Qowax001 Opublikowano 21 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Kwietnia 2014 taki Pikej tylko Pikej z zawodu był synem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Nie wiem czy było, bo nie specjalnie śledzę ten wątek.Następne pajacowanie, przeciwnik nie docenił kunsztu i artyzmu wykonania i bezczelnie uderzył go w twarz - ja się pytam jak tak można ? http://www.youtube.com/watch?v=kWBmEHzbOXI 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 23 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2014 ... przeciwnik nie docenił kunsztu i artyzmu wykonania i bezczelnie uderzył go w twarz - ja się pytam jak tak można ?Podejście, można powiedzieć, że klasyczne. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 @Zwierzu, to akurat urywek z filmu Never Back Down("Po prostu walcz")....więc pewnie nieco fantazja reżysera poniosła.. Ale co do takiego starcia... coś w tym pewnie jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tofik Opublikowano 24 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Kwietnia 2014 hahahha -wychodzi na to ,zawsze wychodziło na to ,że saraceńskie miecze i brazylijskie "capueiry" to se można w dupę wsadzić........... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zwierzu Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 @Dagon w moim przypadku zawodnik zaprasza do tańca prezentując wyrafinowane techniki kroków tanecznych.A ten, powiedzmy to krótko i nie bójmy się użyć tego słowa -barbarzyńca- bije go w twarz - tak nie można bo to niehonorowe.W twoim przypadku, jegomość z mieczem zaprasza Indiego na wspólne krojenie i smarowanie chleba (to taki rodzinny zwyczaj) miłujących pokój i pacyfistycznie nastawionych do świata arabów. A jak widać na załączonym obrazku, dochodzi do tragicznego w skutkach nieporozumienia. @Kamil Z, jako ogólnorozwójówka dla dzieciaka, czemu nie.Ale na ring/octagon toto się nie nadaje !W takim razie następny tragikomik, jest złota keta i jest taneczny bokserski krok. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dagon Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Ale co sobie potańczył, to jego. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qowax001 Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Naseem Hamed ładnie tańczył i skutecznie zawsze ten wyżej to jakiś pajac ale każdy młody zawodnik przeżywa okres zachwytu nad sobą i złudzenia że jest się niepokonanym ring szybko weryfikuje wyobrażenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Kwietnia 2014 Ciekawe,któremu zaliczą KO..? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosteque Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 http://jebzdzldy.pl/obr/183404/fightCzekam na Wasze komentarze 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 http://jebzdzldy.pl/obr/183404/fightCzekam na Wasze komentarze O tym samym pomyślałem tylko szperałem w głowie gdzie to znajdę. Kiedyś już wklejałem na forum tego gifa, jest mistrzowski! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 (edytowane) Inni znowu bardzo mocno przyjmują do siebie pewne gesty... "I'm not gay!!" Edytowane 26 Kwietnia 2014 przez Kamil Z. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mosteque Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Co on tak padł jak długi po takim pstryczku? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Inaczej rozumiał filozofię gender niż jego oponent 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krystiano1981r Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 (edytowane) Co on tak padł jak długi po takim pstryczku? Czy ja wiem czy to taki "pstryczek" był... Tutaj obaj panowie sobie potańczyli... Edytowane 26 Kwietnia 2014 przez krystiano1981r 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Kwietnia 2014 Czy ja wiem czy to taki "pstryczek" był... Tutaj obaj panowie sobie potańczyli... U make my day ! 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 ..jak tam widzicie kartę dań na KSW27??Najciekawsza chyba bedzie walka Aslambeka z Mańkowskim oraz Strus vs Azatair... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 8 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2014 (edytowane) Mam wrażenie, że mamed będzie miał przyjemność 2-gi raz w karierze obcować z dobrym zawodnikiem, nie sądzę, że to będzie szybkie zwycięstwo.Ogólnie fightcard przedstawia się tym razem bardzo apetycznie, już nie mogę się doczekać.Ogólnie nie tylko w MMA 2014 będzie ciekawy, w boksie wreszcie będzie jakieś zamieszanie na szczycie pierwszy raz od wielu lat Edytowane 8 Maja 2014 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 ..jak tam widzicie kartę dań na KSW27??Najciekawsza chyba bedzie walka Aslambeka z Mańkowskim oraz Strus vs Azatair... Jak nic się nie sypnie to zdecydowanie najlepsza karta w historii polskiego MMA. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 ..jeden się wysypał, ale on akurat był przystawką... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 (edytowane) Najlepsze jak zwykle będą KSWGirls !!! ....do tego dwie świetne walki "czeczeńców"....miejmy nadzieje, że tym razem bez kontuzji....ostro trzymam kciuki za Borysa i Mameda Edytowane 9 Maja 2014 przez czocho Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 ...ostatnio pisaliśmy o Nikko Puhakka...no i wraca,jutro walczy na gali PLMMA. Transmisja w Orange Sport Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Patu rób ring na Alko-Zlocik. Ja cytrynę dostarczę na rozgrzewkę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Ale co sobie potańczył, to jego. Najlepszy tancerz na parkietach 16-20 stóp Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 9 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2014 Jak macie dobry stream to poproszę na priv. Służę ewentualnie streamem do C+. Darmowy i nie zacina. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi