Kacper.K Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Są 3 streamy - ja na kanale "KSW 33 LIVE GODZINA 19:00" bez ścinania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 (edytowane) Link do Kliczki - jeszcze chyba jedna walka i Kliczko. http://meczstudio.com/trans8.html Edytowane 28 Listopada 2015 przez Tom@son Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 (edytowane) Na nim mi tnie KSW. Przejrzałem listę kanałów i widzę tylko jeden stream z walki. Edytowane 28 Listopada 2015 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 A to nie wiem, ja mam 3 streamy. W takim razie sory za polecenie, mi zawsze dobrze to śmiga. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomason Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Może tutaj: http://meczlive.com/stream-6/ U mnie nie tnie tu i w tym co podałem wyżej też. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 (edytowane) Może tutaj: http://meczlive.com/stream-6/ U mnie nie tnie tu i w tym co podałem wyżej też.Kliczko nie tnie. KSW na WEEBTV. A to nie wiem, ja mam 3 streamy. W takim razie sory za polecenie, mi zawsze dobrze to śmiga. weeb.pngU mnie widoczny tylko jeden. Spoko. Dzieki.Polsatu Sport nie ma wcale. Może to zależy od kraju? A co najgorsze nie tnie z powodu słabego łącza. Zmieniłem na LTE na chwilę. 28 MBps i jeszcze gorzej tnie. Komp nówka. Edytowane 28 Listopada 2015 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pmiszk1 Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Zmien przegladarke. Np. Chrome Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Równoczesne oglądanie Kliczki i Bedorfa . Oby przed Khalidowem skończyli... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Ale nokaut. A myślałem że Bedorf polegnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lars Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Kopie jak koń Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Krotka pilka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sw.RP Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Bardzo krótka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Proszę o szczegóły Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Moje typy na dzisiejszy wieczór :Szymuszowski-Zawada Chlewicki-KurczewskiLubońska-LipskiKaraoglu-FalcaoErbst-SowińskiBedorf-KitaMaterla-ChalidovWszystko oprócz pierwszego weszło, a w sumie niewiele zabrakło, bo nie jednoznaczną decyzją sędziów . Mamed pokazał gdzie jest miejsce Materli.Mam nadzieje, że pójdzie ambitnie, a nie za kasą i póki jeszcze wiekowo jest w stanie coś osiągnąć spróbuje swoich sił w UFC. Gala ciekawa, organizacja dobra, sędziowie ok, walki na wysokim poziomie. Szkoda, że tak rzadko Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Moim zdaniem Fury wygrał. Zobaczymy za chwilę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Mowie o materli, 31 sek, fury pewnie wygral, pozostaje czekac na oficjalny wynik Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 nowy mistrz, nalezalo sie, walka nudna jak flaki z olejem ale coz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 (edytowane) Jest!!!! Wielkie dzięki Panowie za linki. Edytowane 28 Listopada 2015 przez godski Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Talent wokalny też ma. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kacper.K Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Szok, niedawno Ronda, teraz Vladimir. W dodatku obrońca tytułu pokonany na punkty, ciekawie. Przy calym szacunku do braci Klitscho mam nadzieje, że to już na dobre koniec ukraińskiej nudy w wadze ciężkiej. 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PaNeK Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 https://www.youtube.com/watch?v=TAL59Szeh-4 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sajdol1 Opublikowano 28 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Listopada 2015 Dla mnie walka nudna nie była. Nareszcie Klitschko pokonany. Koniec nudy. Fury wspaniała praca nóg i świetny balans tułowia. Nie do ustrzelenia przez obrońcę tytułu. Nie można pominąć faulu głową Klitschki, za który powinien być zdyskwalifikowany. Do ostatnich chwil czekałem w napięciu na ogłoszenie wyniku. Wiadomo takie czasy, że nic mnie już nie zdziwi. Kasa,kasa i tylko kasa. Niestety tak wygląda teraźniejszy sport. Ale uff....udało się. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grunwald1980 Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Obawiam sie ze nuda dopiero sie zacznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rheinangler Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 (edytowane) Jeden z niemieckich bokserów, którego zresztą nie lubię, powiedział mądre zdanie po walce,- "to nie Fury wygrał tylko Klitschko przegrał" i to wydaje mi się dość celnym podsumowaniem walki w której mistrz ogólnie mówiąc nie ma "pomysłu na rywala" i "słaby przegląd w walce" a drugi koncentruje się na robieniu z siebie małpy punktując pojedynczym dobrymi ciosami, i kombinacją młodość-szybkość- kondycja-brak strachu przed mistrzem.Poza wszystkim dla mnie wyglądał i zachowywał się (nowy mistrz) jakby coś wziął - zobaczymy co pokażą wyniki badań, swoją drogą jeśli on po prostu taki jest to mamy co najmniej lekkiego psychola jako mistrza... Edytowane 29 Listopada 2015 przez Rheinangler 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 29 Listopada 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Listopada 2015 Jeśli mogę dorzucić coś od siebie to Klitschko walcząc z niższymi od siebie rywalami koncentrował się na czuciu dystansu i mając sporą przewagę zasięgu punktował rywali nie dając sobie zrobić krzywdy, gdy natomiast wreszcie pojawił się rywal wysoki, który potrafi trzymać dystans zarówno w natarciu jak i na wstecznym punktując kiedy nadarzy się okazja Klitschko po prostu już nie miał argumentów. Sądziłem, że Fury się zmęczy, popełni błąd i dostanie prawy sierpowy po, którym nie wstanie, jednak tak się nie stało bo był czujny i dobrze przygotowany. Fury nie wygrał w dobrym stylu, ale w jedyny chyba możliwy sposób w jaki mógł wygrać. W walce Mameda i Materlą stało się to co musiało się stać, z całym szacunkiem dla Materli, ale za długo trwał ten obłęd, w którym Mamed nie był utytułowany jako mistrz w KSW. Po tej walce przykro mi się zrobiło, że Mamed nie ma możliwości sprawdzić się z najlepszymi zawodnikami na świecie w tej kategorii, emocje wtedy by sięgały zenitu. 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi