Skocz do zawartości

SPORTY - WALKI

biosteron

Rekomendowane odpowiedzi

Ja mam nadzieję, że dojdzie do walki Jędrzejczyk - Kowalkiewicz. Jeśli Karolina będzie się dobrze rozwijać i łapać doświadczenie to wcale nie jest z góry skazana tym bardziej, że kiedyś już walczyły i walka była b.bliska.

Szczerze mówiąc ja bym nie chciał tej walki. Ogólnie nie lubię jak Karolina walczy z dobrymi strikerkami. Nie pasuje mi je buzia do MMA :P

Jednak odkładając walory estetyczne na bok. Nie widzę szans żeby Karolina mogła coś ugrać w tej walce. W stójce jest olbrzymia różnica, a na glebę Joanna nie da się sprowadzić.

Chyba że Jędrzejczyk zlekceważy Kowalkiewicz i sama z nią zejdzie do parteru...

A co do rozwoju i postępów, to chyba mistrzyni zrobiła większe od czasów ich potyczki amatorskiej.

• Like 2

• Odpowiedzi 2.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

Rodzina ogląda jakieś bajki to i ja włączyłem, szału niema , ale zawsze miło pooglądać mordobicie samemu leżąc sobie bezpiecznie na łóżeczku :)

Mnie najbardziej urzekł anonser Adrian Walczyk - miał werwy jak Ci wszyscy dzisiejszy fighterzy razem wzięci , chyba się wspomagał jakimś testosteronem czy cuś... :)

Edytowane przez Szymon82
  • Like 3

Faktycznie szału nie było. Ring z linami to jakieś nieporozumienie jeśli chodzi o formułę MMA. Chcieli zrobić uniwersalną arenę i na dole dali siateczkę :)

Ostatnio natomiast oglądałem powtórkę PLMMA. Wspaniale zaprezentował się Dawid Żywica, będę śledził jego karierę.

• 2 tygodnie później...

Dobrze to ująłeś ....prawdziwe szachy:) ...technika i przewidywanie. Fanom urywania głów może się nie podobać :)

typowanie:

Adamek vs Molina - nie mam pojęcia  :)

Wawrzyk vs Rekowski - Wawrzyk

Jackiewicz vs Syrowatka - Syrowatka

UFC

Karta UFC 200 zapowiada się wspaniale.

Rewanż Connora z Diazem,

Walka o tymczasowy pas Aldo z Edgarem

i krążą plotki, że Tate zawalczy Rondą.

Nie wiadomo jednak co z walką wieczoru na najbliższej gali. Jones podobno siedzi :(

Edytowane przez sajdol1

No problem - poprawione. Oprócz walki Adamka nie znałem karty ;) Przez chwilę mnie to zastanowiło czy to nie mały missmatch wagowy ;)

MICHAŁ CIEŚLAK - FRANCISCO PALACIOS  - Cieślak przed czasem, moim zdaniem ciekawie się zapowiada ten zawodnik i warto zwrócić na niego uwagę

MATEUSZ MASTERNAK - ERIC FIELDS - Masternak

Edytowane przez coma

Moim zdaniem Cieslak jest naprawdę dobry choć nie jestem znawca boksu a Adamek panowie co mogę powiedzieć , nie wiem czy klepie biedę czy jest skończonym idiota , ale swojego czasu naprawdę dażyłem go szacunkiem pomimo , iż przeważnie pierdoli bzdury ,ale teraz to już jest takie przeciąganie kariery , tylko po co.

Panie Tomaszu zrobił pan sporo dla polskiego boksu ale czas już pakować manatki i zając się czymś innym , bo tylko niszczy pan to co pan kiedyś osiagnął .

Edytowane przez antoni

No cóż, nikt już raczej nie bierze na poważnie walk Górala. To już tylko odrywanie kuponów i odkładanie na emeryturę w jego wydaniu. Ale szacunek mu się należy za osiągnięcia. Być może jeśli dziś wygra ogłosi zawieszenie rękawic.

Jeżeli wygra to na 100 % będzie walczył dalej .

Moje typy , które i tak się nie sprawdzą :)

Adamek - Molina - Molina wygra przez TKO w drugiej połowie walki

Wawrzyk - Rekowski  - Wawrzyk na punkty

Cieślak - Palacios - Cieślak

Masternak - Fields - Masternak

Jackiewicz - Syrowatka - Syrowatka na punkty

No i jak??? Oglądali już??? :)

Ja póki co obejrzałem tylko walkę Adamka.

Co tu dużo mówić :(

Adamek przy Molinie wyglądał jak dziecko. Co z tego, że zadawał dużo ciosów......wszystkie odbijały się jak od tarczy. Nie było momentu, żeby Adamek zagroził Molinie.

Ciosy Moliny nawet te bite przez gardę siały spustoszenie. Wyczekał moment i stało się to czym pachniało od pierwszych minut walki. 

A jeżeli ktoś nie ma pakietu ze sportowymi kanałami takimi jak extreme a chciałby UFC oglądać to polecam stronę telewizjada.net ;)

Edytowane przez sajdol1