saw Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Na forum FC jest taka informacja zamieszczona przez P.Irka. http://www.fishingcenter.com.pl/forum/viewtopic.php?f=1&t=740Dzięki! Swoją drogą to dziwne. Wiosenna promocja, promocja firmy która trochę tajna nie jest ogłoszona na stronie firmowej np. w "aktualności" a na forum. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
guciolucky Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Sławek przecież jutro i tak zadzwonisz do FC :-) Czuję, że przy okazji zlecisz sklejenie kilku nowych sztukasów :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
saw Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Lubię batsonki, nawet coś bym ukręcił, ale chyba jakoś nie mam pomysłu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Ostatnio tak było z blankami CD i już ich nie ma wcale mimo że są nadal produkowane. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 13 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2014 Ostatnio tak było z blankami CD i już ich nie ma wcale mimo że są nadal produkowane.Z tym produkowaniem to bym nie przesadzal. O Batsona nie ma co sie bać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Cholera, ja 2 tygodnie temu brałem rx6. Jak bym wiedział o promocji to poczekałbym i wziąłbym za tą kase rx8 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 I zamiast łowić piłbyś browara przez dwa tygodnie? Dokup teraz, kijki zawsze się przydadzą. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Wojtek, przez te dwa tygodnie za dużo sie nie nałowiłem Dzisiaj lece. Jak zarobie pare groszy to zdecyduje sie na jakiegoś rx8 w wersji full Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Leć, rdzawce tęsknią. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Mam nadzieje A ta promocja to nie jest tak że poprostu kończą tą dotychczasową produkcje? Tak jak z CD? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
woblerwz Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 I znikną? Raczej nie. Wchodza nowe modele z tego co wiem ale niespodzianek w stylu CD, Shikari, ATC nie powinno być. Dawno nic o Batsonie nie było, ciągle Phenixy , MHX-y, Blaasy się przewijały a teraz skoczy sprzedaz. I o to w tym chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Korczas Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Witam!!!Panowie a do kiedy ta promocja??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Sam pewnie ze dwa blanki wezmę wolne Promocja juz chyba trwa od 08.05 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Witam!!!Panowie a do kiedy ta promocja???Wyprzedaż będzie trwać do wyczerpania zapasów lub do ogłoszenia zakończenia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 I znikną? Raczej nie. Wchodza nowe modele z tego co wiem ale niespodzianek w stylu CD, Shikari, ATC nie powinno być. Dawno nic o Batsonie nie było, ciągle Phenixy , MHX-y, Blaasy się przewijały a teraz skoczy sprzedaz. I o to w tym chodzi.Wojtku ruch w interesie być musi.Witam!!!Panowie a do kiedy ta promocja???Pewnie do wyczerpania zapasów w kraju i za oceanem . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karolkrause Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 (edytowane) Ciekawe jak bedzie z gwarancją.W poprzednich wyprzedażach sprzedawane blanki nie były nią objęte. Czy ktoś z kolegów macał moze blank REVS72MLCzy bedzie to się nadawało do lekkiego łowienia okoni itp. Edytowane 14 Maja 2014 przez Karol Krause Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Cholera, ja 2 tygodnie temu brałem rx6. Jak bym wiedział o promocji to poczekałbym i wziąłbym za tą kase rx8 A ja robiłem zakupy 6.05... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Jeśli nie miałyby gwarancji to myśle że by to napisali Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fish28 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 A ja robiłem zakupy 6.05...A to peszek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 A ja lecę po rx8 2.9 do 10g 378 zeta w promocji Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciiech Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 A ja bym inaczej opisał mój problem... 1 x rx8 cxy 2 x rx7? cóż za straszny dylemat. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Forecast Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Z tym produkowaniem to bym nie przesadzal. O Batsona nie ma co sie bać http://www.cdrods.co.nz/products/category/287/rod-blanks Napisz do nich jak nie wierzysz. Wszystkie modele blanków mają w sprzedaży ciągłej. A Pan Irek spławia wszystkich że blanki będą za 6 miesięcy i tak to trwa już ponad rok. Chyba zbyt dużo reklamacji było i się nie kalkulowało ich posiadać w zbrojowni. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
StCroix Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Ciekawe jak bedzie z gwarancją.W poprzednich wyprzedażach sprzedawane blanki nie były nią objęte. Czy ktoś z kolegów macał moze blank REVS72MLCzy bedzie to się nadawało do lekkiego łowienia okoni itp. trudno powiedzieć (choć zgaduję, blanku nie znam). "wystrugałem" sobie kijek na REVS68UL i muszę powiedzieć, że kij jest niedoszacowany. niby 6lb, niby 1/32 - 3/16oz. w dole dobrze gra już od 2g. + gumka, w górze może więcej niż wynika z opisu. jakieś 10g. + ogumienie ogarnie. spodobał mi się ten kijek, postanowiłem więc zakupić odrobinę dłuższego UL'a (REVS72UL), a i uzbroić go inaczej, tzn. system KR (krótszy tradycyjnie w Y'grekach z L'kami). sam blank jest jakby szybszy, bardziej szczytowy i z całą pewnością niedoszacowany. co tak naprawdę potrafi okaże się niebawem. na sucho śmiem przypuszczać, że zagra od 3-4, może nawet 2 gramów (co cieszyłoby mnie niezmiernie), po 10-12. jak tylko dotrze przesyłka z BRC (parę rzeczy potrzebnych do tego projektu) powiem coś więcej. nie żebym chciał kogoś wprowadzić w błąd, ot moje subiektywne odczucia dotyczące posiadanych blanków.na temat blanku z zapytania sam chętnie poczytam jeśli ktoś posiada i opisze. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 http://www.cdrods.co.nz/products/category/287/rod-blanks Napisz do nich jak nie wierzysz. Wszystkie modele blanków mają w sprzedaży ciągłej. A Pan Irek spławia wszystkich że blanki będą za 6 miesięcy i tak to trwa już ponad rok. Chyba zbyt dużo reklamacji było i się nie kalkulowało ich posiadać w zbrojowni. Uwierz mi, ze Pan Irek jest pierwsza osoba, ktorej zalezy na tym by CD byly w ciaglej sprzedazy. Jakby to co piszesz bylo prawda to np. @psulek by je juz dawno sciagnal i sprzedawal na forum. Bujo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tpe Opublikowano 14 Maja 2014 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 14 Maja 2014 Uwierz mi, ze Pan Irek jest pierwsza osoba, ktorej zalezy na tym by CD byly w ciaglej sprzedazy. Jakby to co piszesz bylo prawda to np. @psulek by je juz dawno sciagnal i sprzedawal na forum. Bujo Michał, ale jak to rozumieć? CD od półtora roku nie wytwarza żadnych blanków, tylko mozolnie przygotowuje i udoskonala nowe, które nie wiadomo kiedy zacznie produkować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi