karolkrause Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 No i zdecydowałem się na tego REVS 72UL zobaczymy jak przyjdzie blank to wtedy ponaginamy i bedzie mniej więcej wiadomo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 (edytowane) Ja też chyba cosik wybiorę z tego BATSONA (mimo że nie pałam uczuciem) ,ale za taką kasę się opłaca potrenować "ukręcanie" . Edytowane 14 Maja 2014 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 (edytowane) Michał, ale jak to rozumieć? CD od półtora roku nie wytwarza żadnych blanków, tylko mozolnie przygotowuje i udoskonala nowe, które nie wiadomo kiedy zacznie produkować??Produkcja niektórych serii oraz niektórych modeli blanków zostały zakończone , ale jest jeszcze ich trochę w niektórych miejscach - najwięcej u RUSKICH i są w ciągłej sprzedaży. Jest jedno ale, cena powala i nie ma pewności na obecną chwilę czy kasy nie wessie.Na stronie oficjalnej CD też są dalej oferowane wraz z próbkami NOWYCH serii. Zamknięto definitywnie natomiast "piekarnię" u żółtych i produkcja ponoć (tu nie ma potwierdzenia w 100%) wróciła na stary ląd NZ Edytowane 14 Maja 2014 przez miramar69 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Zapomnijcie o spin bassach z RX8. Wywiało... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Karwa taka promocja to powinna być 24/7/365 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Zapomnijcie o spin bassach z RX8. Wywiało... Zależy które Xsb 842 dostępny jest Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
000kamyk000 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 (edytowane) Pytanie do użytkowników lub osób, które miały do czynienia z blankami: XST1025 RX 8 i IST 1025F RX7. Czy, któryś z nich sprosta kopycie Relaxa nr 5 na maksymalnie 15 gramowej główce? albo jakie jest ich maksimum? Edytowane 14 Maja 2014 przez 000kamyk000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 (edytowane) Ja miałem ta wędkę tylko raz narazie na rybach... ale wydaje mi się ze 3 cale plus 25 gram to już max kopyto 5' trochę waży więcej ..pisze o xst 1025f... ale blank świetny. Każdy kontakt z czymś pod wodą czuć super w ręce Edytowane 14 Maja 2014 przez Tomasz eS Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 XST1025F da radę bez problemu, a jego maksimum, to faktycznie do 25g + 3 cale. Ten blank zdecydowanie polecam - wyjątkowo udany 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
000kamyk000 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Dzięki za szybką odpowiedź Tomasz eS i Fatso! Jeszcze jedno czy patyk na ww blanku to dobry pomysł na szczupaka? chodzi mi o amortyzację? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Dzięki za szybką odpowiedź Tomasz eS i Fatso! Jeszcze jedno czy patyk na ww blanku to dobry pomysł na szczupaka? chodzi mi o amortyzację? Pytanie na jakiej lince będziesz łowił? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
000kamyk000 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 (edytowane) Plecionka. Zapomniałem dodać bo praktycznie łowię tylko przy użyciu linki tego rodzaju. Zresztą żyłka wiele wybacza. Edytowane 14 Maja 2014 przez 000kamyk000 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Ten blank, to nie jest sztywna pała ale i nie miękka klucha Do plećki nada się spokojnie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 dokładnie tak, bardzo cieplutki blank... do tego ładnie sie wygina 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Michał, ale jak to rozumieć? CD od półtora roku nie wytwarza żadnych blanków, tylko mozolnie przygotowuje i udoskonala nowe, które nie wiadomo kiedy zacznie produkować??Na cos podobnego wychodzi,przynosili fabrykę, były jakieś głosy, ze musieli zarobić na morskich by ruszyć z innymi, pózniej miały być dostępne ale ich nie widać. Te co sprzedają to wszystko stare z tego co wiem. Johansson ma dziwne podejście do biznesu, którego ja nie rozumiem ale jak widać nawet po forum maja duże grono fanów, którzy jak znam życie je zakupia jak tylko bedą dostępne zaś o żadne teorie spiskowe akurat FC bym nie posadzal Bujo P.S. Wiem trochę wiecej niż napisałem ale to prywatne rozmowy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Za mało CD kupujemy ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
neo72 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 A ja robiłem zakupy 6.05...Ja zakupiłem blank 8.05.2014r. w F.C lecz żadnego upustu nie dostałem przysłano mi blank w normalnej cenie.Trochę nieładnie skoro promocja jest od 08.05. upust powiniwen być uwzględniony ale niestety nie został..Przeżyje te 78 zł ale niesmak jednak pozostał. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Raczej niesmak pozostaje po Twoim wpisie - witamy kolege i zapraszamy TU http://jerkbait.pl/topic/29579-powitanie-na-jerkbaitpl/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kot Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Mnie osobiscie C.D. nie interesuja kompletnie, za drogie, za szybkie, za sztywne i jakies takie hmmm, dziwne . W tamtym roku promocja na Batsony wynosila 20 %, w tym 30, to ja jeszcze poczekam ze dwa lata i bedzie malina . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Witam, Teoriom spiskowym mówimy zdecydowane NIE Właśnie dostałem maila od CD, Blue Rapidy maja być dostępne w magazynie 24 czerwca, reszta mniej wiecej w podobnym czasie, nad częścią jeszcze pracują by spełniły kryteria. Jak ktoś nie wierzy to mogę udostępnić kopie. Bujo 5 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 (edytowane) Mnie osobiscie C.D. nie interesuja kompletnie, za drogie, za szybkie, za sztywne i jakies takie hmmm, dziwne . W tamtym roku promocja na Batsony wynosila 20 %, w tym 30, to ja jeszcze poczekam ze dwa lata i bedzie malina .Oby życia Ci nie brakło na oczekiwania promocyjne . Edytowane 15 Maja 2014 przez Jozi 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Mnie osobiscie C.D. nie interesuja kompletnie, za drogie, za szybkie, za sztywne i jakies takie hmmm, dziwne Fakt, same wady 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Fakt, same wady Jeszcze kolor brzydki . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Czepiacie się nie wszystkim pasują te x fasty, które "tną z kilometra" zanim sandacz zaciśnie paszczę a czuć go na kiju gdy zbliży się na metr od wabika Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 15 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2014 Skądże, staram się tylko unikać błędów generalizacji... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi