Stopa Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Witam serdecznie potrzebuję Waszej pomocy w doborze multika do jerków. Przynety min. 20g maks 70g. Mam możliwość kupienia w dobrych cenach następujących młynków:1. Shimano Curado 201E72. Shimano Chronarch 201E62. Daiwa Luna 253 3. Abu Garcia Ambassadeur 5601JB Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mifek Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Luna !!! I konkurencja pozostaje daleeeeeeeeeeeeeeeko w tyle ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Ja wybieram 1 a następnie 2. Dla mnie w tej gramaturze niski profil za ciężki i niewygodny. A, i skorzystaj sobie z wyszukiwarki - było już trylion tematów w sprawie multików do jerkowania. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
peresada Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 jak luna to ja bym brał rozmiar 103. do takich jerków 253 za duża i za ciężka moim zdaniem.pozdrówka Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stopa Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 A wiecie coś o tym ABU? I czy Curado E7 wytrzyma 70g? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
godski Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Pod względem wytrzymałości, jakości wykonania i wieloma innymi pewnie tak. Dla mnie za małe przełożenie do jerków (nawój), mniej wygodna od niskich i cięższa. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rogalson Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Podaj jeszcze jakie są ich ceny to wszystko będzie jasne Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stopa Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 1. Shimano Curado 201E7 - 500 zł 2. Shimano Chronarch 201E6 - 650 zł 2. Daiwa Luna 253 - 600 zł 3. Abu Garcia Ambassadeur 5601JB - 450 zł Wszystkie młynki nowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Luna... 103w tym roku trochę połowiłem właśnie takimi przynętami (20-80g) i jest super, polecam!Może niski profil rzeczywiście trochę wygodniejszy ale... Luna ma "to coś" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pleciona Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Masz TU 103-kę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 luna setka prawie za mala jest, tzn. waska strasznie jest i gdzie tam kciuk polozyc? 200 to jest bardzo rozsadny rozmiar a 250 juz jest sporo szersza ...abu to z kolei duza betoniara, no chyba ze masz wielkie dlonie, to i abu sie nada ...a jak lubisz niski profil to obydwa shimi dadza rade ... patrzac na zagadnienie z punktu jakosci, to luna kladzie wszystkie podane na lopatki 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stopa Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Przy dwóch metrach nie narzekam na małe dłonie :-) Zależy mi bardzo na jakości i wytrzymałości konstrukcji gdyż nie lubię zmieniać sprzętu i chciałbym żeby parę ładnych lat posłużył mi ten multik a wędkuję przynajmniej 2-3 razy w tygodniu więc łatwego życia nie będzie miał :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pitt Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 1) luna i 2) curado Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jano Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Porównanie wielkości Luna 103 oraz 203 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stopa Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 A 253 jest dużo szersza od 203? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 (edytowane) Od lewej 103,203 i 253 szpulkii same multi Edytowane 26 Sierpnia 2013 przez jerry 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 zastanowilbym sie jeszcze nad 201dpv lub dhsv skoro piszesz o wiekszych ,lunie i abu,curado serii D pod wzgledem wytrzymalosci bije E na glowe Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stopa Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 NO tak ale seria D jest już chyba praktycznie nieosiągalna Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 http://www.thecommerce.es/epages/eb3833.sf/es_ES/?ObjectPath=/Shops/eb3833/Products/FF4969363560308 to taki przykladowy link, jak widac jeszcze mozna je gdzies wyrwac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 No disponible en estos momentos Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
didi Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 jerry znowu mnie zagina he he ,napisalem przykladowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stopa Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Czyli brak :-P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jerry Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Niestety z tymi curadziakami jest spory problem, zwłaszcza z DHSV. Jedyna szansa to rynek wtórny. Czasami na ebay sie pojawia taki rodzynek "brand new" ale cena...fiu fiu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
martek Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 (edytowane) Kolego mimo że sam Ci proponowałem chronarcha....... jak masz możliwosc kupic curadziaka 201 e 7 w stanie nowym za 500 zyla to nawet nie dumaj......... Edytowane 26 Sierpnia 2013 przez martek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Stopa Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Jedyne czego się obawiam (choć może bezpodstawnie) to grafitowe panele boczne... Jakoś metal do mnie bardziej przemawia... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi