Siksa Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 O tą stronę chodzi? http://weeb.tv/channels Najpierw trzeba się zarejestrować i wtedy pojawi się opcja opłaty? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) O tą stronę chodzi? http://weeb.tv/channels Najpierw trzeba się zarejestrować i wtedy pojawi się opcja opłaty?Zgadza się. Można też kupić kody przez allegro, bo jest ryzyko że nie dojdzie kod do wieczora jak się kupi bezpośrednio na stronie - przeważnie dochodzi w kilka godzin, ale pewności 100% nie ma. EDIT// sprawdziłem allegro, jednak nie ma tam kodów, kiedyś były. EDIT2// Tylko zaznaczam żeby nie było do mnie pretensji jak się okaże, że nie będzie transmisji, bo zależy czy ktoś udostępni. Edytowane 6 Grudnia 2014 przez Kacper.K Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Jeśli chodzi o walkę Pudzianowski - Nastula, myślę że ten drugi już odkłada na emeryturę, Pudzianowski nie da się ściągnąć do parteru (chyba że sam będzie do tego dążył w co wątpię).Chciał bym jedynie żeby ta walka nie wyglądała tak jak z Bedorfem ... choć Nastula pokazał serce to aż nieprzyjemnie się oglądało gdy ledwo chodził walcząc z bólem i dostawał na nogę kolejne ciosy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Nie oszukujmy się, Pudzianowski z całym szacunkiem dla jego kariery Strongmana, prawdopodobnie nigdy nie będzie pretendentem do tytułu. Robi postępy, zrzucił masę, widać po nim, że za co się weźmie to robi to na 100%, ale prawda jest taka, że pełni w KSW rolę znanej marki, bez której prawdopodobnie tak szybko by się ta federacja nie rozwinęła. Dla mnie ta walka z Nastulą będzie miała bardziej charakter widowiskowy niż sportowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Panowie.Prawdziwe walki MMA będą dziś w Las Vegas od 4 w nocy. POLECAM Edytowane 6 Grudnia 2014 przez Mik 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Za bardzo nie chce sie rozpisywać ale Mariusza niech lepiej weżmie brat do zespołu disco--od początku taki z niego zawodnik mma jak z koziej dup............Ale reklama dzwignią handlu..............czy jakoś tak A co do Nastuli --z tego co kojarze kilka razy walczył w Japonii......miał bilans zdaje sie 1 do kilku porażek i podziękowano mu za wspóprace.......więc czym tu się jarać Edytowane 6 Grudnia 2014 przez martek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 ..ale z Nogueirą mało nie doszło do mega niespodzianki... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Dostęp zakupiony nie mam już zdrowia szukać tych streamów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blackabyss Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Pawel to w koncu mistrz olimpijski. Jako mistrz w judo zostal rzucony na gleboka wode, pamietam jego pierwsze walki w japonskiej organizacji Pride, bilans teraz ma 5 do 5 ale te najwazniejsze jak z "minotauro" czy mlodszym Jemieljanienko lub Barnettem przegral, ale stawial zaciekly opor. Szczegolnie w parterze sobie dobrze radzil, dobry technicznie, silny.. ale jednak ulegal.Poza tym kompletnie nie ma uderzenia i w ofensywie sie gubi.Tym bardziej teraz u schylku kariery nic juz nie zwojuje... Dzis juz jest bez watpienia wolniejszy, slabszy, ale to w koncu prawdziwy zawodnik, wytrenowany, z niezla jeszcze motoryka i technika - bo jej sie nei zapomina.Mimo to jestem niemal pewny ze przekaske w postaci Pudziana "opierdoli" na ziemi jak bura suke przez poddanie... Edytowane 6 Grudnia 2014 przez blackabyss Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Będzie stream na weeb.tv więc daleko szukać nie trzeba. A jak ktoś nie zdąży tam wykupić to tutaj będzie -> http://livelooker.com/en/tv,9,fight-sports.html Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Ten stream na weeb.tv to nie jest pic na wodę? Bezpieczny ? Nie przyjdzie potężny rachunek czy też karta płatnicza nie zostanie wyczyszczona? Na livelooker 25,00 zł za SMS-a Edytowane 6 Grudnia 2014 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 ...z gali na galę coraz więcej streamów jest blokowanych...dałem zarobić Kawulskiemu i Lewandowskiemu :STo nagraj galę na jakąś płytkę CD i na giełdę wrzuć. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Ten stream na weeb.tv to nie jest pic na wodę? Bezpieczny ? Nie przyjdzie potężny rachunek czy też karta płatnicza nie zostanie wyczyszczona?Raz próbowałem na podobnej stronce - niekończące się esemesy a i tak kupa na końcu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Leny Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) 40zł to za dużo jak za taki "entertejment" ,nawet jak bym miał telewizor to raczej bym się nie skusił Edytowane 6 Grudnia 2014 przez Mik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dekosz Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Dokładnie. Mając płacić 4 dychy wolę iść do pubu i miec 4 piwa za to i obejrzeć w większym gronie:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Ten stream na weeb.tv to nie jest pic na wodę? Bezpieczny ? Nie przyjdzie potężny rachunek czy też karta płatnicza nie zostanie wyczyszczona? Na livelooker 25,00 zł za SMS-aNa weeb.tv nie płacisz kartą tylko przelewem. Teraz już możesz nie zdązżyć wpłacić i dostać kod. Chociaż wiem, ze są jakieś programy które to przyspieszają. Za livelooker nie odpowiadam, znalazłem tam streamy więc wrzuciłem.Z weeb.tv korzystam już od 2 lat i nigdy żadnych problemów nie miałem. Na facebooku ma ponad 100000 polubień. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Cztery dychy w plecy...ale mam święty spokój ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotrrd Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Cztery dychy w plecy...ale mam święty spokój ;-) W sumie dużo i nie dużo, jednak to jeden wielki teatrzyk. Sztucznie wywołane emocje ci sami zawodnicy i to wcale nie najlepsi z PL.Lubię to oglądać, ale zawsze jak patrze na wyniki sędziów, przebieg walk to żałuję tych kilku dych. Dzisiaj odpusciłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
makamba Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 A ja oglądam za friko na livelooker'ze. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 (edytowane) Na weeb.tv nie płacisz kartą tylko przelewem. Teraz już możesz nie zdązżyć wpłacić i dostać kod. Chociaż wiem, ze są jakieś programy które to przyspieszają. Za livelooker nie odpowiadam, znalazłem tam streamy więc wrzuciłem.Z weeb.tv korzystam już od 2 lat i nigdy żadnych problemów nie miałem. Na facebooku ma ponad 100000 polubień. Zrobiłem tak jak mówił Kacper. Super jakość, nic nie tnie. Kod otrzymałem praktycznie od razu. Otrzymanie kodu natępuje dopiero po zaksięgowaniu wpłaty, więc teraz jest już za późno bo już żadne banki nie pracują. Edytowane 6 Grudnia 2014 przez Siksa Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 http://ksw29mma.okis.ru/ksw-1.html- tu jest nieźle i darmo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Ale walki... . Super. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 To nagraj galę na jakąś płytkę CD i na giełdę wrzuć. ...możesz zrobić to za mnie...4dychy to dwa woby.. HD na 50calach to inna bajka...Sam undercart był zaje..sty!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siksa Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 Skandal za 40zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 6 Grudnia 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Grudnia 2014 ...żenada i stronniczość..."psychopata" był lepszy...Nie można promować swoich na siłę!!! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi