LASOTA1974 Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 (edytowane) Witam!Mam zamiar połowić w pażdzierniku esoxy w rejonie w/w zatoki.To w pobliżu znanych szkierów Św.Anny.Ciekaw jestem waszych opinii o tej miejscówce,może ktoś już tam łowił.Z góry dzięki za info.Pozdr. Edytowane 26 Sierpnia 2013 przez LASOTA1974 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zed69 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Spędziłem tam w sumie już miesiąc i w tym roku jadę znowu na kolejne 3 tygodnie. Zwłaszcza, ze namierzyłem sandacze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 28 Stycznia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Stycznia 2015 Spędziłem tam w sumie już miesiąc i w tym roku jadę znowu na kolejne 3 tygodnie. Zwłaszcza, ze namierzyłem sandacze.Witam, a można się spytać jak duże te sandacze tam pływają ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zed69 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Jesli nie zapomnę to powiem jak wrócę Na razie dużo maleństw. Ale tym razem poszperam poważnie na ogromnym blacie. Zapisy były obiecujące. Ostatnim razem moja koguciara do 25 gr nie dawała rady z pwoodu fal. Poprawiłem się cięższym nieco sprzętem i opowiem w połowie września pewnie. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Na Św. Annie 4-5 lat temu łowiliśmy osiemdziesiątki, także myślę że w wodzie są rozmiary zadowalające i na 100% trzycyfrowe pływają, kwestia aby wymacać twarde blaty bo to jednak ogrom wody... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kostom63 Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Cześć, no to już spore pieski Tomek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
malcz Opublikowano 24 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2015 Tak jest - zdecydowanie sympatyczne Zedy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
admin Opublikowano 30 Czerwca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2015 Jesli nie zapomnę to powiem jak wrócę Na razie dużo maleństw. Ale tym razem poszperam poważnie na ogromnym blacie. Zapisy były obiecujące. Ostatnim razem moja koguciara do 25 gr nie dawała rady z pwoodu fal. Poprawiłem się cięższym nieco sprzętem i opowiem w połowie września pewnie. I jak? Interesuje mnie to miejsce. Napiszesz trochę więcej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zed69 Opublikowano 22 Lipca 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Lipca 2015 Jak rzekłem, wracam w połowie września. W planach jest jeszcze październikowy wyjazd na jeden ze szkierów w okolicy samego Sztokholmu... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 29 Października 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 29 Października 2015 Jak rzekłem, wracam w połowie września. W planach jest jeszcze październikowy wyjazd na jeden ze szkierów w okolicy samego Sztokholmu...ponieważ zainteresował mnie temat... opowiadaj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi