Maciej1979 Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Maywether vs Pacquiao 2 maj .Potwierdzone oficjalnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 ..no to pięknie Kleber "JDM" pozamiatał brodatego Czeczena !!!Robi się ciekawie w tej kategorii wagowej... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Materla-Drwal ...będzie ciekawie na KSW31!!! Jedna z lepszych kart... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 (edytowane) Maywether vs Pacquiao 2 maj .Potwierdzone oficjalnie.Szkoda, że kilka lat za późno, ale i tak mega walka.Mimo wszystko czekam na wyjście do ringu na przypieczętowanie , ale jestem dobrej myśli bo kasa raczej się zgadza Oczywiście liczę na przegraną pięknisia , który to raczej jedną już w rekordzie powinien mieć. Edytowane 21 Lutego 2015 przez Szymon82 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Szkoda, że kilka lat za późno, ale i tak mega walka.Mimo wszystko czekam na wyjście do ringu na przypieczętowanie , ale jestem dobrej myśli bo kasa raczej się zgadza Oczywiście liczę na przegraną pięknisia , który to raczej jedną już w rekordzie powinien mieć.Za późno,za późno ja też sercem za Pacmanem ale jak bym miał stawiać kasę to na Floyda. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 ..no to pięknie Kleber "JDM" pozamiatał brodatego Czeczena [emoji14] !!!Robi się ciekawie w tej kategorii wagowej...Dooobry ten koleś Za chwilę kolejny brodaty w klatce, tym razem z Moksem. Lubię oglądać jednego i drugiego, więc walka zapowiada się naprawdę ciekawie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 (edytowane) To sie powinno nazywac parodia sztuk walki. Szczegolnie ta ostatnia walka Borys Bahari Edytowane 21 Lutego 2015 przez crizz100 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 KSW 30 żenada... poziom walk strasznie słaby. Chyba, że to ja za dużo UFC oglądam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Faktycznie. Kiepskie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 21 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Lutego 2015 Jak dla mnie to walka Azijew z Japoncem byla warta uwagi z tego wszystkiego Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 22 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lutego 2015 Gamrot też nie najgorzej wypadł, jako jedyny nokaut zainkasował do rekordu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
patu Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 11 kwietnia będzie lepiej..UFC w Krakowie...w karcie wieczoru 5 Polaków w tym Błachowicz, Omielanczuk...i Mirko Cro-Cop w walce wieczoru Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czocho Opublikowano 23 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Lutego 2015 Zapowiada się gala roku ....zestaw na wieczór wysmienity tego nie mozna przegapić ...za trzy dni powinien ruszyć temat z biletami czy ktoś się wybiera? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 24 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Lutego 2015 A ja się wybieram Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 27 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2015 Daniel (@hlehle) jeszcze nie typuje?? Trochę mnie w PL nie było, ale powoli nadrabiam zaległości Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pickerel Opublikowano 28 Lutego 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2015 Dzisiaj na Torwarze rozpoczął się turnieju mężczyzn European Open w judo. Wstęp darmowy http://www.torwar.cos.pl/archives/8077 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Walka Marinho - Świątek na FEN6. Tylko ostatnia rundę obejrzałem. Takiej rzeźni dawno nie było. Jak ktoś znajdzie linka w sieci to poproszę. Muszę obejrzeć całą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Voldemort Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Walka Marinho - Świątek na FEN6. Tylko ostatnia rundę obejrzałem. Takiej rzeźni dawno nie było. Jak ktoś znajdzie linka w sieci to poproszę. Muszę obejrzeć całą.Pierwsza runda to była rzeź, Swiątek powinien z 5 razy paść znokautowany.Ten gość to chyba robocop, tylko za bardzo pcha się do przodu na oślep Ja z kolei prze piątą rundą wyłączyłem telewizor, bałem się, że na zawał zejdę.Nie pytam kto wygrał - bo obaj powinni zdobyć mistrzowski pas. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 6 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 6 Marca 2015 Ja niestety nie mogłem oglądać, a podobno mega dobra gala. Tyle że walka Świątka powinna być przerwana dużo wcześniej. Na wszystkich branżowych portalach lecą gromy w kierunku sędziego i trenera (powinien rzucić ręcznik). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kamil Z. Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Walka mogła być przerwana tak naprawdę duuuuuużo wcześniej, a zakończyć ją powinni sami zawodnicy w 1 rundzie, ale portugalczyk nie potrafił znokautować Świątka. Ciekawe, co wykażą badania, bo chłop wyglądał nieciekawie. Po takiej ilości ciosów i kolan może mieć poważne urazy wewnętrzne. Oby nie. Zarówno sędzia, jak i narożnik się nie popisali. A zdrowie zawodnika ponoć najważniejsze. Tu wygrało show. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
michal00kn Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Skandal, a nie sportowa walka, sędziego, lekarza ringowego powinni dożywotnio zdyskwalifikować. Nie mam tu na myśli odejmowania punktów za trzymanie się lin kilkukrotnie, czekanie ze szczęką w ręku do zakończenia rundy i podnoszenie zawodnika by dokończył pojedynek po ciosie poniżej pasa ale przecież ten chłopak od 4 rundy był nieprzytomny. Najgorzej zachował się narożnik, to nie trenerzy tylko debile. Świątek pokazał serce do walki ale umiejętności w stójce niewielki.DZICZ i PODZIEMIE, A NIE SPORT. Oglądalność i kasa jest ważniejszy niż zdrowie młodego chłopaka, co za HIENY. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 (edytowane) Walka w formule K-1 Paweł Biszczak – Zakaria Baitar była rewelacyjna . Do obejrzenia na polsatsport.pl.Jeszcze nie ma niestety skrótu walki Świątka. Może nie wrzucą ?Ale faktycznie. Ogladałem tylko piątą rundę i widać było, że Światek już nic nie kuma. Edytowane 7 Marca 2015 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crizz100 Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 Widziałem ta walke od drugiej rundy, jednym slowem masakra. Ten Swiatek jest nie do zdarcia tyle co on kolan dostal i ciosow w glowe to cos niesamowitego ze nie padl wczesniej. Jak zyje to nie widzialem czegos takiego, wstrzas mozgu prawie pewny. Moze i techniki tam nie bylo za wiele ale gosc jest mega twardy, te wszystkie leszcze z ksw sie chowaja Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hlehle Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 A jeszcze niedawno wszyscy sie z niego smiali jak mowil, ze jest 'niesmiertelny' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 7 Marca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2015 (edytowane) Oglądałem całą walkę i nie mogłem uwierzyć w to co widzę .Swiątek był jak Wańka-Wstańka. Trener , lekarz, sędzia jeden wielki skandal .Masakra!!!Już w trzeciej rundzie było wiadomo ,że Świątek tej walki nie wygra , chyba że przeciwnik sam się znokautuje. Jeśli zawodnik jest w ciężkim stanie znoszony na noszach z ringu , to coś jest chyba nie hallo. Współczuję bliskim Świątka którzy musieli na to patrzeć . Edytowane 7 Marca 2015 przez pisarz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi