Skocz do zawartości

SPORTY - WALKI

biosteron

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Może tutaj:

http://meczlive.com/stream-6/

U mnie nie tnie tu i w tym co podałem wyżej też.

Kliczko nie tnie. KSW na WEEBTV.

A to nie wiem, ja mam 3 streamy. W takim razie sory za polecenie, mi zawsze dobrze to śmiga. 

attachicon.gifweeb.png

U mnie widoczny tylko jeden. Spoko. Dzieki.

Polsatu Sport nie ma wcale. Może to zależy od kraju?

A co najgorsze nie tnie z powodu słabego łącza. Zmieniłem na LTE na chwilę. 28 MBps i jeszcze gorzej tnie. Komp nówka.

post-48513-0-07638300-1448746319_thumb.jpg

Edytowane przez godski

Moje typy na dzisiejszy wieczór :

Szymuszowski-Zawada

Chlewicki-Kurczewski

Lubońska-Lipski

Karaoglu-Falcao

Erbst-Sowiński

Bedorf-Kita

Materla-Chalidov

:)

Wszystko oprócz pierwszego weszło, a w sumie niewiele zabrakło, bo nie jednoznaczną decyzją sędziów ;).

Mamed pokazał gdzie jest miejsce Materli.

Mam nadzieje, że pójdzie ambitnie, a nie za kasą i póki jeszcze wiekowo jest w stanie coś osiągnąć spróbuje swoich sił w UFC.

Gala ciekawa, organizacja dobra, sędziowie ok, walki na wysokim poziomie. Szkoda, że tak rzadko ;)

Dla mnie walka nudna nie była. Nareszcie Klitschko pokonany. Koniec nudy. Fury wspaniała praca nóg i świetny balans tułowia. 

Nie do ustrzelenia przez obrońcę tytułu. Nie można pominąć faulu głową Klitschki, za który powinien być zdyskwalifikowany.

Do ostatnich chwil czekałem w napięciu na ogłoszenie wyniku. Wiadomo takie czasy, że nic mnie już nie zdziwi. Kasa,kasa i tylko kasa. Niestety tak wygląda teraźniejszy sport.  Ale uff....udało się.

• Like 3

Jeden z niemieckich bokserów, którego zresztą nie lubię, powiedział mądre zdanie po walce,- "to nie Fury wygrał tylko Klitschko przegrał" i to wydaje mi się dość celnym podsumowaniem walki w której mistrz ogólnie mówiąc nie ma "pomysłu na rywala" i "słaby przegląd w walce" a drugi koncentruje się na robieniu z siebie małpy punktując pojedynczym dobrymi ciosami, i kombinacją młodość-szybkość- kondycja-brak strachu przed mistrzem.

Poza wszystkim dla mnie wyglądał i zachowywał się (nowy mistrz) jakby coś wziął - zobaczymy co pokażą wyniki badań, swoją drogą jeśli on po prostu taki jest to mamy co najmniej lekkiego psychola jako mistrza...

Edytowane przez Rheinangler
  • Like 1

Jeśli mogę dorzucić coś od siebie to Klitschko walcząc z niższymi od siebie rywalami koncentrował się na czuciu dystansu i mając sporą przewagę zasięgu punktował rywali nie dając sobie zrobić krzywdy, gdy natomiast wreszcie pojawił się rywal wysoki, który potrafi trzymać dystans zarówno w natarciu jak i na wstecznym punktując kiedy nadarzy się okazja Klitschko po prostu już nie miał argumentów. Sądziłem, że Fury się zmęczy, popełni błąd i dostanie prawy sierpowy po, którym nie wstanie, jednak tak się nie stało bo był czujny i dobrze przygotowany. Fury nie wygrał w dobrym stylu, ale w jedyny chyba możliwy sposób w jaki mógł wygrać.

W walce Mameda i Materlą stało się to co musiało się stać, z całym szacunkiem dla Materli, ale za długo trwał ten obłęd, w którym Mamed nie był utytułowany jako mistrz w KSW. Po tej walce przykro mi się zrobiło, że Mamed nie ma możliwości sprawdzić się z najlepszymi zawodnikami na świecie w tej kategorii, emocje wtedy by sięgały zenitu.

• Like 3