkoda, pokazałby jeszcze nie jednemu,,, Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Pudzian vs. Bobby Sapp :mellow: To byłoby starcie Schilt to inna liga, choć niedawno w pierwszej rundzie zebrał oklep od Badra Harriego, żeby na kolejnej gali odwdzięczyć mu się tym samym Ciekawe kogo przydzielą Pudzianowi...Szczerze mówiąc by Nastula się zgodził na taką walkę... PozdrawiamKamil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Ciekawa byłaby walka Pudziana z Brockiem Lesnarem Podobno niezły z niego zabijaka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zdrowie i kariera Lesnara wisi obecnie na wlosku jest chory . Czekaja go operacje i nie wiadomo czy powroci ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pirania74 Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zdrowie i kariera Lesnara wisi obecnie na wlosku jest chory . Czekaja go operacje i nie wiadomo czy powroci ... Jerry, racja Brock Lesnar obecnie jest poważnie kontuzjowany... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry hzs Opublikowano 12 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Grudnia 2009 to nie jest kontuzja ...to jakies zapalenie bakteriologiczne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BartekP Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Dokładnie tak jak pisze Jerry. Powrót Brocka do mma stoi pod dużym znakiem zapytania. Gdyby nawet powrócił to wiele wody musiałoby upłynać aby Pudzian dostał walke z Brockiem. Wpierw musiałby byc na celowniku UFC potem dostłby kilka walk z solidnymi cieżkimi, które musiałby wygrać. Do tego musieliby go jeszcze wypromować aby był choć troche rozpoznawalny w USA. Brock udowodnił że może walczyć z najlepszymi (pokonał Randy Couturna czy Franka Mira)do tego jest to kura znosząca złote jaja. Pudzian musiałby zrobić to samo. Ponoć Bobby Lashley podpisał kontrakt ze Strikeforce wiec może na osłodę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Robert Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Trawestując reklamę Plusa z Mikołajen. „Takie mam małe raczki? Tak, takie ma małe raczki” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wujek Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Dla miłośników sportów walki, myślę że o tym zawodniku jeszcze niejeden raz usłyszymy http://www.youtube.com/watch?v=jWaq4NmcgrU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Włóczykij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Grudnia 2009 Jak już schodzimy z wagą zawodników to najlepsza walka bokserska jaką do tej pory widziałem: Lopez wychodząc do tego starcia miał na koncie 26 zwycięstw z czego 24 przez nokaut, mimo to pod koniec 12 rundy ledwie się trzymał na nogach. Mtagwa pomimo ogromnej ilości potężnych jak na tą wagę (do 55kg) ciosów był w o wiele lepszej kondycji.Od 9 rundy już nieliczni na trybunach pozostali siedząc. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi