Popeye Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Jak ktos bedzie miec video bojownika Piotra Witczaka to prosilbym o wstawke. Ciekaw jestem w jakim stylu sie odnalazl ten fajter ;D Pozdro 600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 „Brawa dla BonusBGC, zawalczył mimo poważnej kontuzji”chodzi o to że się urodził? Pewnie naciągnął sobie jakiś "mięsień" od rzucania pawiem na prawo i lewo... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 http://www.youtube.com/watch?v=4nk3AubGPwI Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Babka ma "pokerowe" spojrzenie... A z tych "nerw" to aż jej język kołkiem w gębie stanął... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Babka ma "pokerowe" spojrzenie... A z tych "nerw" to aż jej język kołkiem w gębie stanął... Hahahahaha ciezko jej patrzec w ... oczy kobry 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 19 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2014 No to mamy nową i ciekawą dyscyplinę sportów walki.5 par w ringu i zero zasad praktycznie.Lepsze niż to nasze KFC czy KSw jak kto woli. http://www.youtube.com/watch?v=PqcWgQcBi-I#t=341 Nawet nasi startują.Tu kibole Lecha,legalnie w ringu naparzają Szwedów. http://www.youtube.com/watch?v=dEHkkwIX7gE Dobre to jest.Coś czuję ,że przyszłosć moze być ciekawa dla tej organizacji walk.Chętnych nie brakuje i nie mają takich wymagań co nasze gwiazdory.I nasi wygrali ten turniej pokonując w finale Rosjan. Lepsze niż MMA??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 (edytowane) Jednak slynny ogluszajacy luj nie zadzialal https://www.youtube.com/watch?v=XUvPd2kwnAc&feature=youtube_gdata_player Edytowane 20 Kwietnia 2014 przez Popeye Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 (edytowane) I nasi wygrali ten turniej pokonując w finale Rosjan. Lepsze niż MMA???Jak nasi leją ruskich , to zawsze jest lepsze. A Bonus Konus KFC to nie powinien być omawiany na tym forum tylko na jakimś gruntowym bo to leszcz. Edytowane 20 Kwietnia 2014 przez makamba Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosteque Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Muszę przyznać, że aż żal dupę ściska, jak się na ten cyrk patrzy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Nawet jeśli coś tam miał w tą nogę, bo widać, że kuśtykał to luje ogłuszacze między uszy nie zadziałały na zawdonika, który czuje dystans Parodia sportu, przykro to się oglądało. Jedno co z tej walki dobrego to, że ten Michalczyk zyska popularność i będzie miał okazję trochę się wybić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosteque Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Gdyby ten Michalczyk ważył tyle co Bonus, "walka" trwałaby 5 sekund. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 (edytowane) ...i nie pomogła kimura,ani luj między oczy z pełnej jepy. .Najlepiej to skomentował Różal. Edytowane 20 Kwietnia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Z tego co pamiętam chodziło o dźwignię "balach" oraz "luja między uszy z całej epy" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 A jednak dojdzie do konfrontacji... :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Pic na wodę fotomontaż 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Pic na wodę fotomontaż No wiadomo,dlatego "łacha" pociągnąłem... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Popeye Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Z nieoficjalnego źródła plan walki i kombinacja była trochę inna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 http://www.youtube.com/watch?v=drLNN-Ser9U Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Z nieoficjalnego źródła plan walki i kombinacja była trochę inna http://www.youtube.com/watch?v=drLNN-Ser9UNo co tu dużo gadać.?Wyrosła nam nowa gwiazda Polskiego internetu oraz światowego MMA... :clappinghands: 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 A my właśnie promujemy tego czopa... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 A my właśnie promujemy tego czopa...Raczej "łacha" drzemy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 20 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 20 Kwietnia 2014 właśnie oglądałem swoją ulubioną telenowele i znowu bonus.....jest wszędzie... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Mnie ciekawią takie tematy i tak po prześledzeniu YT muszę stwierdzić tak.Żaden z niego fighter czy raper ale kasę to on zrobi.Bardziej jako komik ale zrobi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Mnie ciekawią takie tematy i tak po prześledzeniu YT muszę stwierdzić tak.Żaden z niego fighter czy raper ale kasę to on zrobi.Bardziej jako komik ale zrobi. nie zarobi takie gale to śmieszne pieniądze są...a z yt nie wyżyje...jedynie wstydu zarobi sporo... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomy Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 (edytowane) Coś tam próbuje "śpiewać". .Czy ja wiem?-śmieszne pieniądze?Zależy dla kogo http://natemat.pl/3173,youtube-finansowa-trampolina-nagrywaja-filmiki-i-zarabiaja-calkiem-niezla-kaseCo dopiero chuliganka którą Polska stoi.Będzie oglądalność Qowax001 będą pieniądze.Ja nie cierpię takich betonów.Mam to z okna jak wcześniej pisałem co tydzień.Pisałem że jest super-w cudzysłowiu.Raz mi kobietę zaczepili.Wyleciałem z młotkiem i natłukłem.Myślisz że kto miał z tego tytułu problemy-oni?Ten bałagan pójdzie do likwidacji.Podpisy mam pozbierane i disco pójdzie się j.....ć. Edytowane 21 Kwietnia 2014 przez Tomy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi