Skocz do zawartości

Pracownia Fishing Center opinie

Friko

Rekomendowane odpowiedzi

Na forum FC jest taka informacja zamieszczona przez P.Irka.

http://www.fishingcenter.com.pl/forum/viewtopic.php?f=1&t=740

Dzięki! Swoją drogą to dziwne. Wiosenna promocja, promocja firmy która trochę tajna :D nie jest ogłoszona na stronie firmowej np. w "aktualności" a na forum. 

I znikną?  Raczej nie. Wchodza nowe modele z tego co wiem ale niespodzianek w stylu CD, Shikari, ATC  nie powinno być. Dawno nic o Batsonie nie było, ciągle Phenixy , MHX-y,  Blaasy się przewijały a teraz skoczy sprzedaz. I o to w tym chodzi.

Wojtku ruch w interesie być musi.

Witam!!!Panowie a do kiedy ta promocja???

Pewnie do wyczerpania zapasów w kraju i za oceanem :) .

Ciekawe jak bedzie z gwarancją.

W poprzednich wyprzedażach sprzedawane blanki nie były nią objęte.

Czy ktoś z kolegów macał moze blank REVS72ML

Czy bedzie to się nadawało do lekkiego łowienia okoni itp.

Edytowane przez Karol Krause

Z tym produkowaniem to bym nie przesadzal. O Batsona nie ma co sie bać :)

http://www.cdrods.co.nz/products/category/287/rod-blanks

Napisz do nich jak nie wierzysz. Wszystkie modele blanków mają w sprzedaży ciągłej. A Pan Irek spławia wszystkich że blanki będą za 6 miesięcy i tak to trwa już ponad rok. Chyba zbyt dużo reklamacji było i się nie kalkulowało ich posiadać w zbrojowni.

Ciekawe jak bedzie z gwarancją.

W poprzednich wyprzedażach sprzedawane blanki nie były nią objęte.

Czy ktoś z kolegów macał moze blank REVS72ML

Czy bedzie to się nadawało do lekkiego łowienia okoni itp.

trudno powiedzieć (choć zgaduję, blanku nie znam). "wystrugałem" sobie kijek na REVS68UL i muszę powiedzieć, że kij jest niedoszacowany. niby 6lb, niby 1/32 - 3/16oz. w dole dobrze gra już od 2g. + gumka, w górze może więcej niż wynika z opisu. jakieś 10g. + ogumienie ogarnie. spodobał mi się ten kijek, postanowiłem więc zakupić odrobinę dłuższego UL'a (REVS72UL), a i uzbroić go inaczej, tzn. system KR (krótszy tradycyjnie w Y'grekach z L'kami). sam blank jest jakby szybszy, bardziej szczytowy i z całą pewnością niedoszacowany. co tak naprawdę potrafi okaże się niebawem. na sucho śmiem przypuszczać, że zagra od 3-4, może nawet 2 gramów (co cieszyłoby mnie niezmiernie), po 10-12. jak tylko dotrze przesyłka z BRC (parę rzeczy potrzebnych do tego projektu) powiem coś więcej.

nie żebym chciał kogoś wprowadzić w błąd, ot moje subiektywne odczucia dotyczące posiadanych blanków.

na temat blanku z zapytania sam chętnie poczytam jeśli ktoś posiada i opisze.

• Like 1

http://www.cdrods.co.nz/products/category/287/rod-blanks

Napisz do nich jak nie wierzysz. Wszystkie modele blanków mają w sprzedaży ciągłej. A Pan Irek spławia wszystkich że blanki będą za 6 miesięcy i tak to trwa już ponad rok. Chyba zbyt dużo reklamacji było i się nie kalkulowało ich posiadać w zbrojowni.

Uwierz mi, ze Pan Irek jest pierwsza osoba, ktorej zalezy na tym by CD byly w ciaglej sprzedazy. Jakby to co piszesz bylo prawda to np. @psulek by je juz dawno sciagnal i sprzedawal na forum.

Bujo

Uwierz mi, ze Pan Irek jest pierwsza osoba, ktorej zalezy na tym by CD byly w ciaglej sprzedazy. Jakby to co piszesz bylo prawda to np. @psulek by je juz dawno sciagnal i sprzedawal na forum.

Bujo

Michał, ale jak to rozumieć? CD od półtora roku nie wytwarza żadnych blanków, tylko mozolnie przygotowuje i udoskonala nowe, które nie wiadomo kiedy zacznie produkować??