Pablos Opublikowano 22 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2008 Witam!Wpadł mi w oko taki oto piękny multik: http://www.tackletour.com/reviewise2008pg5.htmlCzy ktoś może powiedziec cos wiecej na jego temat? Chociaz jakies podstawowe dane... Jak na moje to może służyc do wiekszych przynęt przez tą szeroką szpule, ale mogę sie mylic Pozdrówki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 wygląda jak skrzyżowanie metanium XT z Daiwa moim zdaniem to sredniaklasa rzutowa... do lajta raczej bedzie mu troche dalej. ale tak od tych 10 - a jak sie wyczuje maszyne to moze ciut nizej powinno sie DAĆ rzucac... moze nawet będzie to komfortowe... ale to tylko moje przypuszczenia. nie mialem jej maszyny w reku wiec ciezko coś dokladniej powiedziec... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 23 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Stycznia 2008 wygląda nieźle - niestety nic o nim nie mogę napisać.posiadam natomiast dwa młynki muchowe firmy Pflueger i muszą przyznać że zrobione są porządnie pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thymallus Opublikowano 25 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Stycznia 2008 Pod zamiszczonym adresem podoba mi się deska rozdzielcza z tej niedrogiej motorówki wędkarskiej. Podobna jak w sportowym samochodzie produkcji amerykańskiej z lat 60 powiedzmy w Cobrze. Super.Tego modelu kołowrotka nie znam ale miałem kiedyś takiego małego Pfluegera. Niestety nie sprawdził się. Łykał żyłkę pod szpulę, a to było bardzo denerwujące.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Pfluegera Presidenta widziałem jedynie w akcji. Porządna konstrukcja klasy średniej. Co do tej knstrukcji? Wygląda na prawdę świetnie ale dlatego, że produkowana w US będzie też w klasie M do wabików powyżej 10g. Zresztą dobre podsumowanie tego multika jest na stronie TT the ultimate balance of performance and price PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablos Opublikowano 26 Stycznia 2008 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Ok wielkie dzięki za wszelkie informacje Te podsumowanie to prawie jak z Revo S czy SX Warto wiedziec ze jest cos godnego polecenia za mniejsze pieniazki do cięższych wabików.Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TERMOS Opublikowano 26 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Stycznia 2008 Problem w tym ze to firma ktora nieopanowala jeszcze rynku i jak wszystko ..... nowe ,obce ,nieznane .A reszta to juz -przedstawicielstwo-hurtownia -sklep -(przedstawiciel jest wporzadku to i towar idzie ) sprzedawca ma dobra marze ,reklama kwitnie .Niezaleznie od marki niema sprzentu ktory jest wieczny ,wszystko sie kiedys posypie to tylko kwestja czasu .Firmy i firmy w jednych odsetek zepsutych modeli jest wyzszy w innych zas nizszy .Ja osobiscie na dzien dzisiejszy gdybym mial pod reka ten kolowrotek ,niechcial bym innego .Oczywiscie na lewa raczkie .Do tego plecionkie 0,40 jakis fajny kijaszek i jak to mowia koledzy na forum -GIT Wez tez tez pod uwagie gwarancje bo byc moze ten ktory trafi do Ciebie to ten np.tysieczny a rzezcz martwa i wlasnie mial sie zepsuc .Ale to tylko czarny scenarjusz tego oczywiscie niezycze .Na koniec tak jak kiedys napisal harvi- i jak mi znajomy polecal -wez ABU ma 10 lat gwarancji .Zreszta jak by niepolecic -mlynek wyglada super -i byc moze bedzie jedyny w kraju a Ja chetnie uslyszal bym opinie posiadacza juz po przejsciu przez poligon .pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 27 Stycznia 2008 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Stycznia 2008 Z tego co się orientuję (bo ostatnio taka sztuka przechodziła przez moje ręce) Revo S można już nawet kupić za 65 USD To jest dopiero cena. Ten Pflueger ma podwóny system hamowania (magnetyczny z odśrodkowym) stosoway w wielu konstrukcjach cabelas'a. PozdrawiamRemek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi