DelTor0 Opublikowano 28 Lutego 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 28 Lutego 2016 Na pewno ten Urząd? O USA chodzilo Chyba urzad skarbowy to gwaracji nie uznaje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bartas93 Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Ale najłatwiej napisac , "bez gwarancji i prawa zwrotu" dać ludzią i sie nie martwić Jakie to typowe ...Z reszta jak czytam temat wątku ''Fc opinie" a robi sie nam jakiś wątek promocyjny wątek o blankowy - Panowie ,troszkę nie na temat Od takie wczesno niedzielne rozkminki Pawła S. Pozdrawiam Podjedź z Wojtasem i Walem do pracowni na rejon i nie marudź ;D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 (edytowane) http://www.fishingcenter.com.pl/artykul.php?id=2016-03-01_fc_nfc_specjal_edition&folder=articles%2Fartykuly&url=%2Fartykuly.php&tekst=%C2%AB+Powr%C3%B3t To dopiero nie lada gratka blank okoniowy przystosowany do holu ryb 8 kilogramowych i sandaczówka 12 lb ktora mozna lowic ryby 20 kg Kazdy marzy o takich wedeczkach i to co bylo niemozliwe jednak sie pojawilo Edytowane 2 Marca 2016 przez Error_Error_Error Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dreadknight Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Mój już się robi za wielką wodą Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 A nie mozna tego bylo wrzucic do tematu o FC albo do tematu o NFC? 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 A nie mozna tego bylo wrzucic do tematu o FC albo do tematu o NFC? Fakt mozna bylo nie przemyslałem Jeżeli mozna to prosze o przeniesienie jezeli w zlym miejscu to zamiescilem Nie zmienia to faktu ze jezeli rzeczywiscie jest to mozliwe o czym tam pisza to bedzie gratka dla nie jednego łowcy ktory okoniowka ogarnie wszystko co w rzece siedzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miramar69 Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 FIU fiu fiu ładnie się to czyta, i fajnie by było gdyby rzeczywistość dorównała SF . Czekamy zatem na rozwój sytuacji . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
przemofight Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Jakie ceny tych blanków lub gotowych spinów ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 NFC Specjal Edition dżizas... 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
apioo Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 " Za kilka dni przychodzi następna wiadomość: „Wykonaliśmy dla ciebie wzory, do końca tygodnia zostaną wysłane”. " " Jako handlowiec podejmuję decyzję – uruchamiam produkcję seryjną. " Ekspres Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Ale sciany blanków konkretnie mięsiste 1 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Trzeba przyznać że ten tekst napisał profesor marketingu. 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kamildarbanski Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 NFC Specjal Edition dżizas... Kopiowane ze str FC wiec to u nich błąd literowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DonPablo Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Nie mam nic do Ciebie.Do mózgowca, który tą nazwę wymyślił i upublicznił- już tak. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Ale sciany blanków konkretnie mięsiste [/quote No 15lb w blanku OKONIOWYM z czegoś się urodziło Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Trzeba przyznać że ten tekst napisał profesor marketingu. Kilka dekad w branzy robi swoje 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Kilka dekad w branzy robi swoje Tekst o MHX swego czasu byl bardzo podobny Przelom... itd Ale kibicuje, a nuz wyszly super blanki 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Tekst o MHX swego czasu byl bardzo podobny Przelom... itd Ale kibicuje, a nuz wyszly super blanki Fakt... pamiętam jak dziś :"Tato przecież takich blankow nie ma " Ale dzięki temu mam mhx'a 4 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Guzu Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Tekst o MHX swego czasu byl bardzo podobny Przelom... itd Ale kibicuje, a nuz wyszly super blanki Nie wiem.MHX nie mialem. Nigdy nie lowilem... A te SPECJAL (to chyba od piwa) Edition - oby spelnily oczekiwania wymagajacych Lowcow. Trzymam kciuki za powodzenie przedsiewziecia. 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DelTor0 Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Fakt... pamiętam jak dziś :"Tato przecież takich blankow nie ma " Ale dzięki temu mam mhx'a Ja tez Reklama czyni cuda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maciej1979 Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Ja też nie jestem orłem ortografii ,ale jak specjalista od rękojeści ,mistrz w omotkowaniu przelotek no i handlowiec nie mogli praacować do końca dnia , to musi być specjal... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zetika16 Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 A ja tam się ciesze że będzie coś nowego... I nie ważne jak kto o tym pisze. Woda zweryfikuje ta specjal edition 2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 cóż....nie oszukujmy się wzajemnie ani nikogo postronnego bez nawijania "makaronu na uszy" nie sprzeda się dziś nic..... albo używa mojego produktu super mega gwiazda albo produkt jest najnowszym osiągnięciem inżynierii kosmicznej włącznie z "modyfikacją molekularną węgla"....prawda jest taka..... każdemu do jego potrzeb.....i łatwowierności a w FC jak nigdzie indziej potrafią namieszać w zamiarach byłem obejrzeć jeden blank a obejrzałem kilka innych (zupełnie) i teraz się kurna zastanawiam co pierwsze nabyć a najfajniejsze jest jeszcze to że "towar nie tknięty pięniądz nie wzięty" jak to w jednym filmie mówili.... blanki można macać naginać i zdecydowanie mieć mętlik w głowie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pablo208 Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 Marketingowy bełgot i cwaniactwo tak by określil działanie pewnych ludzi....Trzymam kciuki aby Pan Hubert jak najszybciej przejął firmę - wtedy na pewno tam wrócę. Puki co omijam baaaardzo dużym łukiem tą pracownie ,choc mieszkam ulicę dalej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemsol Opublikowano 2 Marca 2016 Zgłoś Udostępnij Opublikowano 2 Marca 2016 pewnych? toż jest tam Irek- główny prowodyr firmy, Piotrek - od dawna w firmie (kiedy to jeszcze sprzedawali masowe wkejki w podziemiach kina ochota) oraz Hubert - syn Irka.... więc Hubert przejmie firmę...... nie życzmy nikomu źle....... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi