stefan_m Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 @Fatso, tak jak napisałeś. Bardzo fajny, uniwersalny badyl . Dzięki za opinie. Zamówiony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 @Fatso, tak jak napisałeś. Bardzo fajny, uniwersalny badyl . Dzięki za opinie. Zamówiony Ba! Wiem, że fajny. Jeszcze fajniejszy był XST1084F, ale już go nie robią Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 A co powiecie o IST 993F Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Fatso Opublikowano 22 Stycznia 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Stycznia 2017 Ja go nie lubię. Moim zdaniem jest zbyt sztywny, ale ma wielu zwolenników. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopez77m Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Witam.Minęło troszku czasu od wprowadzenia customa ,więc może koledzy napiszą coś na temat NFC REV4.Jakie macie spostrzeżenia itd, każda informacja będzie bardzo cenna.Myślę o nim pod kątem sandacza 8-15g + Rlax 2,5'' ,3” Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 17 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 17 Lutego 2017 Dół to nawet od 6gr + 3 całe jest ok. Górą mniej więcej tak jak napisałeś. Poza tym za bardzo nie pomogę bo nieobłowiłem go wystarczająco. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 (edytowane) Proszę bardzo jaka piękna oferta z Japanii .http://www.fishingcenter.com.pl/blanki/just-ace Fatso obmacałbyś co to za cudo Ireneusz sprowadził . Edytowane 25 Lutego 2017 przez Jozi 6 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz W Opublikowano 25 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2017 A co powiecie o IST 993F Mam i jak dla mnie ideał pstrągowy powyżej 2,5 m . 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 pierwsze patyki już są Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Łukasz 24 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Napisz coś więcej:-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
homax Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Proszę bardzo jaka piękna oferta z Japanii .http://www.fishingcenter.com.pl/blanki/just-ace Fatso obmacałbyś co to za cudo Ireneusz sprowadził .Widziałem te blanki w FC. Duża oferta, świetna jakość, trochę konkurencyjna dla Matagi moim zdaniem. Są nareszcie wklejki dłuższe niż 2m .. Kolor może lekko kontrowersyjny - biały.. ale to kwesta upodobań.. Będę się musiał przyzwyczaić A propos ,, Do białego blanku do jaki kolor omotek konweniuje? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Białe i będzie super Pozdrawiam, Tomasz 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kogut Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Biały jedwab i będzie wyglądać ,jakby sam lakier był na przelotce. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
smudek Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 niebieski fluo, metalic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 (edytowane) Biały jedwab i będzie wyglądać ,jakby sam lakier był na przelotce.I to jest kapitalna sprawa. Mam coś podobnego, na jednym z kijków. Edytowane 26 Lutego 2017 przez popper 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 (edytowane) To powinno być mega na łódkę tylko cena blanku taka sobie AMI-element szczytowy z pełnego włókna grafitowego, kolor czarny mat.Model Długość Ilość Cz. Cw.(g) Linka (lb) Szczyt/Dół (mm)/(mm) Waga (g) Akcja Moc CenaAMI682S 2,07 2 0,3-9,0 0,8-6 0,8/13,0 41 X/Fast UL 960,00.- Edytowane 26 Lutego 2017 przez Jozi 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MARIUSZ 69 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Tak z opisu to zapowiada się bardzo ciekawie, właśnie ta cena .Strasznie ciekaw jestem tego blanku i czy faktycznie startuje od tych 0,3 . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 No, szczytóweczka 0,8mmm jak igła. Musi być mega kosa. Pod okunia Panie na letko, sama poezja . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 (edytowane) To powinno być mega na łódkę tylko cena blanku taka sobie AMI-element szczytowy z pełnego włókna grafitowego, kolor czarny mat.Model Długość Ilość Cz. Cw.(g) Linka (lb) Szczyt/Dół (mm)/(mm) Waga (g) Akcja Moc CenaAMI682S 2,07 2 0,3-9,0 0,8-6 0,8/13,0 41 X/Fast UL 960,00.- Jak uzbroisz to i pewnie ja się dam skusić.Cena blanku '' taka sobie'' ale może warto? Edytowane 26 Lutego 2017 przez januszz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Mocno zbieżny blank. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
januszz Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 Mocno zbieżny to plus ale ta waga 41g przy tej długości blanku(2,07) to również ''taka sobie'' Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 To przez pełna szczytówke... Coś za coś Pozdrawiam, Tomasz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 fantastyczne blanki itd..... dobrze że opinia się zmienia jakoby wklejka to g... które i tak musi strzelić i się do niczego nie nadaje..... dobrze, że FC troszkę ruszyło z duchem czasu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
popper Opublikowano 26 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 26 Lutego 2017 I za wklejkę 960zł. Za blank? Noooooo. Wypas ale nie dla wszystkich 3 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 27 Lutego 2017 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 27 Lutego 2017 Połącznie typu put-in, pełna węglowa szczytówka.... wiec jaka to wklejka?Donik o dużej średnicy w dole, solidnych sciankach, czesc szczytowa sztywna, nie rozlatana choć jak włos, całość o płynnycm ugięciu, choć top działa na zasadzie kiwaka od podlodówki. Można holować półmetrowe okonie i metrowe szczupaki Takie cudo ! 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi