Skocz do zawartości

Pracownia Fishing Center opinie

Friko

Rekomendowane odpowiedzi

Michał, ale jak to rozumieć? CD od półtora roku nie wytwarza żadnych blanków, tylko mozolnie przygotowuje i udoskonala nowe, które nie wiadomo kiedy zacznie produkować??

Produkcja niektórych serii oraz niektórych modeli blanków zostały zakończone , ale jest jeszcze ich trochę w niektórych miejscach - najwięcej u RUSKICH i są w ciągłej sprzedaży. Jest jedno ale, cena powala i nie ma pewności na obecną chwilę czy  kasy nie wessie.

Na stronie oficjalnej CD też są dalej oferowane wraz z próbkami NOWYCH serii. Zamknięto definitywnie natomiast "piekarnię" u żółtych i produkcja ponoć (tu nie ma potwierdzenia w 100%) wróciła na stary ląd NZ

Edytowane przez miramar69

Pytanie do użytkowników lub osób, które miały do czynienia z blankami: XST1025 RX 8 i IST 1025F RX7. Czy, któryś z nich sprosta kopycie Relaxa nr 5 na maksymalnie 15 gramowej główce? albo jakie jest ich maksimum?

Edytowane przez 000kamyk000

Ja miałem ta wędkę tylko raz narazie na rybach... ale wydaje mi się ze 3 cale plus 25 gram to już max kopyto 5' trochę waży więcej ..pisze o xst 1025f... ale blank świetny. Każdy kontakt z czymś pod wodą czuć super w ręce

Edytowane przez Tomasz eS

Michał, ale jak to rozumieć? CD od półtora roku nie wytwarza żadnych blanków, tylko mozolnie przygotowuje i udoskonala nowe, które nie wiadomo kiedy zacznie produkować??

Na cos podobnego wychodzi,przynosili fabrykę, były jakieś głosy, ze musieli zarobić na morskich by ruszyć z innymi, pózniej miały być dostępne ale ich nie widać.

Te co sprzedają to wszystko stare z tego co wiem. Johansson ma dziwne podejście do biznesu, którego ja nie rozumiem ale jak widać nawet po forum maja duże grono fanów, którzy jak znam życie je zakupia jak tylko bedą dostępne zaś o żadne teorie spiskowe akurat FC bym nie posadzal :)

Bujo

P.S. Wiem trochę wiecej niż napisałem ale to prywatne rozmowy.

A ja robiłem zakupy 6.05...

Ja zakupiłem blank 8.05.2014r. w F.C lecz żadnego upustu nie dostałem przysłano mi blank w normalnej cenie.

Trochę nieładnie  skoro promocja jest od 08.05. upust powiniwen być uwzględniony ale niestety nie został..

Przeżyje te 78 zł ale niesmak jednak pozostał.

Mnie osobiscie C.D. nie interesuja kompletnie, za drogie, za szybkie, za sztywne i jakies takie hmmm, dziwne  :P . W tamtym roku promocja na Batsony wynosila 20 %, w tym 30, to ja jeszcze poczekam ze dwa lata i bedzie malina  ;) .

Oby życia Ci nie brakło na oczekiwania promocyjne :) .

Edytowane przez Jozi
  • Like 2