Skocz do zawartości

SPORTY - WALKI

biosteron

Rekomendowane odpowiedzi

• Odpowiedzi 2.9 tys.
  • Dodano
  • Ostatniej odpowiedzi

Top użytkownicy w tym temacie

To jakiś cyrk.......zresztą kolejny.....dotychczasowe wałki przeszły bokiem ,ale ten odbije sie głośnym echem w mediach.....

....druga sprawa , że w ufc takich azizów na pęczki....i bańka KSW pękła....

....trzecia, że to nie był TEN Mamed jakiego oglądałem dotychczas.....

a mówią że największe wałki robią niemcy na swoich galach,ale to co nasi wyrabiają to jest dopiero kino.Jeszcze za to polsat chce kasy,jak widać mają chętnych na te kabarety.

Voldemort no mistrz został zbity ,czego chcesz więcej miał mu nogę urwać ?

• Like 1

Przebieg walki chyba tak zaskoczył kibiców, że stracili trzeźwą ocenę sytuacji. Spokojnie można było dać 29-28 dla Mameda.

Za to do czego innego można, a nawet trzeba się przyczepić - poziomu tej walki. Mamed wyczyniał takie rzeczy w klatce, że zacząłem się zastanawiać czy on nie jest pijany, ale przecież on nie spożywa alkoholu. Nie wiem co ja wczoraj widziałem, ale to był jakaś ekstremalna żenua ...

Jeszcze potem wywiady z zawodnikami i analizy kto wygrał ...

Nie wiem czy dwaj bracia w wierze czasem nie ustawili sobie wyniku(?) Mamed miał robić fikołki, a Aziz machać cepy, ale tak żeby czasem za dobrze nie trafić.

Edytowane przez hlehle

Przebieg walki chyba tak zaskoczył kibiców, że stracili trzeźwą ocenę sytuacji. Spokojnie można było dać 29-28 dla Mameda.

Za to do czego innego można, a nawet trzeba się przyczepić - poziomu tej walki. Mamed wyczyniał takie rzeczy w klatce, że zacząłem się zastanawiać czy on nie jest pijany, ale przecież on nie spożywa alkoholu. Nie wiem co ja wczoraj widziałem, ale to był jakaś ekstremalna żenua ...

Jeszcze potem wywiady z zawodnikami i analizy kto wygrał ...

Nie wiem czy dwaj bracia w wierze czasem nie ustawili sobie wyniku(?) Mamed miał robić fikołki, a Aziz machać cepy, ale tak żeby czasem za dobrze nie trafić.

Obejrzałem to drugi raz na spokojnie dziś (to już drugie 15 minut stracone w ciągu 2 dni...). 

1 runda Mamed ewidentnie

2 runda to już fikołki, ciężki oddech i nic więcej. Nie było przewagi Mameda, choć turek też nie dominował.

3 to fikołki^2, Mamed nic tam nie pokazał. Za unikanie walki powinien być punkt i skończyłoby się wygraną Karaoglu, a może i nie... 

https://www.youtube.com/watch?time_continue=4&v=bKHQLe0YbKU

Powinna być dogrywka, ale wtedy KSW ośmieszyłoby Mameda po całości. Według mnie jeśli już ktoś tu miał wygrać to nie Mamed. 

Generalnie cała ta gala to porażka, dawno czegoś tak słabego nie widziałem. I ten moment przekazywania sobie pasa, od jednego do drugiego  :lol:  :D