Skocz do zawartości

SPORTY - WALKI

biosteron

Rekomendowane odpowiedzi

...Nelson, za którego Dana White wstydzi się  (psuje mu wizerunek UFC swoją "muskulaturą" :P )..a jak trafi zamachowym to  zabija ;)

...gasi światło w korytarzu ;)

...Dana powinien już dawno poddać go kuracji "antybiotykowej", żeby cepami urywał głowy a później lał do szyi :D ....albo potrzebny jest mu taki freak....albo Nelson połknął piłkę ;)

Dobre :)

• Odpowiedzi 2.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

...gasi światło w korytarzu ;)

...Dana powinien już dawno poddać go kuracji "antybiotykowej", żeby cepami urywał głowy a później lał do szyi :D ....albo potrzebny jest mu taki freak....albo Nelson połknął piłkę ;)

..bardziej pasuje... urywa łeb razem z kablami :P ..

...jemu to i "teściascierrom" nie pomoże...zamknąć lodówę z burgerami i BUD`em na miesiąc i wrzucić na zapierd...lającą bieżnię na miesiąc :P :lol:

• Like 1

Nawiązując do Szpilki to mamy kogoś duuuużo lepszego w wadze ciężkiej. Wiadomo, że przeciwnicy to nie są jacyś mega puncherzy ale trzeba przyznać, że ma chłopak jebnięcie jakże ważne na wagę ciężką.

https://www.facebook.com/iugonoh/videos/920025428062843/?theater

• Like 2

Dopakował trochę :) Widziałem jakąś jego walkę w niższej kategorii. Cała walka na wstecznym, uciekał, klinczował, wygrał na punkty, o mało nie zasnąłem

ale...poczekamy, zobaczymy, widzę ,że może być dobrze  :)

Jennings dostał baty od Orvisa. Ciekawa walka ;)

Edytowane przez sajdol1

Nikt o UFC?

Karolina Kowalkiewicz wygrała na punkty jednogłośnie. Co prawda pierwsza runda dość elektryczna, no i przeciwniczka nie za wysokich lotów, ale to pierwsza walka, jest wygrana, to najważniejsze :).

Diaz niezły come back, ośmieszył oponenta. Jeszcze jedna wygrana walka w pięknym stylu i pewnie walka o pas z Mcgregorem.

Overeem piękny nokaut, typowy dla wagi ciężkiej.

No i obrona tytułu wagi lekkiej, Cowboy skończył na dechach w pierwszej rundzie.

• Like 1

Nikt o UFC?

Karolina Kowalkiewicz wygrała na punkty jednogłośnie. Co prawda pierwsza runda dość elektryczna, no i przeciwniczka nie za wysokich lotów, ale to pierwsza walka, jest wygrana, to najważniejsze :).

Diaz niezły come back, ośmieszył oponenta. Jeszcze jedna wygrana walka w pięknym stylu i pewnie walka o pas z Mcgregorem.

No i obrona tytułu wagi lekkiej, Cowboy skończył na dechach w pierwszej rundzie.

Masz jakiś link do gali?

Karolina dała radę. Oby tak dalej.

Diaz vs Johnson.

Większy zasięg ramion, dobre wyczucie dystansu i kombinacja lewy prawy jak widać wystarczyły choć kilka razy po kombinacji 

obniżał tułów i aż się prosił o kolano.

Overeem vs dos Santos - moim zdaniem walka została zbyt wcześnie przerwana.

• 2 tygodnie później...

Nikt o UFC?

Randa, to jak na poziom żeńskiego MMA, zawodniczka raczej wysokich lotów, a że słabo wypadła na tle Karoliny, to już zasługa naszej rodaczki :)

Czy Diaz ośmieszył Johnsona? Wygrał, ale mocno go nie zdominował. Do ośmieszenia to było bardzo daleko. O jaki pas miałby walczyć z Conorem? Jak na razie w kategorii lekkiej mistrzem jest Dos Anjos.

A Fedor ... tak jak piszecie - odcinanie kuponów. Nie był już w najwyższej formie kilka lat temu, a co dopiero teraz.

Edytowane przez hlehle

Każdy ma swoją opinię :) 

Johnsona boks był fatalny, pudłował, Diaz robił co chciał, przy okazji trochę podkręcił show. 

Co do pasa to trochę się pospieszyłem, co prawda Mcgregor zapowiada, że chce przejść do lekkich, ale to może być działanie pod publikę. Coś mi się uroiło, że Diaz jest w niższej wagowo dywizji, a dodatkowo w wywiadzie po walce wyzwał  Irishman'a, co mnie jakoś utwierdziło w błędzie. Mój błąd. 

Fedor do emerytury sobie dorabia, nie zdziwiłbym się jakby się niedługo na KSW pojawił ;)

Nikt nie oglądał UFC 195?

Polecam zwłaszcza dla walki Lawer vs Condit.

Wspaniała walka, Niesamowita wytrzymałość i determinacja zawodników.

Już niedługo walka Szpilki. Ja już przebieram nogami :)

Do odsłuchania:

http://www.wspolczesna.pl/sport/inne-dyscypliny/art/9256584,walka-szpilka-vs-wilder-transmisja-walki-online-16012016-stream-live-gdzie-ogladac,id,t.html

Edytowane przez sajdol1

Nikt nie oglądał UFC 195?

Polecam zwłaszcza dla walki Lawer vs Condit.

Wspaniała walka, Niesamowita wytrzymałość i determinacja zawodników.

Już niedługo walka Szpilki. Ja już przebieram nogami :)

Do odsłuchania:

http://www.wspolczesna.pl/sport/inne-dyscypliny/art/9256584,walka-szpilka-vs-wilder-transmisja-walki-online-16012016-stream-live-gdzie-ogladac,id,t.html

..oglądał, oglądał...świetna walka, zmiana akcji jak w dobrej sensacji

• Like 1