Skocz do zawartości

SPORTY - WALKI

biosteron

Rekomendowane odpowiedzi

No dzieki dzieki. To znaczy kondycha jest dobra tylko to po chorobie swiezo bylem teraz mam w weekend nastepny dolnego slaska mistrzostwa i biegam tak 2x w tygodniu minimum po5/6 Km wiec jest bardzo dobrze ;] ale dzieki za rady. A szczeka na macie to nie zmeczenie tylko łakomstwo po wazeniu najadlem sie i tego nie widac na filmiku . ALe takie typowe cofanie bylo jak bym mial zwymiotowac ;p 

• Odpowiedzi 2.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Super walka .Gratuluję zwycięstwa.Tym bardziej że w pięknym stylu.Co tu krytykować?Jak na tak krótki czas treningów to bardzo duże umiejętności.Pewnie że były jakieś niedociągnięcia i małe mankamenty.Ale to małe Miki.Najważniejsze że nie popełniasz rażących błędów i nie masz dziwnych manier i nawyków , które psują harmonię walki i są trudne do wyeliminowania.Mnie bardzo się podobało że dużo widzisz w ringu.Twoje ciosy są zadawane ,a nie pchane.Widać też że masz serce do walki.Oby tak dalej.

Miałem kolegę, który będąc młodym chłopcem trenował judo.Podczas sparingów z płcią przeciwną ,gdy walka przenosiła się do parteru, z przyczyn nieznanych :ph34r:  łapał przeciwnika za kimono na wysokości piersi.Niestety kiedyś podczas walki , z przyczyn nieznanych :ph34r:  został złapany w okolicach krocza.Ponieważ przeciwniczka bardzo głośno oznajmił wszystkim zgromadzony, co myśli o pewnym bardzo nabrzmiałym organie.Kolega z wstydu zrezygnował z dalszych treningów , może i z korzyścią dla tego szlachetnego sportu. :D

Przypomniałeś mi cytat z bogatego repertuaru mojego kolegi, który to po kilku piwach staje się krynicą mądrości wszelakiej, przysłowia, anegdoty i najdurniejszych porównań jakie ludzkie ucho słyszało – „ja tam kobiety nie mógłbym przywalić, no chyba, że brzydkiej”. :lol:

Przypomniałeś mi cytat z bogatego repertuaru mojego kolegi, który to po kilku piwach staje się krynicą mądrości wszelakiej, przysłowia, anegdoty i najdurniejszych porównań jakie ludzkie ucho słyszało – „ja tam kobiety nie mógłbym przywalić, no chyba, że brzydkiej”. :lol:

Przypominam że nie ma kobiet brzydkich tylko czasami płynu z % zbraknie .Czyli po pijaku kolega kobiet nie bił.

To jest ten sam kolega, który zachwycony jakością świeżo nabytych woblerów, wparował radośnie do sklepu i oświadczył pani która mu je dzień wcześniej sprzedała, że jakby nie kotwice to można sobie te woblery w dupę wsadzić. Na obiecankach się skończyło, tak że NAWIĄZUJĄC do tematu, bokser z niego marny, nawet damski.  :lol:

Edytowane przez Dagon

Wreszcie sie udalo prosze o opinie i co zmienic  Prosze o krytyke ;] i sugestie  Trenuje okolo 5/6 Miesiecy  ja jestem w niebieskim kasku i niebieskim stroju ;]

Jak dla mnie to jest lepiej niż bardzo dobrze.Jak by jeszcze ktoś ten film obrobił i dodał zbliżenia ciosów w slow motion.Sama technika świetna 5-6miesięcy treningu i takie efekty.Trzeba iść tą drogą Rafał zdecydowanie.

Takiej babie "sparing-partner" trzeba najpierw zęba na przedzie wybić, co by na atrakcyjności straciła.

Później jak się wyszczerzy podczas walki to człowiek zapomina ,że to kobieta i łatwiej przywalić.

najlepiej to wybić tak aby został jeden ząb....a jeden po to żeby później bolał no i takim jednym "pnioczkiem" łatwiej się browara otwiera jak mąż poprosi.... ;) :D