rocky Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Grudnia 2005 Jak już mam trochę spokoju na dyżurku i dorwałem się do sieci to zagaję.Jak wyglądają wasze początki sezonu trociowego-ulubione wędki,przynęty,rzeki,miejsca,techniki etc.Mnie jak zwykle o tej porze roku zaczyna narastać trociowa gorączka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rognis_oko Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Dobre. Tylko szkoda, że łosiek poszedł sobie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
0 rocky Opublikowano 2 Stycznia 2006 Autor Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Stycznia 2006 Też żałowałem bo tamten zezon mógłbym nazwać sezonem małych ryb-na sztuki to nieźle bo praktycznie na każdej wyprawie miałem rybe ale rozmiarówka od 41 do 57 nie licząc jednej 70-ki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pytanie
rocky
Jak już mam trochę spokoju na dyżurku i dorwałem się do sieci to zagaję.Jak wyglądają wasze początki sezonu trociowego-ulubione wędki,przynęty,rzeki,miejsca,techniki etc.Mnie jak zwykle o tej porze roku zaczyna narastać trociowa gorączka.
Top użytkownicy dla tego pytania
16
9
7
6
Popularne dni
22 Gru
9
27 Gru
6
23 Gru
6