chlodnica Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 A ja myślę,że Joshua da Kliczce nieźle popalić i walka zostanie przerwana... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Kwietnia 2017 Obaj nie mieli przed sobą jeszcze takich rywali jakimi są dla siebie nawzajem, Klitschko nie walczył z takim puncherem a przynajmniej nie w ostatnich kilku latach a AJ nie walczył z tak doświadczonym zawodnikiem, w ogóle to jego pierwsza walka z zawodnikiem z najwyższej półki, który umie się bronić, dla obu to mega sprawdzian na co ich stać i w jakim miejscu w szeregu się znajdują, walka może przejść do historii Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Wystartowali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 (edytowane) No i pierwsza runda dla Władka, wkurze się jak znów przewidziałem przebieg walki a nie chciało mi się obstawiać Edytowane 29 Kwietnia 2017 przez Tomek88 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Ale walka. Myślałem że po Kliczce. Ale teraz to raczej anglik w opałach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 No i jednak, mało kto się spodziewał, że Joshua wygra w mistrzowskich rundach przez ko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Kliczko mógł to spokojnie wygrać , ale nie przycisnął , no i się zemściło 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Klitschko nadal w formie, ale już nie ma tego zrywu co jeszcze nie tak dawno, latka lecą nie oszuka się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 29 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2017 A ja myślę,że Joshua da Kliczce nieźle popalić i walka zostanie przerwana... Racja,prawda... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas24 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 No i dobrze że wygrał AJ dość już tych klin-czków wreszcie mistrzem jest prawdziwy puncher a nie mistrz klinczu klin-czko . Kliczki mieli farta przez ostatnie 10 lat że trafili na posuchę w wadze ciężkiej . Ciekawe jak by wyglądali w czasach A.Gołoty gdzie było tylu wybitnych bokserów 8 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
urasenty Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Brawo AJ . Kawał dobrego boxu ???? 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Niby fajnie, że wygrał młody, ale jakoś tak szkoda Władka, widać, że się przygotował i bardzo mu zależało. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomas24 Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Kwietnia 2017 Władek niech już zwja żagle ,jego czas już minął, jak teraz chce jeszcze walczyć to niech jedzie do Dombasu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
coma Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 A może dziadek Witali wróci z emerytury żeby pomścić brata Taki event by się dobrze sprzedał 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek88 Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 W to już nie wierzę, za długa przerwa jeszcze przy tym wieku, mają więcej zarobione niż Gołota i mogą unieść się honorem, bo Witali na pewno dostawał i dostaje propozycje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pisarz Opublikowano 1 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2017 (edytowane) A może dziadek Witali wróci z emerytury żeby pomścić brata Taki event by się dobrze sprzedał A może dwóch na jednego . To by się dopiero sprzedało .Albo Joshua i Fury na braci Kliczko. Joshua wygrał zasłużenie i bezapelacyjnie . Jak mawia mój kumpel . Wpiernicz w dyby i do lochu. Edytowane 1 Maja 2017 przez pisarz 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chlodnica Opublikowano 13 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2017 Dzisiaj w nocy walka Jotki oraz Jędrzejczyk w UFC...Będzie się działo... Do oglądnięcia na żywo na kanale 122 godz.4.00 na platformie NC+... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Ma ktoś dobrego linka do walki? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Następna Jędrzejczyk. Ogląda ktoś? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Obecny! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
theYard Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Ma ktoś dobrego linka do walki?Witam, jak coś udało Ci się znaleźć to będę wdzięczny za przesłanie ? Wysłane z mojego EVA-L09 przy użyciu Tapatalka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Walka a po niej na rybki . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 . Ja na działkę! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 Ta brazylijka przypomina mi niejaką Vazquez z Obcego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzesiekre Opublikowano 14 Maja 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2017 No i już! Brawo Aśka!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi