Skocz do zawartości

SPORTY - WALKI

biosteron

Rekomendowane odpowiedzi

Jennings to w ogóle świetny bokser moim zdaniem jeden z lepszych technicznie obecnie występujących, jednak okazał się nie tak twardy jak Ortiz, który wyrasta również na mocny punkt światowego boksu, przypomina mi trochę Foremana nie sądzicie ;)

• Like 2

• Odpowiedzi 2.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Ortiz jest super , jest teraz moim największym idolem .Wygląda jakby się teleportował z lat 90 , mi trochę przypomina Riddicka Bowe , o ile wogóle można ich porównać . Super technika , i te ataki po odejściu/odchyleniu , zmiany tempa ... :innocent: bajeczka.

https://www.youtube.com/watch?v=luvHV4n1RWU

• Like 1

Ortiz jest super , jest teraz moim największym idolem .Wygląda jakby się teleportował z lat 90 , mi trochę przypomina Riddicka Bowe , o ile wogóle można ich porównać . Super technika , i te ataki po odejściu/odchyleniu , zmiany tempa ... :innocent: bajeczka.

https://www.youtube.com/watch?v=luvHV4n1RWU

Pomyliłem się o Bowe właśnie mi chodziło a nie Foremana :)

Jennings to w ogóle świetny bokser moim zdaniem jeden z lepszych technicznie obecnie występujących, jednak okazał się nie tak twardy jak Ortiz, który wyrasta również na mocny punkt światowego boksu, przypomina mi trochę Foremana nie sądzicie ;)

Dokładnie :) Wykapany Foreman (po powrocie)

Mike Mollo , Brian Minto , Jameel McCline , Tomasz Adamek - ja bym powiedział, że to są nawet ekskluzywni testerzy , tutaj się nie zgodzę.

Takim porządnym elitarnym i w pełnej formie (w sile wieku a nie wypalony) był Jennings , który go usadził ...

Miałem na myśli nie tylko nazwisko a przede wszystkim formę podczas walki  :) .

PS. Forma Adamka w walce ze Szpilką to była kpina  :) .

Edytowane przez Lars
  • Like 1

Ja asekuracyjnie ustawiam na 4:20 :) Mimo że nie kibicuje Szpilce jako osobie to mam nadzieję, że jako sportowiec da radę. Jedyną szansą na jego wygraną zdaje się być jakiś zdecydowany atak w ostatnich rundach. Ta mnie wydaje sieee ;)

Taaak, tylko myślę, że tymi ostatnimi rundami będą 4 i ewentualnie 5 ;) Tą walkę będę oglądał dość komfortowo bo nie kibicuję żadnemu. Szpilka poprawił mi nieco budżet porażką z Jenningsem, tym razem kurs był zbyt słaby ;)

Jak jednak sprawi niespodziankę i wygra będę mu bił szczere i niewymuszone brawa :) Udanego kibicowania.

• Like 1