Skocz do zawartości

Szukam opiekuna mojej bazy wędkarskiej w Szwecji

kamilm

Rekomendowane odpowiedzi

Witam,

otwieram bazę wędkarską w Szwecji i szukam pasjonaty wędkarstwa (w szczególności łowienie sandaczy i okonii), który pomógłby mi w tym wyzwaniu.

Wymagania mam zasadniczo cztery, jeżeli:

- kochasz łowienie, bez problemu spedzasz na wodzie naście godzin i nigdy nie masz dość, do tego wiesz co robisz i znasz się na nowoczesnym łowieniu i sprzęcie

- masz doświadczenie w obsłudze sprzętu pływającego i silników

- czujesz się na siłach wyegzekwowania ustalonych zasad obowiązujących na miejscu od naszych gości

- znasz na tyle angielski, że się dogadasz z tubylcami

to masz kwalifikacje!

Oferuje w zamian zajęcie jedyne w swoim rodzaju:
- kontakt ze świetnymi ludzmi
- możliwość rozwoju swojej pasji wędkarskiej
- rozwój !  (w planie dalsze bazy wędkarskie)

- wynagrodzenie

Osoby zainteresowane proszę o kontakt: kamilmWYTNIJTO@balony.pl

Pozdrawiam

Kamil Muszyński

Czuję,że skrzynka za kilka chwil będzie pękała w szwach :) 

Sam chętnie bym aplikował,gdyby umiejscowienie ogłoszenia było i innym dziale niż Cafe. Zalatuje prowokacją,takie psychiczne znęcanie się nad ludzmi głodnymi normalnych,wędkarskich wrażen... :)

Radek

"otwieram bazę wędkarską w Szwecji i szukam pasjonaty wędkarstwa "

szukanie pasjonaty (a nie pasjonata) sugeruje, ze ma byc to osoba plci zenskiej. Wiec moze skrzynka sie nie zapelni tak szybko jak sadzisz @fufi

"Pasjonata" to chyba taka duza pasjonat(ka). Czyli kobieta slusznych rozmiarow. Wymog sensowny jak na opiekuna bazy...

Pozdrawiam i powodzenia w projekcie

Guzu

Edytowane przez Guzu
  • Like 2

3000 €/m-c ??? To mam kandydata mojego sąsiada którego muszę się pozbyć. ;-)

Myśle, ze jak nie ustosunkowany (sąsiad) to za 3000e mógłbys znaleźć kogos kto go zastrzeli lub zatłucze bejsbolem

U.

P.S.: Dla mniej kumatych i tych co czytaja w pracy szukając terrorystow, kiboli i innych potencjalnych nastepcow p. Premiera  wyjaśniam, z to żart :P  

• Like 1