Skocz do zawartości

Pracownia Fishing Center opinie

Friko

Rekomendowane odpowiedzi

Ale najłatwiej napisac , "bez gwarancji i prawa zwrotu" dać ludzią i sie nie martwić :) Jakie to typowe ...Z reszta jak czytam temat wątku ''Fc opinie" a robi sie nam  jakiś wątek promocyjny wątek o blankowy - Panowie ,troszkę nie na temat :)

Od takie wczesno niedzielne rozkminki Pawła S.

Pozdrawiam

Podjedź z Wojtasem i Walem do pracowni na rejon i nie marudź ;D

http://www.fishingcenter.com.pl/artykul.php?id=2016-03-01_fc_nfc_specjal_edition&folder=articles%2Fartykuly&url=%2Fartykuly.php&tekst=%C2%AB+Powr%C3%B3t

To dopiero nie lada gratka blank okoniowy przystosowany do holu ryb 8 kilogramowych i sandaczówka 12 lb ktora mozna lowic ryby 20 kg :) Kazdy marzy o takich wedeczkach i to co bylo niemozliwe jednak sie pojawilo :)

Edytowane przez Error_Error_Error

A nie mozna tego bylo wrzucic do tematu o FC albo do tematu o NFC? :)

Fakt mozna bylo nie przemyslałem :) Jeżeli mozna to prosze o przeniesienie jezeli w zlym miejscu to zamiescilem :)

Nie zmienia to faktu ze jezeli rzeczywiscie jest to mozliwe o czym tam pisza to bedzie gratka dla nie jednego łowcy ktory okoniowka ogarnie wszystko co w rzece siedzi :)

Tekst o MHX swego czasu byl bardzo podobny :D Przelom... itd ;)

Ale kibicuje, a nuz wyszly super blanki :)

Nie wiem.

MHX nie mialem. 

Nigdy nie lowilem...

A te SPECJAL (to chyba od piwa) Edition - oby spelnily oczekiwania wymagajacych Lowcow. Trzymam kciuki za powodzenie przedsiewziecia.

• Like 2

cóż....nie oszukujmy się wzajemnie ani nikogo postronnego bez nawijania "makaronu na uszy" nie sprzeda się dziś nic..... albo używa mojego produktu super mega gwiazda albo produkt jest najnowszym osiągnięciem inżynierii kosmicznej włącznie z "modyfikacją molekularną węgla"....prawda jest taka..... każdemu do jego potrzeb.....i łatwowierności ;) a w FC jak nigdzie indziej potrafią namieszać w zamiarach ;) byłem obejrzeć jeden blank a obejrzałem kilka innych (zupełnie) i teraz się kurna zastanawiam co pierwsze nabyć ;) a najfajniejsze jest jeszcze to że "towar nie tknięty pięniądz nie wzięty" jak to w jednym filmie mówili.... blanki można macać naginać i zdecydowanie mieć mętlik w głowie ;)

Marketingowy bełgot  i cwaniactwo tak by określil działanie pewnych ludzi....

Trzymam kciuki aby Pan Hubert jak najszybciej przejął firmę - wtedy na pewno tam wrócę. Puki co omijam baaaardzo dużym łukiem tą pracownie   ,choc mieszkam ulicę dalej :(