Artek Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Od razu kijki z FC są bee... A jak ktoś puści takiego na giełdzie za pół ceny, to by się pozabijali, żeby go nabyć. 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 (edytowane) Rozumiem, ze byly takie zajebiste i tak wspaniale, ze musiales posprzedawac bo za dobre byly dla ciebie zas idealem sa bistmastery z pierwszej seri? Moze tez przypomnisz kolegom na czym polegal problem z gwarancja w FC bo z tego co ja pamietam to dales dupy wysylajac komus wedke na sprzedaz bez ubezpieczenia i niestety kurier ja polamal. Nie, Panie Bitrut, nie były za dobre dla mnie. Po prostu mi nie pasowały. Dlatego je sprzedałem. I zwróć uwagę, ze ja pisze o wykonaniu kija, a nie o jego pracy i przypasowaniu. Dupy to Ty możesz dawać. Moja przesyłka była ubezpieczona, niestety przez 2 miesiące "przepraw" prawnych nie uznano reklamacji, bo paczka była odebrana i nienaruszona i nie rozpakowana przy kurierze. Oddalem kupującemu pieniądze w całości i sam zostałem ze złamanym kijem. W FC nie liczył na reklamacje złamanego przez kuriera kija, a jedynie pomoc w załatwieniu gwarancji na blank (odpłatnej, bo MHX ma dożywotnia gwarancje na blank jak sam dobrze wiesz). Dokładnie opisałem sytuacje zgodnie z prawda licząc, ze pracownia, która robiła kij i która jest przedstawicielem blankow, pomóż w sprawie gwarancji, zapłacę ustalona kwotę 30$ i otrzymam nowy blank. Zlano mnie niestety ciepłym moczem, widocznie Pan Irek nie miał czasu na takie pierdoły. Za to inna renomowana pracownia bez problemu mi pomogła i za niecałe 100zl dostałem nowy blank. Tak wiec ja mowię o jednym, a Ty jak zwykle wyjeżdzasz z czymś innym. No ale przecież to norma... Edytowane 13 Sierpnia 2015 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Uwierzcie mi, ze w pierwszej kolejnosci reklamowalem kuriera ale po miesiacu mnie zbyli pismem, ze odrzucaja i moge sie z nimi sądzić. Niestety nie ubezpieczylem przesylki, moj błąd. To jak to Zbiku bylo? Klamiesz w zywe oczy by kogos oczernic!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 (edytowane) Każda przesyłka kurierska, która wysyłam, jest ubezpieczona do 500zl (standard w DPD i UPS). Jeżeli chcesz możesz ja doubezpieczyc dodatkowo. Oczywiście zwiększa to koszt wysyłki. Ten kij sprzedałem za trochę więcej niż 500zl ale nie odzyskałem nawet podstawowego ubezpieczenia 500. I nie zarzucaj mi ze kłamie, jeśli nie wiesz jak było. O jakim oczernianiu piszesz?? Chory jesteś?? Czy gdziekolwiek kiedyś napisałem, ze w FC ubiegałem się z reklamacja?? Ja pisze o wykonaniu kija, a Ty o akcji i łowieniu. Ja próbowałem uzyskać pomoc z pracowni, gdzie zamówiłem kij (gwarancja odpłatna producenta blankow), a ty wyjeżdzasz z reklamacjami kija w pracowni... Zacznij czytać ze zrozumieniem albo zwiększ dawkę leków... Edytowane 13 Sierpnia 2015 przez Żbiku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Że stella mogę przyjechać ?? I phenixem w tytanach czy mnie wygonisz Tomaszu- stelle mi wisza, nie zlowisz ani jednej ryby wiecej niz twin powerem, feniksa nie potrzeba przywozic, jeszcze polamiesz bo ryby silne i duze bywaja, mam zreszta idealnego Batsona RX8. Ten rok juz zajety, zapraszam w takim razie w przyszlym po 15 marca ( wtedy zaczyna sie sezon na pstragi). Zabierz Joziego ze soba z tymi jego slynnymi kurzolapkami, zostawimy go a kanale obok mojego domu, okonie byczki na pol miski tam sa to sie bedzie cieszyl, my zas pojedziemy lowisc prawdziwe ryby, z pletwa tluszczowa, ja juz tylko na muche to i wiecej zlowisz bo statystyki sa dwa do jednego :) 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Każda przesyłka kurierska, która wysyłam, jest ubezpieczona do 500zl (standard w DPD i UPS). Jeżeli chcesz możesz ja doubezpieczyc dodatkowo. Oczywiście zwiększa to koszt wysyłki. Ten kij sprzedałem za trochę więcej niż 500zl ale nie odzyskałem nawet podstawowego ubezpieczenia 500. I nie zarzucaj mi ze kłamie, jeśli nie wiesz jak było. O jakim oczernianiu piszesz?? Chory jesteś? Zacznij czytać ze zrozumieniem albo zwiększ dawkę leków... Co chcesz jeszcze udowodnic? Poprzedniego posta juz nie edytujesz, Twoja wiarygodnosc jako rozmowcy spadla do zera. Odejdz w pokoju albo ostrz miecz na wojne... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Żbiku Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Ja jestem pokojowo nastawiony do świata i nie wojuje z nikim. Zwłaszcza z ludźmi o Twoim imieniu... Peace Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Ja jestem pokojowo nastawiony do świata i nie wojuje z nikim. Zwłaszcza z ludźmi o Twoim imieniu... Peace Shit, Ja juz miecz zaczalem czyscic Tez chinski, jak Phenix Karabella Ale jak peace to peace 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Michał muchy byś ukręcił zamiast się przekomarzać o FC i innych tam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bujo Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Michał muchy byś ukręcił zamiast się przekomarzać o FC i innych tam Juz ukrecone, jeno na oczka czekam, jutro maja byc 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 13 Sierpnia 2015 Tomaszu- stelle mi wisza, nie zlowisz ani jednej ryby wiecej niz twin powerem, feniksa nie potrzeba przywozic, jeszcze polamiesz bo ryby silne i duze bywaja, mam zreszta idealnego Batsona RX8. Ten rok juz zajety, zapraszam w takim razie w przyszlym po 15 marca ( wtedy zaczyna sie sezon na pstragi). Zabierz Joziego ze soba z tymi jego slynnymi kurzolapkami, zostawimy go a kanale obok mojego domu, okonie byczki na pol miski tam sa to sie bedzie cieszyl, my zas pojedziemy lowisc prawdziwe ryby, z pletwa tluszczowa, ja juz tylko na muche to i wiecej zlowisz bo statystyki sa dwa do jednego :) TY misiu kolorowy, myślisz że Jozi nie ma muchówek na pstrągi? Na kanale mnie zostawić, złośliwiec przebrzydły . 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lopez77m Opublikowano 22 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 22 Sierpnia 2015 (edytowane) Już jest test NFC Chttp://www.fishingcenter.com.pl/caly_nius.php?id=2015-08-20_blanki_north_fork_composites&folder=testy&url=/testy.php Edytowane 22 Sierpnia 2015 przez lopez77m Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Powiem tak, żadne halo, ponieważ nic innego po produktach Garrego się nie spodziewałem .W produkcji blanków jest jak Jimmy Hendrix dla gitary - wirtuozeria w każdym calu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 ale ceny...... :/ po wstępnej rozmowie to moja ewentualna wędka w FC skalkulowana na szybko to około 2 tysie wyszła..... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bomber Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 NFC MB704-1IM juz sie kreci,nie moge sie doczekac doznan Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jozi Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 ale ceny...... :/ po wstępnej rozmowie to moja ewentualna wędka w FC skalkulowana na szybko to około 2 tysie wyszła.....Albo merc albo maluch . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Strasznie przesiąknięte cukrem te testy. Same och i ach...Po przeczytaniu można by pokusić się o stwierdzenie, że pod każdą rybę i metodę da się "ukręcić" św graala z tychże blanków, hmmm.... 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymon82 Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Strasznie przesiąknięte cukrem te testy. Same och i ach...Po przeczytaniu można by pokusić się o stwierdzenie, że pod każdą rybę i metodę da się "ukręcić" św graala z tychże blanków, hmmm....Jak z każdego z FC Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mateush Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Napewno fajne blanki . To samo mógłbym słodzić o StC Blank jest dosłownie jak z gumyCzyli z 7' 3/4 jak wąs wyrośniety zassie mamy 14' . Wiadomo jak z gumy to się rozciąga lub strzela Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pietrus Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Ostatnio sprawa załatwiona wzorowo przez Firmę FC odnośnie wymiany szczytówki MHX. Życzył bym niektórym pracowniom takiego podejścia do klienta. Nigdy nie miałem zgrzytów z ta firmą. Tak trzymać Panowie, pozdrawiam Serdecznie 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 (edytowane) No to Panowie jak to rozumieć.... Power: Ultra Light, Lure Weight 5/16oz (8,75g) ale Line Wt; 15lb http://www.northforkcomposites.com/catalog/bass/crank-bait a jeszcze ciekawiej jest jak się popatrzy tu: http://www.northforkcomposites.com/product/cb-701-1-im Edytowane 23 Sierpnia 2015 przez yglo 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Napewno fajne blanki .Też tak podejrzewam. Kilka loomisów "macałem" , niektóre ze mną współpracują i złego słowa nie mogę powiedzieć... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kotwitz Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 No to Panowie jak to rozumieć.... Czary... Znam jedną wędke loomisa która opisana jest Lure Weight: 1/16 - 1/4 , 6 -10 lb i teoretycznie ni jak ma się to do obciążeń jakie może znieść ale jeśli weźmiemy pod uwagę ideę jaka przyświecała autorowi przy konstrukcji tego blanku, a konkretnie metodę i rodzaj przynęt to mniej więcej zaczyna się to zgadzać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yglo Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 No właśnie, wiec jeśli ktoś rozumie te "czary" loomisowe, to niech się tu podzieli wiedzą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 23 Sierpnia 2015 Albo merc albo maluch .http://www.fishingcenter.com.pl/przelotki_fuji.phpi dla porównaniahttps://www.sklep.brc.com.pl/pl/p/Zestaw-przelotek-CASTING-Fuji-TORZITE-KR-Titanium-T-RVTG69/917tak to można i dziecięcy rowerek wystrugany z lipy sprzedać jako lamborgini.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi