Skocz do zawartości

Pracownia Fishing Center opinie

Friko

Rekomendowane odpowiedzi

• 2 tygodnie później...

Dzień dobry,

Przeglądając posty dotyczące naszej pracowni uznałem, że potrzebne są wyjaśnienia z mojej strony ponieważ kilka z nich zawiera błędne informacje.

Odnośnie Batson Enterprises, Inc.:

Zakończyła się wiosenna promocja na blanki Batsona. W imieniu Batson Enterprises, Inc. i moim dziękuję wszystkim  osobom które uczestniczyły w promocji i zakupiły same blanki lub pozostawiły je do montażu w naszej pracowni. Jeżeli chodzi o ofertę tej firmy nic mi nie wiadomo o zaprzestaniu produkcji dotychczas oferowanych blanków. Natomiast wiem, że w drugiej połowie roku pojawią się nowe blanki pod nazwą IMMORTAL oraz ETERNITY NANO. Pierwsza dostawa przewidziana jest na przełomie lipca i sierpnia. Nie znam jeszcze specyfikacji i cen.

Odnośnie Composite Developments Nz. Ltd.:

Produkcja blanków nie wraca z powrotem do NZ. Po bardzo długim okresie przerwy została rozpoczęta produkcja nowych blanków. Jest już wykonanych kilka modeli Blue Rapid które przyjadą do Polski najpóźniej do 15 czerwca. Następne modele są już w produkcji.  Aktualna zatwierdzona oferta jest zamieszczona na naszej stronie. W tej dostawie znajdą się również blanki Blue Rapid, XLS i Taiaha ze starej produkcji oraz wzory blanków z produkcji nowej. Będzie łącznie kilkadziesiąt sztuk które będziemy sprzedawać  po bardzo atrakcyjnych cenach. Myślę, że to będzie dobra propozycja dla koneserów i kolekcjonerów. Pełną specyfikację i ceny zamieścimy na forum FC po tym, jak dostawa będzie już w naszym magazynie.

Odnośnie Fishing Center:

W powyższym temacie pojawiły się stwierdzenia, że jakoby w FC montuje się wyłącznie wędziska w tradycyjnym, standardowym wykonaniu. Wypacza to obraz naszej firmy i dlatego postanowiłem uruchomić na stronie galerię zdjęć. Zdjęcia które są tam aktualnie zamieszczone to kilka wędzisk które zostały u nas zmontowane w przeciągu kilku ostatnich dni. Galeria będzie sukcesywnie aktualizowana o nowe, ciekawe wykonania.

Pozdrawiam,

Ireneusz Matuszewski

• Like 17

Wierz mi, że Orka Concept też była bardzo ciekawa; w życiu bym nie powiedział, że to taki niski moduł. Jedną sztukę Nano Concept (2,75 H albo nawet XH) użytkuje Harry: bardzo szybki blank, z delikatnym szczytem i płynną progresją ugięcia. Jeżeli serie produkcyjne będę podobne, to... będzie się działo. Szczególnie, że będzie sporo nie za bardzo do tej pory obecnych na rynku dwuskładów w długościach 2,30-2,45.

Po rozmowie z panem IRKIEM (obecnie nie przeszkadzać bo łowi rybki) w połowie tego miesiąca blanki CD z NOWEJ jak i STARYCH serii będą dostępne w sprzedaży. Chyba już  nie będzie strachu co do wędzisk i blanków firmy CD ;) oferowanych z rynku wtórnego i nie tylko.

Edytowane przez miramar69
  • Like 2

Po rozmowie z panem IRKIEM (obecnie nie przeszkadzać bo łowi rybki) w połowie tego miesiąca blanki CD z NOWEJ jak i STARYCH serii będą dostępne w sprzedaży. Chyba już  nie będzie strachu co do wędzisk i blanków firmy CD ;) oferowanych z rynku wtórnego i nie tylko.

Piszesz o ''STARYCH'' - co masz na mysli tz jakie dokładnie blanki???

http://www.fishingcenter.com.pl/composite_developments_blanki_spinningowe.php

No koledzy nadchodzi nowe :) .

Jak patrzę na ex nano, ślinka cieknie w takich drobnych za blank :) .

Oj będzie się działo :rolleyes: .

Jozi,

Mialem przez chwile wedke okolo 2.40 do 35 gram,20 lbs,  wygladala jak 12 lbs, power, ugiecie bylo na niespotykanym poziomie, dawno nic nie zrobilo na mnie takiego wrazenia, tym moglbym smialo lowic sandacze z opadu uzywajac zylki. 

Jak chcesz to sam ci zrobie cos takiego na rezonansie, to wedlug mnie swiatowy top w najlepszym wydaniu, wszystkie feniksy zamienia sie w proch z jakiego powstaly :) 

Bujo

• Like 5

"Uwolnić Orkę" dobrze mi się kojarzy ;)

Też czekam na więcej info.Jakoś do tych CDBLR mam ogromny sentyment.

U mnie łowi od kleni po sandacze B)

Miałem ograniczyc wydatki w tym roku na sprzęt :D

Najlepsza metoda na ograniczenie wydatkow, jest kupienie jednorazowo wszystkiego co sie w glowie miesci.

Potem jest blogi spokoj...przez jakis czas ;)

Jozi,

Mialem przez chwile wedke okolo 2.40 do 35 gram,20 lbs, wygladala jak 12 lbs, power, ugiecie bylo na niespotykanym poziomie, dawno nic nie zrobilo na mnie takiego wrazenia, tym moglbym smialo lowic sandacze z opadu uzywajac zylki.

Jak chcesz to sam ci zrobie cos takiego na rezonansie, to wedlug mnie swiatowy top w najlepszym wydaniu, wszystkie feniksy zamienia sie w proch z jakiego powstaly :)

Bujo

Bujo a jak u nich z akcja ? Na stronie mod - fast a w rzeczywistosci ?