Skocz do zawartości

SPORTY - WALKI

biosteron

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Terminu faktycznie nie ma bo negocjuje się monstrualną kasę. Ja nie lubię tego cwaniackiego stylu walki Mayweathera dlatego chciałbym aby mu jakiś prawdziwy wojownik dowalił. Po za tym to dwie skaranej osobowości. Floyd to mały materialista a Manny pomaga innym jak może. Trzymam za niego kciuki.

No co to za wątek bez opozycji ?? Już jestem kontra ..

A co niby wspólnego ze sportem ma tytuł albo i treść tematu ? Przecież to zaprzeczenie tej rozrywki gentlemanów , czysta odwrotność , kiedy jeden człowiek - traktor usiłuje skopać i rozdeptać przeciwnika , a powalonego na matę w amoku okłada piąchami ..

Atrakcja na miarę walk psów , albo rzutu karłem . W Colosseum , wieki temu , władcy dawali plebejuszom pełnokrwisty show w którym biorąca udział publika , satysfakcjonowała się bez ograniczeń ..

Czyżby użytkownicy audiotele byli gorsi ??

No co to za wątek bez opozycji ?? Już jestem kontra ..

A co niby wspólnego ze sportem ma tytuł albo i treść tematu ? Przecież to zaprzeczenie tej rozrywki gentlemanów , czysta odwrotność , kiedy jeden człowiek - traktor usiłuje skopać i rozdeptać przeciwnika , a powalonego na matę w amoku okłada piąchami ..

Atrakcja na miarę walk psów ,

No widzisz,Najmana nikt na siłę nie wepchnął na ring i kazał mu walczyć z traktorem.Zapewne był świadom z kim się musi zmierzyć.Ja bym tego do walki psów nie porównywał,nietrafne porównanie z twojej strony.Gentelmenów na widowni jak i przed telewizorami nie brakowało :D.Co jest takiego w tym sporcie, ze mordobicie przyciąga tak wiele fanów...

Tak jak mówisz Robercie -Pacquiao to mały-wielki człowiek i narazie nie widać żeby jakoś specjalnie obchodził się ze swoją sławą.Czego nie można powiedzieć o Mayweatherze.

Pytanie tylko czy Manny znajdzie na niego sposób bo szybkość i waleczność może nie wystarczyć. Pokazała to walka z Marquezem który walczy bardzo podobnie do Pacmana itez jest bardzo dobry. Mayweather oprócz cwanego chronienia podbródka ramieniem potrafi walczyć odwrócony niby bolkiem a często plecami uniemożliwiając walkę. Wygrywa w dużej mierze dzięki tym sztuczkom co mnie osobiście bardzo irytuje.

Sławku, a no ma wspólny mianownik a jest nim rywalizacja. Jak by na to nie patrzeć to bez rywalizacji sport nie był by tym czym jest. Ja zaraz będę uprawiał sport bez rywalizacji na rowerze treningowym, ale wątpię aby ktoś chciał oglądać jak walczę sam ze sobą :lol:

Ja zaraz będę uprawiał sport bez rywalizacji na rowerze treningowym, ale wątpię aby ktoś chciał oglądać jak walczę sam ze sobą :lol:

Kiedyś czytałem twój post ze pokonujesz 100km (dziennie?).Myślałem, ze pokonujesz taka trasę rowerem szosowych,a tu treningowy,nie nudzi ci się kręcenie w miejscu ?.

To nie jest rywalizacja sportowa tylko bieg do kasy . Bo najlepiej w popkulturze sprzedaje się przemoc i drastyczność : gry , filmy , perwersje i fatalne obyczaje . Reszta jest nudna . Sexy jest łamanie tabu , przekraczanie granic . Money , money ..

Kiedyś żeby śpiewać trzeba było mieć głos , dziś wystarczy szybko ściągać majtki . To i popyt na agresywnych pieczarów nie maleje ..

Sławku, to jest rywalizacja ale zgadzam się, że powinien być kres bo już widać jak na dłonie jakie są skutki wychowywania w „kulturze” przemocy. Jako zwolennik teorii spiskowych mam przekonanie, że nic się nie dzieje bez przyczyny, komuś takie społeczeństwo pasuje. Nie ma problemów z chętnymi do „walki o pokój” w Afganistanie. Ma się te 6 żyć :lol:

Tak jak mówisz Robercie -Pacquiao to mały-wielki człowiek i narazie nie widać żeby jakoś specjalnie obchodził się ze swoją sławą.Czego nie można powiedzieć o Mayweatherze.

Pytanie tylko czy Manny znajdzie na niego sposób bo szybkość i waleczność może nie wystarczyć. Pokazała to walka z Marquezem który walczy bardzo podobnie do Pacmana itez jest bardzo dobry. Mayweather oprócz cwanego chronienia podbródka ramieniem potrafi walczyć odwrócony niby bolkiem a często plecami uniemożliwiając walkę. Wygrywa w dużej mierze dzięki tym sztuczkom co mnie osobiście bardzo irytuje.

Mnie osobiście styl Mayweathera też strasznie denerwuje bo praktycznie broni się plecami ,ramieniem i tyłem głowy ,gdzie jak wiadomo nie wolno uderzać.

Mayweather szybkość też ma niezłą ale technicznie jest gorszy od Pacquiao.

Ta walka jak dojdzie do skutku będzie arcy ciekawa.

Dwa linki i niech ktoś mi powie jak Pudzianowski miałby wygrać z takimi gościami?To jest dopiero masakra.A ten Filipovic.....

http://www.youtube.com/watch?v=qjHxQl-KwEs&feature=relat ed

http://www.youtube.com/watch?v=jJ8CiyTpjUw

Pozdrawiam!

Fedor w bezpośrednim starciu wygrał z Crocopem, choć wiadomo, że obaj to zawodnicy ze ścisłej światowej czołówki. Jeszcze długo długo nie, a potem pewnie wcale Pudzian z nimi nie będzie walczył ...choć...kto wie??

To są prawdziwi zawodnicy, a nie koleś wzięty pod publiczkę. Całe to MMA w wykonaniu Pudziana i Najmana skrytykował nasz jedynak w UFC.

Czy będzie kolejnym rywalem Pudziana? Jest mniejszy, ale myślę, że mógłby go sklepać

http://www.youtube.com/watch?v=J3KLflrZDJo

Pozdrawiam

Kamil