kamilm Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Witam,otwieram bazę wędkarską w Szwecji i szukam pasjonaty wędkarstwa (w szczególności łowienie sandaczy i okonii), który pomógłby mi w tym wyzwaniu.Wymagania mam zasadniczo cztery, jeżeli:- kochasz łowienie, bez problemu spedzasz na wodzie naście godzin i nigdy nie masz dość, do tego wiesz co robisz i znasz się na nowoczesnym łowieniu i sprzęcie- masz doświadczenie w obsłudze sprzętu pływającego i silników- czujesz się na siłach wyegzekwowania ustalonych zasad obowiązujących na miejscu od naszych gości- znasz na tyle angielski, że się dogadasz z tubylcamito masz kwalifikacje! Oferuje w zamian zajęcie jedyne w swoim rodzaju:- kontakt ze świetnymi ludzmi- możliwość rozwoju swojej pasji wędkarskiej- rozwój ! (w planie dalsze bazy wędkarskie)- wynagrodzenie Osoby zainteresowane proszę o kontakt: kamilmWYTNIJTO@balony.pl PozdrawiamKamil Muszyński Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fufi_olsztyn Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Czuję,że skrzynka za kilka chwil będzie pękała w szwach Sam chętnie bym aplikował,gdyby umiejscowienie ogłoszenia było i innym dziale niż Cafe. Zalatuje prowokacją,takie psychiczne znęcanie się nad ludzmi głodnymi normalnych,wędkarskich wrażen... Radek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 26 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Sierpnia 2013 (edytowane) "otwieram bazę wędkarską w Szwecji i szukam pasjonaty wędkarstwa " szukanie pasjonaty (a nie pasjonata) sugeruje, ze ma byc to osoba plci zenskiej. Wiec moze skrzynka sie nie zapelni tak szybko jak sadzisz @fufi"Pasjonata" to chyba taka duza pasjonat(ka). Czyli kobieta slusznych rozmiarow. Wymog sensowny jak na opiekuna bazy...Pozdrawiam i powodzenia w projekcie Guzu Edytowane 26 Sierpnia 2013 przez Guzu 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 30 Sierpnia 2013 Radek jest wyraźnie napisane, że trzeba się znać 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
francisco scaramanga Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 3000 €/m-c ??? To mam kandydata mojego sąsiada którego muszę się pozbyć. ;-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ugly Opublikowano 7 Września 2013 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 7 Września 2013 3000 €/m-c ??? To mam kandydata mojego sąsiada którego muszę się pozbyć. ;-)Myśle, ze jak nie ustosunkowany (sąsiad) to za 3000e mógłbys znaleźć kogos kto go zastrzeli lub zatłucze bejsbolemU.P.S.: Dla mniej kumatych i tych co czytaja w pracy szukając terrorystow, kiboli i innych potencjalnych nastepcow p. Premiera wyjaśniam, z to żart 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi