EdekDeBeściak Opublikowano 26 Października 2019 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Października 2019 Hej, czy ktoś ogarnia na tyle photoshopa lub innym program graficzny, żeby potrafił "przesunąć" ścianę do przodu na zdjęciu budynku? Ściana jest w podcieniu i chciałbym zobaczyć jak będzie wyglądał budynek z przesuniętą do przodu i wyrównaną z resztą frontu ścianą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwitek Opublikowano 30 Stycznia 2020 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Stycznia 2020 Polecam Lightroom Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qcyk Opublikowano 29 Grudnia 2021 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Grudnia 2021 Witam,czy używał toś DxO PureRaw do obróbki plików RAW i może coś na jego temat napisać ? Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karuzo27 Opublikowano 21 Września 2022 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 21 Września 2022 Cześć,czy znacie jakiś online / app na telefon program do rozmazania tła? Nowy soft iphone ma opcję całkowitego usunięcia tła i na zdjeciach z rybami działa całkiem nieźle ale ja chciałbym je tylko delikatnie rozmazać (z wiadomych przyczyn).Może być płatna ale nie miliony monet:) Najlepiej na App Store.Nie chodzi mi o zamazanie horyzontu czy szczególnych miejsc ale o całkowite rozmazanie tła. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pankracy74 Opublikowano 7 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Marca 2023 Ja próbowałem photoshopa, ale to jakiś dramat :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maciekg Opublikowano 12 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Poradzisz sobie w Snapseed Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karuzo27 Opublikowano 12 Marca 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 12 Marca 2023 Poradzisz sobie w Snapseed Tak, to prawda. Tam dość dobrze retuszuje się tło chociaż chyba brakuje opcji rozmazania tła głębią ostrości. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AdiMWP Opublikowano 24 Grudnia 2023 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Grudnia 2023 Lightroom od Adobe finalnie korzystam tylko i wyłącznie z niego. Program płatny, ale moje wymagania spełnia całkowicie. Jeśli się nie mylę można go używać również w okrojonej wersji bez subskrypcji, która pozwala na podstawową obróbkę zdjęć. IP 13 mini + Lightroom Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi