Skocz do zawartości

Pracownia Fishing Center opinie

Friko

Rekomendowane odpowiedzi

Rozumiem, ze byly takie zajebiste i tak wspaniale, ze musiales posprzedawac bo za dobre byly dla ciebie zas idealem sa bistmastery z pierwszej seri?

Moze tez przypomnisz kolegom na czym polegal problem z gwarancja w FC bo z tego co ja pamietam to dales dupy wysylajac komus wedke na sprzedaz bez ubezpieczenia i niestety kurier ja polamal.

Nie, Panie Bitrut, nie były za dobre dla mnie. Po prostu mi nie pasowały. Dlatego je sprzedałem. I zwróć uwagę, ze ja pisze o wykonaniu kija, a nie o jego pracy i przypasowaniu.

Dupy to Ty możesz dawać. Moja przesyłka była ubezpieczona, niestety przez 2 miesiące "przepraw" prawnych nie uznano reklamacji, bo paczka była odebrana i nienaruszona i nie rozpakowana przy kurierze. Oddalem kupującemu pieniądze w całości i sam zostałem ze złamanym kijem.

W FC nie liczył na reklamacje złamanego przez kuriera kija, a jedynie pomoc w załatwieniu gwarancji na blank (odpłatnej, bo MHX ma dożywotnia gwarancje na blank jak sam dobrze wiesz). Dokładnie opisałem sytuacje zgodnie z prawda licząc, ze pracownia, która robiła kij i która jest przedstawicielem blankow, pomóż w sprawie gwarancji, zapłacę ustalona kwotę 30$ i otrzymam nowy blank. Zlano mnie niestety ciepłym moczem, widocznie Pan Irek nie miał czasu na takie pierdoły. Za to inna renomowana pracownia bez problemu mi pomogła i za niecałe 100zl dostałem nowy blank.

Tak wiec ja mowię o jednym, a Ty jak zwykle wyjeżdzasz z czymś innym. No ale przecież to norma...

Edytowane przez Żbiku

Każda przesyłka kurierska, która wysyłam, jest ubezpieczona do 500zl (standard w DPD i UPS). Jeżeli chcesz możesz ja doubezpieczyc dodatkowo. Oczywiście zwiększa to koszt wysyłki. Ten kij sprzedałem za trochę więcej niż 500zl ale nie odzyskałem nawet podstawowego ubezpieczenia 500.

I nie zarzucaj mi ze kłamie, jeśli nie wiesz jak było.

O jakim oczernianiu piszesz?? Chory jesteś?? Czy gdziekolwiek kiedyś napisałem, ze w FC ubiegałem się z reklamacja?? Ja pisze o wykonaniu kija, a Ty o akcji i łowieniu. Ja próbowałem uzyskać pomoc z pracowni, gdzie zamówiłem kij (gwarancja odpłatna producenta blankow), a ty wyjeżdzasz z reklamacjami kija w pracowni... Zacznij czytać ze zrozumieniem albo zwiększ dawkę leków...

Edytowane przez Żbiku

Że stella mogę przyjechać ?? I phenixem w tytanach czy mnie wygonisz

Tomaszu- stelle mi wisza, nie zlowisz ani jednej ryby wiecej niz twin powerem, feniksa nie potrzeba przywozic, jeszcze polamiesz bo ryby silne i duze bywaja, mam zreszta idealnego Batsona RX8. Ten rok juz zajety, zapraszam w takim razie w przyszlym po 15 marca ( wtedy zaczyna sie sezon na pstragi). Zabierz Joziego ze soba z tymi jego slynnymi kurzolapkami, zostawimy go a kanale obok mojego domu, okonie byczki na pol miski tam sa to sie bedzie cieszyl, my zas pojedziemy lowisc prawdziwe ryby, z pletwa tluszczowa, ja juz tylko na muche to i wiecej zlowisz bo statystyki sa dwa do jednego  :) :) :)

• Like 2

Każda przesyłka kurierska, która wysyłam, jest ubezpieczona do 500zl (standard w DPD i UPS). Jeżeli chcesz możesz ja doubezpieczyc dodatkowo. Oczywiście zwiększa to koszt wysyłki. Ten kij sprzedałem za trochę więcej niż 500zl ale nie odzyskałem nawet podstawowego ubezpieczenia 500.

I nie zarzucaj mi ze kłamie, jeśli nie wiesz jak było.

O jakim oczernianiu piszesz?? Chory jesteś? Zacznij czytać ze zrozumieniem albo zwiększ dawkę leków...

Co chcesz jeszcze udowodnic? Poprzedniego posta juz nie edytujesz, Twoja wiarygodnosc jako rozmowcy spadla do zera. Odejdz w pokoju albo ostrz miecz na wojne...

Tomaszu- stelle mi wisza, nie zlowisz ani jednej ryby wiecej niz twin powerem, feniksa nie potrzeba przywozic, jeszcze polamiesz bo ryby silne i duze bywaja, mam zreszta idealnego Batsona RX8. Ten rok juz zajety, zapraszam w takim razie w przyszlym po 15 marca ( wtedy zaczyna sie sezon na pstragi). Zabierz Joziego ze soba z tymi jego slynnymi kurzolapkami, zostawimy go a kanale obok mojego domu, okonie byczki na pol miski tam sa to sie bedzie cieszyl, my zas pojedziemy lowisc prawdziwe ryby, z pletwa tluszczowa, ja juz tylko na muche to i wiecej zlowisz bo statystyki sa dwa do jednego  :) :) :)

TY misiu kolorowy, myślisz że Jozi nie ma muchówek na pstrągi? Na kanale mnie zostawić, złośliwiec przebrzydły :D

• Like 1

• 2 tygodnie później...

No to Panowie jak to rozumieć....  Power: Ultra Light, Lure Weight 5/16oz (8,75g)  ale  Line Wt; 15lb

http://www.northforkcomposites.com/catalog/bass/crank-bait

a jeszcze ciekawiej jest jak się popatrzy tu:

http://www.northforkcomposites.com/product/cb-701-1-im

Edytowane przez yglo
  • Like 1

No to Panowie jak to rozumieć.... 

Czary... :)

Znam jedną wędke loomisa która opisana jest Lure Weight: 1/16 - 1/4 , 6 -10 lb i teoretycznie ni jak ma się to do obciążeń jakie może znieść ale jeśli weźmiemy pod uwagę ideę jaka przyświecała autorowi przy konstrukcji tego blanku, a konkretnie metodę i rodzaj przynęt to mniej więcej zaczyna się to zgadzać.